به گزارش گروه بين الملل مشرق، منابع رسانه اي که از مفاد اين بخشنامه پرده برداشته اند، تأکيد کردند که در اين بخشنامه، خاطرنشان شده است که ترجيحاً از البرادعي با دو صفت "برنده جايزه صلح نوبل" و "رهبر جنبش اعتراضي مردم مصر" استفاده شود.
اين بخشنامه از ديروز و با پيوستن البرادعي به صفوف مردم معترض در ميدان آزادي قاهره به مورد اجرا گذاشته شده و اکثر خبرگزاري ها، نشريات و سايت هاي آمريکايي و به تبع آن رسانه هاي صهيونيستي و انگليسي، از ساعاتي پيش در اخبار و گزارش هاي سمعي و بصري، مکتوب و مجازي، از البرادعي به عنوان "رهبر انقلاب مصر" نام مي برند.
اين حرکت هماهنگ پس از آن صورت مي گيرد که البرادعي پس از بازگشت به مصر و بويژه طي روزهاي گذشته، وفاداري خود را به شعارهاي ليبرال دموکراتيک و سکولارمآبانه مورد پسند دولت آمريکا نشان داده و در سخنراني ها و مصاحبه هاي متعدد خود طي روزهاي اخير بطور تلويحي و ضمني، از مقامات آمريکايي خواسته است که از حمايت از "حسني مبارک" دست برداشته و به حمايت از وي براي سردمداري اعتراضات مردمي مصر روي آورند.
انتشار اخبار زردي مانند پيشگويي هشت پا درباره رياست جمهوري البرادعي و حضور البرادعي در جمع نمازگزاران جمعه قاهره و ... در همين راستا ارزيابي مي شود.
البرادعي پيش از اين با دريافت جايزه صهيونيستي صلح نوبل، وامداري خود به صهيونيست ها را نيز به اثبات رسانده بود. وي در سال 2005 ميلادي در مراسمي در شهر اسلو، پايتخت نروژ، اين جايزه را از دست "اولي امجوئس" رئيس صهيونيسم گراي کميته نوبل دريافت کرد.
جايزه نوبل صلح که شامل يک ديپلم نوبل، يک نشان طلا و مبلغ 10ميليون "کرون" سوئد(1.3 ميليون دلار) بود به البرادعي به عنوان مديرکل آژانس بين المللي انرژي اتمي و رئيس شوراي حکام اين آژانس اهدا شد.
علت اهداي اين جايزه، مقابله البرادعي با گسترش سلاح هاي هسته اي عنوان شد و کيست که نداند تلاش هاي شبانه روزي وي در آژانس براي محکوم کردن ايران هر چند که در مواقعي با نرمش هاي مقطعي همراه بود، عامل تقدير غربي ها و رژيم صهيونيستي از وي بوده است.
در اينکه البرادعي مانند ميليون ها مصري ديگر، از منتقدان سياست هاي ديکتاتورمآبانه حسني مبارک بوده است شکي نيست اما اينکه اعتقادات وي تا چه حد به مردم مسلمان و انقلابي و مقاوم مصر نزديک است ترديدهاي اساسي وجود دارد و اين همان چيزي است که در بخشنامه اخير دولت آمريکا به رسانه هاي اين کشور آشکارا نمود يافته است.
البرادعي در روزهاي گذشته با حمايت غرب و فشار بر اخوان المسلمين در مذاکرات پشت پرده، توانست نمايندگي اين جنبش اسلامگرا و چند جريان ديگر را براي مقابله با حکومت مبارک دريافت کند.
اين در حالي است که وي ديروز پس از يک هفته از آغاز قيام مردمي مصري ها در حالي براي نخستين بار به جمع مردم انقلابي مصر پيوست که مسلمانان انقلابي و جريان هاي ضدصهيونيستي، نخستين گروه هايي بودند که جرقه اين اعتراضات را زدند و با تداوم تظاهرات، روز تاريخي جمعه خشم را رقم زده و دهها شهيد به انقلاب مصر تقديم کردند و در واقع رهبران اصلي اين انقلاب، نه "محمد البرادعي" و "أيمن نور" بلکه افرادي مانند "حسن البناء"، شهيد "خالد اسلامبولي" و ياران مجاهدش، شهداي مسلمان قيام جاري، همکاران رزمندگان غزه و رفح و حداکثر کساني مانند "جمال عبدالناصر" هستند نه جريان هاي لائيک و سکولاري که با شعارهاي وارداتي بر موج انقلاب مصر سوار شده و در تلاش براي جايگزين کردن مطالبات آمريکايي و اسرائيلي به جاي مطالبات اصيل ملت مسلمان مصر هستند.
شرايط کنوني، هوشياري بيش از پيش انقلابيون مصر را مي طلبد تا مبادا ملت مسلمان مصر از چنگال استبداد وابسته به دامان استعمار درغلتد.
تصاوير زير بيانگر گوشه اي از حرکت هماهنگ رسانه هاي آمريکايي در پي صدور بخشنامه دولتي براي بکارگيري صفات يکسان درباره محمد البرادعي و جا زدن وي به عنوان "رهبر جنبش اعتراضي مصر" است که از ساعاتي پيش، تشديد شده است:
رپرتاژ سي.ان.ان براي محمد البرادعي به عنوان رهبر مخالفان مصري
رپرتاژ فاکس نيوز، ارگان صهيون مسيحيان افراطي آمريکا براي البرادعي
به عنوان رهبر معترضان دموکراسي خواه مصر
رپرتاژ خبرگزاري آمريکايي يونايتدپرس براي البرادعي به عنوان رهبر انقلابيون مصر
رپرتاژ خبرگزاري آمريکايي آسوشيتدپرس براي البرادعي
به عنوان رهبري مخالفان دموکراسي خواه مصر
رپرتاژ شبکه آمريکايي سي.بي.اس براي البرادعي
به عنوان برنده جايزه صلح نوبل و رهبر انقلابيون مصر