پخش چهارمين بخش از نسخه عربي سريال مختارنامه از شبکه بين المللي «آي فيلم» و نبود هر گونه توهين به رموز اهل سنت در اين سريال، توطئه شبکه تلويزيوني العربيه براي تحريک علماي اسلام و ايجاد فتنه مذهبي بين برادران اهل سنت و شيعيان به ويژه در مصر، لبنان و عراق با شکست روبه رو شد.
هم اکنون نسخه کامل هر چهار بخش از دوبله عربي سريال مختار ثقفي با مراجعه به نشاني www.ifilmtv.com ـ بخش شاهد ـ در اختيار بينندگان کشورهاي گوناگون قرار گرفته است تا اين اثر فاخر تلويزيون ايران را مطابق با افق کشورهاي خودشان در ساعت هاي مناسب ببينند.
در همين راستا، مدير روابط بين الملل شبکه فيلم و سريال عربي در گفت وگو با «تابناک» اظهار داشت: بيشترين شمار بازديد کنندگان سريال مختار در سايت شبکه فيلم و سريال عربي، اتباع کشورهاي عربستان، عراق، مصر، بحرين، لبنان، آمريکا، انگلستان، کويت، امارات، کانادا، فرانسه، الجزاير، مراکش و يمن هستند و افزون بر آن روزانه ده ها هزار نفر نيز دوبله عربي مختارنامه را با لوگوي IFILMTV در فيس بوک و يوتيوب مي بينند.
«نبيل محمود» با تأکيد بر حفظ حرمت اصحاب و ياران پيامبر اکرم (ص) و رموز اهل سنت اظهار داشت: با وجود تلاش هايي که براي ثبت نام هاي «عبدالله بن زبير» و «مروان حکم» در فهرست اصحاب پيامبر اکرم (ص) شده، تاکنون هيچ کس براي اين افراد قايل به عصمت نشده و نمي توان در برابر حقايق مسلم تاريخي سکوت کرد زيرا «عبدالله بن زبير» به دستور «عبدالملک بن مروان» به دار آويخته شد و به هر حال، نمي توان نقد برخي از اشتباهات را معادل توهين به رموز اهل سنت دانست.
وي همچنين اظهار داشت: امويان يک بار در زمان «يزيد بن معاويه»، سپاهي را به فرماندهي «حصين بن نمير» به مکه فرستادند و جناياتي نظير حمله با منجنيق و آتش زدن مسجدالحرام و کعبه معظمه را مرتکب شدند و بار دوم نيز سپاهي به فرماندهي «حجّاج بن يوسف ثقفي» به دستور «عبدالملک مروان» به مکه حمله کرده و خون هاي زيادي ريختند و سرانجام، «عبدالله بن زبير» به دار آويخته شد.
اينها حقايق مسلم تاريخي است و به تصوير کشيدن اشتباهات، جنايات و اعمال خلاف برخي افراد را نمي توان به عنوان تعرض به صحابه مکرم حضرت پيامبر اکرم (ص) نکوهش کرد.
بنا بر گزارش هاي دريافتي، شبکه «العربيه» و گروه هاي تندروي وهابي از يک ماه پيش سرمايه گذاري هاي هنگفتي را براي تحريک احساسات انديشمندان جهان اسلام، به ويژه در مصر، لبنان، سوريه، عراق و اردن عليه سريال مختارنامه کرده اند تا از اين طريق، موج عظيمي را براي ايجاد اختلافات مذهبي در کشورهاي نامبرده پديد آورند، ولي پخش چهارمين بخش از نسخه عربي مختارنامه در شبکه بين المللي «آي فيلم»، در کشورهاي عربي مورد استقبال بي نظيري قرار گرفته و ده ها هزار نسخه از «دي وي دي» هاي اين سريال در عربستان و عراق توسط مردم تکثير و توزيع شده است.
گفتني است، علت اصلي مخالفت برخي از وهابيان با اين سريال، بيان جنايات «يزيد بن معاويه» در شهادت امام حسين (ع) و به آتش کشيدن کعبه و حمله خونبار به مدينه منوره است، زيرا اين سريال مجموعه وهابيان را با پرسش هاي بسياري، به ويژه از سوي جوانان اهل سنت روبه رو کرده است.