کد خبر 275026
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷

در بخش هوش مصنوعی دانشگاه شیکاگو تحقیقاتی جدید در حال انجام است که درآینده زمینه را برای انتقال حسی از دست های مصنوعی جانبازان و از طریق رابطه مستقیم با مغز فراهم خواهد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از آریا، ارتباط حسی اندام های بدن با مغز ارتباطی دوسویه است، به این معنی که سیگنالهایی از اندام ها به مغز اطلاعاتی را ارسال می کنند و در پاسخ اطلاعاتی به صورت یکسری سیگنال به اندام فرستاده می شود، هدف گروه تحقیقاتی که به سرپرستی دکتر بنسمایا در دانشگاه شیکاگو فعالیت می کنند الگوبرداری و پردازش سیگنالهای حسی است که در بدن منتقل می شوند.

تحقیقات بنسمایا قسمتی از یک پروژه تحقیقاتی بزرگ است که انقلابی در تهیه پروتزهای مصنوعی به کمک تهیه اندام فوقانی مصنوعی و به دنبال بازگرداندن کنترل حرکتی طبیعی و احساس در جانبازان است. بخشی که به عهده تیم بنسمایاست جنبه حسی پروژه اندام مصنوعی است.

در یک سری آزمایش با میمون ها، که سیستم های حسی بسیار شبیه به انسان ها دارند، فعالیت های طبیعی که در هنگام عملکرد طبیعی در گرفتن اشیاء انجام می شود الگوبرداری و با موفقیت در اندام مصنوعی پیاده سازی شد.

اولین مرحله مربوط به نقطه تماس بود و یا به عبارت دیگر حس کردن نقطه ای که لمس می شود. به حیوانات الگوهای مختلفی از تماسهای فیزیکی با انگشتان آموزش داده شد. دانشمندان نقاطی از مغز را که تحت تاثیر هر حرکت قرار می گرفت شناسایی کردند و حرکات مصنوعی را طبق این الگوها جایگزین کردند، القای الکترونیکی به مناطق درستی در مغز رسید و حیوان ها به القای مصنوعی پاسخی مشابه با پیام اصلی مغز دادند. سپس پژوهشگران روی القای فشار کار کردند. در این مرحله الگوریتمی برای ایجاد مقدار مناسب جریان الکتریکی طراحی کردند تا حس فشار مناسبی استنباط شود. در این مرحله نیز پاسخ مشابه با سیگنالهای واقعی بود.

نتیجه این آزمایش مجموعه ای از دستورالعمل هاست که می تواند در یک بازوی مصنوعی رباتیک برای ارائه بازخورد حسی به مغز از طریق یک رابط عصبی گنجانده شود. فعالیت های صورت گرفته به صورت سیستماتیک بررسی شده اند و این گروه امیدوارند به زودی بتوانند در سطح آزمایشهای بالینی آنها را بیازمایند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس