به
گزارش مشرق، به نوشته پایگاه اینترنتی روسی ولاد تایم، نتایج
آزمایشهای گسترده دانشمندان آمریکایی نشان می دهد مصرف مواد خوراکی حاوی
شکر توانایی بدن را برای مقاومت در برابر انواع بیماریها به طور قابل توجهی
کاهش می دهد.
علاوه براین براساس این تحقیقات بیست ساله دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار می گیرند که با خطر بیماریهای قلبی رو به رو هستند.
به گفته پژوهشگران همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی می کنند جزء این گروه هستند. ضمنا شیرینی خورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از 10 درصد بیشتر باشد.
علاوه براین براساس این تحقیقات بیست ساله دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار می گیرند که با خطر بیماریهای قلبی رو به رو هستند.
به گفته پژوهشگران همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی می کنند جزء این گروه هستند. ضمنا شیرینی خورها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از 10 درصد بیشتر باشد.