کد خبر 284957
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: بحث دولت آشتی ملی را برخی‌ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری به راه انداختند، به این معنا که حالا درگیری و اختلافی اتفاق افتاد و عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف بودند، حالا موضوع تمام شده است.

به گزارش مشرق، امیرحسین قاضی‌زاده نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سخنان حجت‌الاسلام روحانی در جمع راهپیمایان تهرانی اظهار داشت: زمانی هست که شما به موضوع آشتی ملی نگاه کلان دارید و با برداشت عمومی می‌خواهید به این موضوع بپردازید، لذا برداشت عمومی این است که رئیس جمهور این را مطرح کرده که با عزم ملی و فراگیر و با رویکرد منافع ملی بدون رویکرد حزبی و جناحی احزاب، گروه‌ها و جریان‌ها، منافع ملی کشور و ارزش‌های اسلام را مدنظر قرار دهند و با همدلی و توجه به وجود دشمنی‌های گسترده مسائل کشور را حل و فصل کرده و به جلو ببرند.

وی ادامه داد: به کار بردن واژه آشتی ملی با این معنی مطلوب است و رئیس جمهور از این الفاظ استفاده کرده است و ممکن بود بتوان از الفاظ دیگری استفاده کرد، ولی می‌توان به قول مقام معظم رهبری حمل به صحت کرد.

نماینده مردم مشهد در مجلس افزود: موضوع دیگر این است که بحث دولت آشتی ملی را برخی‌ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری به راه انداختند، به این معنا که حالا درگیری و اختلافی اتفاق افتاد و عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف بودند، حالا موضوع تمام شده و همه را دور یک سقف جمع کرده و یک دولت ایجاد کنیم تا همه درون آن دولت باشند و همه با یکدیگر کار را جلو ببریم.

قاضی‌زاده ادامه داد: اگر درست یادم باشد بحث دولت آشتی ملی توسط آقای هاشمی مطرح شد. در آن زمان این موضوع عنوان شد که چه کار دارید بگویید فتنه و فتنه‌گر؟!حالا عده‌ای قانون را هم شکستند و مشکل درست کردند و زبان دشمن را دراز کردند هم کردند؛ این وسط جوانان مردم هم کشته شدند، شدند. حالا موضوع تمام شده و  می‌توانیم باهم صحبت کنیم. مانند همین روندهایی که در دنیا مرسوم است که گروه‌هایی که سخت علیه هم جنگیدند و دشمنی را کنار گذاشتند ما هم صحبت کنیم؛ این فرهنگ و روند غلطی است.چرا که اساساً ضد قانون محسوب می‌شود.

**شاید هدف رئیس جمهور از طرح آشتی ملی همکاری منتقدان با دولت باشد


وی گفت: این فرهنگ بدین جهت غلط است که اجازه می‌‌دهد در آینده اگر هر کسی منافعش توسط مردم تامین نشد و منافع حزبی، گروهی و فردی‌اش در مسیر انتخاباتی پاسخ داده نشد، به خود این اجازه را بدهد که امنیت، اقتصاد و کیان کشور را به هم بریزد و دشمنی‌ها را توسعه دهد تا منافع خود را تامین کند. لذا این کشور هیچ وقت روی صلاح، پیشرفت و آبادانی را نخواهد دید. دستگاه قانونی باید در مقابل زیاده‌طلبی زیاده‌خواهان محکم ایستاده و برخورد قاطع کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: بنابراین، این افراد هستند که زبان بیگانگان را بر سر ما دراز می‌کنند و باعث می‌شوند که مشکلات جمهوری اسلامی تشدید شود. لذا اگر از این زاویه بحث آشتی ملی مطرح شده، غلط است. اما من ترجیح می‌دهم قرائت اول را قبول کنم، یعنی رئیس جمهور نه با اصطلاحی که قبلاً افرادی از آن برای مقصود خاص استفاده می‌کردند، بلکه به عنوان مقصود عمومی استفاده کردند.

قاضی‌زاده تاکید کرد: شاید هدف رئیس جمهور این است که تمام اقوام، مذاهب و مخالفان و منتقدان دولت خود را به همکاری برای منافع ملی دعوت کند. لذا می‌توان حمل به صحت هم کرد.

وی افزود: رئیس جمهور، رئیس دولت است و مسئول اجرای قانون و برقراری عدالت در این حوزه قوه قضائیه است و از به وجود آمدن دیکتاتوری و هرج و مرج جلوگیری می‌کند لذا امیدواریم این قوه به وظایف قانونی عمل کند.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس