جلسه هیات دولت عصر یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی تشکیل شد.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی در این جلسه با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و با بیان اینکه ملت ایران در ایام محرم و صفر، علاقه و ارادت قلبی خود را به بهترین شکل نسبت به پیامبر و خاندان پاک او ابراز می دارند، گفت: درس بزرگ ما از مکتب پیامبر رحمت(ص) این است که لازمه گسترش پیام حق، نرمش و مهربانی با مردم و لازمه پیشرفت حکومت، احترام به رای و نظر مردم و مشورت با آنها است.

رئیس جمهور با بیان اینکه امام حسن(ع)، با شجاعت و دوراندیشی تمام، با صلح خود که به راستی با شکوه ترین نرمش قهرمانانه تاریخ بود، توانست آتش فتنه و اختلافات در میان امت اسلام را فرونشاند، افزود: حضرت امام حسن مجتبی(ع) که می دانست شهامت و شجاعت برای صلح، اگر بیش از جنگ و شهادت نباشد، کمتر از آن هم نیست، ملامت همه افراطیون را به جان خرید تا وحدت اهل قبله و اساس مکتب پیامبر(ص) را حراست نماید و با بیداری نسبت به خطر حمله دشمن خارجی، وحدت جامعه و اساس اسلام را حفاظت کند.

روحانی با اشاره به فرارسیدن روز ۹ دی و نامگذاری آن به عنوان روز بصیرت، گفت: مردم زمانیکه احساس کردند به باورها و ارزش های دینی و اعتقادی آنها توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت در آمده، با حضور و اجتماع‌شان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند.

رئیس جمهور با تاکید براینکه حضور مردم در این روز، برای دفاع از اسلام و مقدسات و ادای احترام به اباعبدالله‌الحسین(ع) و حمایت از انقلاب و رهبری بود، گفت: مردم برای حمایت از جناحی خاص به میدان نیامدند، آنچه مردم را به حرکت در آورد دلدادگی مردم ایران به عاشورا و ارزش‌های انسانی برآمده از آن بود، مردم با هدف دفاع از اسلام، اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی به حرکت در آمدند، چون احساس کرده بودند به فرهنگ عاشورا اهانت شده و بیگانگان زمینه را برای مداخله مناسب یافته‌اند.

روحانی با تاکید براینکه بصیرت فقط برای یک روز خاص نیست بلکه همیشه باید برای ما روز بصیرت باشد، گفت: خوشبختانه با مدیریتی که رهبری انقلاب کردند، ملت ما بصیرت خود را با حضور حماسه‌ساز در انتخابات ۹۲ نشان دادند، وقتی رهبری با درایت بر جذب حداکثری تاکید کردند و حتی از کسانی که حکومت را هم قبول ندارند دعوت به شرکت در انتخابات کردند، مردم با بصیرت عمل کردند.

رییس جمهور با بیان اینکه بصیرت با توهین و افراطی‌گری سازگار نیست، لازمه بصیرت را تشخیص دقیق شرایط زمان و مصالح کشور دانست و افزود: امروز در شرایطی که ما در حال مذاکره جدی با قدرت‌های جهانی هستیم مصلحت کشور اقتضا می کند بالاترین درجه وحدت و انسجام ملی را نشان دهیم.

روحانی در ادامه افزود: دولت وظیفه خود می داند که مسئولیت قانونی خود در سیاست خارجی کشور را در راستای هدایت‌های رهبری با هوشیاری و کارآمدی ایفا کند و اطمینان دارد که مردم با بصیرت، با حمایت‌های همه جانبه خود، موفقیت کشور در این عرصه را هم تضمین خواهند کرد.

