تدارک دیدن برای این آیین کهن آن هم کیلومترها دور از وطن، حال و هوای دیگری دارد. از انار اسپانیایی، چینی و هندی تا خرمالوهای کرهای در کنار هندوانههای زردو سرخ مالزیایی بازار در انتظارند تا زینت بخش سفره چله باشند. هرچند در مالزی سرما نیست اما ایرانیان ساکن در این کشور تلاش میکنند این آیین کهن را زنده نگهدارند.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 2
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
اون کمپداک مادو رو چطوری میخورن ؟! :| اصن کجاشو میخورن ؟ O_o
-
جل الخالق تو کشور چهار فصل همچین میوه هایی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