به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، محمدحسين صفارهرندي در گردهمايي سياسي پايوران، بازنشستگان، پيشکسوتان و سربازان تيپ زرهي 21 امام رضا(ع) در حسينيه ثارالله(ع) اين تيپ، با تبيين ماهيت فتنه و مباحث سياسي روز افزود: چرا برخي از آنهايي که کنار امام(ره) بارها عکس گرفته بودند، با فتنهگران همراهي و يا سکوت کردند؟
وي ادامه داد: اگر مولا اميرالمومنين(ع) حق است، آنها که زبان به کام گرفته و سکوت کرده بودند بايستي جواب بدهند، چرا مثل ابوذر فرياد نکشيدند؟ چرا مثل سلمان از ولايت دفاع نکردند و چرا مثل مقداد شمشير نکشيدند و چرا در قبال نالهها و ضجهها و مويههاي دختر رسول خدا(ص) گوشهايشان تحريک نشد و دلها را بر نيانگيخت؟ کار به جايي ميکشد که به طرفداري از عدهاي سلطنتطلب و افراد مزدور و مفسد و خودباخته برميخيزند.
وي اظهار کرد: يک پرسش را مکرر مطرح ميکنند که ماجراي فتنه به کجا کشيده شد، آيا فتنه تمام شده يا ادامه دارد، يا آنچه در مورد سران فتنه بايستي صورت ميگرفته انجام شد يا نه، يا اينکه فتنه چيست و چگونه به وجود ميآيد؟
معاون سپاه در ادامه فتنه را به کورهاي تشبيه کرد که از طريق حرارت داخل آن ناخالصي از خالص جدا ميشود و افزود: وقتي فتنه را در محيط اجتماعي دنبال ميکنيم فتنه يعني وسوسهاي از جانب شيطان که در دل انسان به وجود ميآيد يعني دلهاي ما خاستگاه فتنهاي است که شيطان آن را تدارک ديده است.
وي اضافه کرد: اگر اساس شکلگيري فتنه اين باشد، آيا انتظار بيجايي نيست که بگوييم فتنه کي تمام ميشود، شيطان همزاد انسان بوده، از بدو تولد و همزادش خواهد بود تا قيام قيامت.
وي ادامه داد: تا همين فتنه سال گذشته، اين تنها فتنهاي نبود که با آن مواجه شده بوديم، مصاديقي را از اول انقلاب تاکنون ديدهايم، انسانهايي که فتنهگري کردند و لزومي ندارد که همه آنها برانگيخته توسط دشمن بوده باشند، بلکه اينها ياران، رفيقان، همرزمان و همسنگران ما بودند، پيش از انقلاب و پس از انقلاب، چه شد که اينها از دست رفتند و به اين وادي کشيده شدند.
وي تصريح کرد: متاسفانه بعضي از افرادي که عوامل انقلابي هم بودند، در مقابل دشمني دشمنان کشور سکوت کردند.
وي اضافه کرد: ما مثل زبير مجاهد در صدر اسلام في سبيلالله کم داريم؛ کسي که شمشيرش غبار غم را از چهره نازنين پيامبر ميزدود؛ ما واقعا زبير را نميشناسيم و خيلي راحت زبير را تخطئه و محکوم ميکنيم؛ درحالي که زبير در تاريخ اسلام يک شخصيت بسيار بزرگي بود و يکي از ياران نزديک پيامبر و اميرمومنان بوده است و از کساني که در واقعه سقيفه شمشير کشيد و خواست بجنگد براي اينکه ولايت اميرالمومنين(ع) غصب نشود همين زبير است و تا جايي که گفته ميشد زبير همانند سلمان از ما اهل بيت(ع) بود و تا اينکه پسرش عبدالله بزرگ شد و شهوت قدرت، خوردن و شهوات ديگر بر او غالب گشت و زبير را که به عنوان ستوني براي حکومت پيامبر و ولايت بود، فاسد کرد و در مقابل ولايت قرار داد.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي، تاکيد کرد: در تاريخ انقلاب چقدر پسراني بودند که پدرانشان را خراب کردند، از اول انقلاب تاکنون بارها شاهد بودهايم که فرزنداني گريبان پدرانشان را گرفتند و به لبه جهنم بردند، بعضيها تا جهنم رفتند و بعضيها برگشتند و بعضيها متوقف شدند.
صفارهرندي اظهار کرد: امام(ره) هم به بعضي از آنها هشدار داد که خودت و خانهات را از رفت و آمد افراد فاسد و ضد انقلاب پاک کن و زبان ضد انقلاب نباش؛ اما گوش نکردند و دلهاي بسياري از دوستداران انقلاب را به درد آوردند.
وي از نيشابور به عنوان يکي از شهرهاي ولايتمدار و بافرهنگ و شهيد پرور کشور ياد کرد.
گفتني است در ابتداي اين مراسم فرمانده تيپ زرهي 21 امام رضا(ع) ضمن خير مقدم به ميهمانان، تاريخچهاي از تشکيل تيپ زرهي 21 امام رضا(ع) ارائه کرد.