در ادامه جلسه امروز هیأت دولت، رییس دیوان محاسبات کشور پیشنهاداتی در خصوص تعامل هر چه بیشتر با دستگاههای اجرایی برای اقدامات پیشگیرانه و رعایت موازین قانونی در عملکرد دستگاههای دولتی به هیات وزیران ارائه کرد.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    لطفا این نصایح رو به اون مشاور غرب زدتون بکنید که هرکس که شیفته غرب نیست ازنظر ایشون عقب افتادس
  • سید موسی ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    بصیرت یعنی اینکه فتنه گران در کابینه جایی ندارند...
  • ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    لطفا در گزینش نیروهای دورو برتان به گونه ای عمل کنید که در فهم مسائل روز از ملتی که به شما رای دادند عقب نمانید....
  • ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    البته خوبه حامیان فتنه بدونند که بصیرت با تفریط و بی غیرتی هم سازگار نیست!!!
  • محمد ۲۱:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    واضح است منظور شما از اين جمله، افراطي خواندن مردم با بصيرت است. اين توهيني است به مردم ولايتمدار و زجر كشيده كه پاي انقلابشان ايستاده‌اند. مطمئن باشيد توهين به مردم، مصيبت و بلاي الهي را به ارمغان مي‌آورد. در ضمن اين سخنان را به برخی دوستان و افرادكابينه‌تان بكنيد كه در سال 88، به نظام جمهوري اسلامي تهمت زدند و تا جا داشت افراطي‌گري كردند. لازم نيست به ما بصيرت ياد دهيد. بهتر است براي اطرافيانتان كلاس بصيرت بگذاريد. به خصوص به دوستان خاصتان خاتمي و هاشمي ياد دهيد كه خروج از نظام برابر افراطي‌گري است....
  • ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    کاش اونقدر که به توهین و اعتراض به هاشمی تعصب دارید و این موضع گیریتان نیز بر همین اساس است، کمی هم به فکر توهین و ظلم و خیانت به اسلام و کشور و نظام و امام رو رهبری و شهدا می بودید.
  • ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    "از کوزه همان تراود که در اوست"
  • ۲۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
    0 0
    پشنهاد میکنم از 9دی تا 19 دی دهه بصیرت نامگذاری شود تا این یوماالله کم نظیر بیشتر تعظیم شود و چشم فتنه بیشتر کور شود
  • ایمان ۰۱:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    جناب روحانی عزیز بصیرت یعنی اینکه ..... بصیرت یعنی از کسانی که در فتنه بودند به عنوان وزیر به مجلس معرفی نکردن بصیرت یعنی در روز و مراسم سخنرانی خود افراد معلوم الحالی را دعوت نکردن بصیرت یعنی .............
  • سید ساداتی ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    مردم ازفتنه گران بیزارند فتنه گران دوباره دارند جان میگیرند تواین چهارسال به مرگ خاموشی رفته بودند حمایت از فتنه یعنی کابینه جفا به مقام معظم رهبری و مردم . مردم باردیگر باید نفرتشان رادر9دی ثابت کنند. مرگ برفتنه گر وفتنه دوست . جانم فدای رهبر.
  • احمد ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    چند سوال از رئيس جمهور محترم: 1-آيا حضور مردم در 9دي تنها پاسخ به بيگانگان بود؟بهتر نيست شعارهاي مردم در آن روز را يك بار ديگر گوش دهيد؟ 2-چه كساني زمينه ي توهين به فرهنگ عاشورايي را فراهم كردند؟اگر كسي در داخل اين زمينه را فراهم كرده است آيا مستحق اين نيست مجازات شود؟ 3-خود خارجي ها كه به داخل كشور نيامده بودند و اين همه توهين به مقدسات و انقلاب كردند مي شود شما بگوييد آلت دست اين خارجي ها در داخل چه كساني بودند؟
  • ایرانی ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    درود بر روحانی ضد فتنه گران و پیرو رهبر . خوب بود مرگ بر موسوی و کروبی .
  • سلمان ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    فقط با بخش دوم صحبتت موافقم
  • علی ۱۰:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    روحانی دشمن فتنه گران است اما با سیاست است و رو نمیکند
  • علی ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    خدا لعنتتون ...
  • نه دی ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    0 0
    پیام زوری نمیخواهیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس