کد خبر 2804
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۸

وزير آموزش و پرورش گفت: در سال 83 ، ميزان دريافتي بيش از 50 درصد بازنشستگان و شاغلان فرهنگي حدود 220 هزار تومان بوده است؛ در حالي که امروز ميانگين دريافتي آنان به بيشتر از 600 هزار تومان رسيده است.

به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق به نقل از فارس، حميدرضا حاجي‌بابايي در مراسم افتتاحيه بيست و هفتمين اجلاس رؤساي آموزش و پرورش مناطق کشور که امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد ضمن قدرداني از حضور رئيس جمهور در اين اجلاس، خطاب به وي گفت: امروز همايشي در تهران آغاز به کار مي‌کند که در آن حدود يک‌هزار نفر از فرماندهان و مسئولان نظام تعليم و تربيت متشکل از معاونان، مديران کل ستادي، مديران کل استان‌ها و رؤساي آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌هاي کشور حضور دارند.
وي با اشاره به تشکيل 16 کارگروه در خصوص بررسي طرح تحول بنيادين و انجام برنامه‌ريزي‌هاي لازم در رابطه با آن مطابق با انتظارات مقام معظم رهبري و رياست جمهوري افزود: در خصوص مسائل و فضاهاي آموزشي از زمان آغاز فعاليت دولت نهم تا به امروز، گام‌هاي مؤثري برداشته شده است.

* 85 هزار واحد آموزشي بعد از انقلاب ساخته شده است

وزير آموزش و پرورش در خصوص اقدامات انجام‌شده در زمينه فضاهاي آموزشي اظهار داشت: از مجموع يک‌صدهزار فضاي آموزشي کشور، 85 هزار واحد آموزشي بعد از انقلاب ساخته شده است که از اين تعداد 21 هزار و 600 مدرسه معادل 25 درصد نياز کشور با فضاهايي متفاوت از گذشته در دولت نهم تا به امروز ساخته شده است.
وي ادامه داد: از مجموع 50 ميليون متر مربع زيربناي آموزشي کشور، 43 ميليون مترمربع بعد از انقلاب ساخته شده است که 2/15 ميليون متر مربع معادل 23 درصد آن در طول پنج سال گذشته ساخته شده است.
حاجي‌بابايي افزود: از مجموع 460 هزار کلاس درس موجود در کشور، 400 هزار کلاس درس بعد از انقلاب ساخته شده که از اين تعداد، يک‌صد هزار کلاس درس در دولت نهم و دهم ساخته شده است.
وي با اشاره به اقدامات و تحولات صورت‌گرفته‌ در زمينه معيشت فرهنگيان گفت: در حدود سال 83 ميزان دريافتي بيش از 50 درصد بازنشستگان و شاغلان فرهنگي با مابه‌التفاوت حداقل حقوق 220 هزار تومان بوده است؛ در حالي که امروز ميانگين دريافتي آنان به بيشتر از 600 هزار تومان رسيده است؛ اگر چه با توجه به عنايت رياست‌جمهوري نسبت به مسائل فرهنگيان در صورتي که موقعيت بهتري وجود داشته باشد بدون شک اقدامات در زمينه معيشت فرهنگيان، بيش از پيش بهبود خواهد يافت.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: اقدامات انجام‌شده در اين رابطه، موجب شد تا چاه‌هاي عميق بي‌عدالتي که از قبل در زمينه معيشت فرهنگيان وجود داشت تا حد قابل توجهي رفع شود.
وي گفت: در راستاي اقدامات شبانه‌روزي مسئولان آموزش و پرورش در خصوص طرح تحول بنيادين در آموزش و پرورش، شوراي عالي آموزش و پرورش طي 9 ماه گذشته بيشترين جلسات را در طول تاريخ فعاليت خود برگزار کرده است که تاکنون جلسات متعددي تا اين اندازه و با اين مقياس برگزار نشده بود؛ به گونه‌اي که در طول تاريخ فعاليت شوراي عالي آموزش و پرورش، شخص رئيس‌جمهور براي نخستين بار، سه بار در جلسات اين شورا حضور يافت که به امضاي سند ملي آموزش و پرورش توسط رئيس جمهور منجر شد.
حاجي‌بابايي با اشاره به بررسي و تدوين 30 مؤلفه زيرساختي طي 9 ماه گذشته، ادامه داد: بدون اين زيرساخت‌ها، تحول امکان‌پذير نيست؛ تدوين سند ملي آموزش و پرورش، برنامه درسي ملي، درجه‌بندي مدارس و تحول در آنها از جمله بخش‌هاي مورد توجه در سند تحول بنيادين است.

* ورزش زير 18 ساله‌ها رونق‌ بيشتري خواهد يافت

وي افزود: طي 15 سال، هيچ‌گونه تغييري در درجه‌بندي مدارس ايجاد نشده است؛ با چنين شرايطي نمي‌توان از آنها در نظام تحول بنيادين، انتظار تغيير داشت همچنين استفاده از آموزش‌هاي مجازي و فناوري‌هاي نوين در مدارس و تغيير مديريت مدارس در راستاي اجراي اين سند، اقدامي اجتناب‌ناپذير است.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به ساخت چهار هزار سالن ورزشي، 20 هزار نمازخانه، 20 هزار کتابخانه و 10 هزار مدرسه قرآن در دوره چهار ساله‌ فعاليت دولت دهم، گفت: ساخت 50 هزار مدرسه‌ قرآن در دولت دهم تصويب شده است و تعدادي از آنها فعاليت خود را از مهر آغاز خواهند کرد.
وي با تأکيد بر اينکه تحولات بايد به گونه‌اي باشد که دانش‌آموزان و اولياي آنان به مدرسه علاقه‌مند شوند، افزود: ورزشي که از مدارس رخت بربسته بود و جايگاهي در مدارس نداشت با تدابير انديشيده ‌شده، امروز پررونق‌تر و پررنگ‌تر از گذشته خواهد شد به گونه‌اي که ورزش زير 18 ساله‌ها در يک ساماندهي جديد، رونق‌ بيشتري خواهد يافت.

* ورزش شنا از اول مهر براي کلاس‌هاي اول و سوم ابتدايي اجباري مي‌شود

حاجي‌بابايي با بيان اينکه از اول مهر، ورزش شنا براي کلاس‌هاي اول و سوم ابتدايي، اجباري خواهد شد، اضافه کرد: اجراي اين طرح از تابستان در تهران آغاز شده است و با آغاز سال تحصيلي جديد در تمام مدارس شهر تهران و ساير شهرهاي کشور تا جايي که امکانات وجود دارد، ورزش اجباري برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي انجام‌شده در مدت زمان هشت ماه در زمينه عدالت‌ آموزشي تحت عنوان "ترنم ولايت " با هدف پيشرفت عدالت اظهار داشت: اگر با روال موجود پيش برويم، نمي‌توانيم عدالت آموزشي را در روستاها اجرا کنيم؛ بر همين اساس، تعاريفي براي مدارس روستاها انجام شده و از مرداد به تمام مديران مجتمع‌ها در روستاها ابلاغ شده است تا دغدغه نظام براي روستاها براي هميشه رفع شود.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: تمام اين مجتمع‌ها به اينترانتي ملي متصل خواهد شد و از اين طريق، داده‌ها و اطلاعات در اختيار مجتمع‌ها قرار مي‌گيرد؛ روزهاي پنج‌شنبه نيز کلاس‌هاي ضمن خدمت براي معلمان برگزار مي‌شود ضمن آنکه حضور معلمان ورزشي و پرورشي در همه روستاها الزامي است.

* براي تسهيل در رفت و آمد مديران مجتمع‌ها، وام خودرو به تمام مديران پرداخت مي‌شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس