کد خبر 272040
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

تدارک دیدن برای این آیین کهن آن هم کیلومترها دور از وطن، حال و هوای دیگری دارد. از انار اسپانیایی، چینی و هندی تا خرمالوهای کره‌ای در کنار هندوانه‌های زردو سرخ مالزیایی بازار در انتظارند تا زینت بخش سفره چله باشند. هرچند در مالزی سرما نیست اما ایرانیان ساکن در این کشور تلاش می‌کنند این آیین کهن را زنده نگه‌دارند.

 
 
 
 
 


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
    0 0
    اون کمپداک مادو رو چطوری میخورن ؟! :| اصن کجاشو میخورن ؟ O_o
  • حمیدبابایی از قم ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    0 0
    جل الخالق تو کشور چهار فصل همچین میوه هایی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس