کد خبر 281561
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳

کشتار گروهی از مسلمانان میانمار با ممانعت دولت این کشور از سفر روزنامه نگاران به این منطقه در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

به گزارش مشرق، برخی رسانه های جنوب شرق آسیا روز شنبه با انتقاد از ممانعت دولت میانمار از سفر خبرنگاران خارجی به استان راخین برای تهیه گزارش از این کشتار، تاکید کردند با این ممانعت دولت میانمار، این کشتار در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.گروه های حقوق بشر تاکید دارند این کشتار صورت گرفته و بیش از 40 مسلمان شامل زنان و کودکان قتل عام شده اند.

این گروه ها اعلام کردند اطلاعات معتبری مبنی بر کشته شدن هشت مرد روهینگیایی در روستایی در استان راخین و نزدیک مرز بنگلادش در نهم ژانویه (19 دی ماه) دریافت شده است.گفته می شود پس از این کشتار یک پلیس در همان روستا به قتل رسیده و پس از آن حدود 40 نفر از زنان و کودکان مسلمان روستا قتل عام شدند.

تارنمای ˈبرمه تایمزˈ نوشت: قتل چند مسلمان روهینگیایی و یک مامور پلیس در رمز و راز باقی مانده است و دولت میانمار اجازه دسترسی روزنامه نگاران خارجی را برای سفر به این منطقه نمی دهد.تارنمای ˈاستریت تایمزˈ سنگاپور نیز نوشت: اطلاعات کمی در خصوص خشونت علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار وجود دارد.

این تارنمای اینترنتی تاکید کرد برخی گزارش ها حاکی از آن است که نهم و 13 ژانویه (19 و 23 دی ماه) حداقل 48 مسلمان روهینگیایی در روستای ˈ دو چی یار تان ˈ استان راخین توسط بوداییان تندرو کشته شده و حدود 70 خانه مسلمانان نیز به آتش کشیده شده است. یک مامور پلیس میانمار نیز بنا به گزارش ها در شورش کشته شده است.سازمان ملل پیش از این گزارش داده بود که بوداییان محلی استان راخین در دو اقدام جداگانه مسلمانان این استان را مورد حمله قرار دادند.

ˈ ناوی پیلای ˈ کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل از مقامات میانماری خواسته بود تحقیق کاملی در مورد این موضوع و کسب اطمینان از اینکه عدالت در مورد قربانیان و خانواده های آنان اجرا می شود، انجام دهند . توماس کوینتانا ˈ نماینده ویژه سازمان ملل و مسئول بررسی نظارت بر حقوق بشر میانمار نیز با صدور بیانیه ای از مسئولین دولتی این کشور خواست با انجام تحقیقات لازم عاملان کشتار فجیع مسلمانان را محاکمه کند.

پس از انتشار این اطلاعات، مقام های دولتی میانمار در واکنش به درخواست سازمان ملل با صدور بیانیه ای حمله نیروهای نظامی به مسلمانان این کشور را ساختگی خواندند.اما با فشار ارگان های بین المللی ˈ یی هتوت ˈ سخنگوی دولت میانمار پنجم بهمن اعلام کرد ناظران بین المللی می توانند آزادانه به بررسی مناطق مورد نظر بپردازند، اما این امر تاکنون محقق نشده است.بوداییان استان راخین در غرب میانمار طی سال های اخیر خانه مسلمانان روهینگیا را به آتش کشیده و بسیاری از مسلمانان را نیز در آتش سوزاندند و در این مدت صدها نفر در درگیری ها جان خود را از دست دادند، هزاران نفر ناپدید و بیش از 140 هزار نفر نیز مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند.مسلمانان میانمار یکی از بزرگترین اقلیت های مذهبی جهان هستند که مورد آزار و اذیت و قتل و عام قرار گرفته اند.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس