مقامات اجراي قانون آمريکا اظهار کرده‌اند که درصورت داشتن حکم دادگاه مي‌توانند اي‌ميل‌ها و ساير مکالمات انجام گرفته با استفاده از اين دستگاه را شنود کنند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، بلک بري که به جهت امنيت بالاي پيام‌هاي ارسال شده از اين دستگاه محبوبيت دارد، محافظت 100 درصد در برابر شنود را دست کم در آمريکا فراهم نمي‌کند.

مقامات آمريکايي اظهار کرده‌اند که درصورت داشتن حکم دادگاه مي‌توانند اي‌ميل‌ها و ساير مکالمات انجام گرفته با استفاده از اين دستگاه را شنود کنند.

عدم تمايل شرکت RIM براي فراهم کردن دسترسي به پيام‌هاي مشتريانش براي دولت‌ها، به‌تازگي به موضوع داغي تبديل شده است. امارات متحده عربي مدعي است حق مشابه مقامات در آمريکا براي کنترل پيام‌هاي بلک بري را ندارد و اعلام کرده خدمات اين گوشي را تا زمان دسترسي نيافتن به اطلاعات آن مسدود مي‌کند.

بسياري از کشورها از جمله امارات متحده عربي و عربستان به اين سيستم بلک بري معترضند و دليل آن را احتمال سوء استفاده تروريست‌ها و سرويس‌هاي جاسوسي از آن به سبب عدم امکان نظارت و مانيتورينگ حتي با وجود حکم مرجع قضايي اعلام مي‌کنند. با اين وجود اعطاي چنين امتيازي از سوي اين شرکت تنها به سيستم قضايي امريکا مسأله را تاحدي روشن مي‌سازد.

اين شرکت تنها سازنده تلفن هوشمندي است که پيام‌هاي ارسال شده از گوشي‌هايش را در سرورهاي خود ذخيره مي‌کند، در حالي که سازندگان ديگر شامل نوکيا، HTC ، اپل و مديريت اطلاعات کاربران را به اپراتورهاي تلفن همراه واگذار کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس