او ادامه داد: بعد از سفر رویانیان به ایتالیا مذاکرات دو باشگاه روی دو محور مهم انجام میشد. یکی بازی دوستانه و یکی ایجاد آکادمی میلان در ایران. برای انجام بازی دوستانه در سه ماه گذشته مذاکرات بیشتر شد. روابط عمومی باشگاه پرسپولیس مدام با ما در تماس بودند و بالاخره با حضور منتقمی در میلان قراردادی امضا شد و باشگاه پرسپولیس و شرکت میلان برای انجام بازی دوستانه توافق کردند.
نماینده مشترک دو باشگاه پرسپولیس و میلان در ادامه گفت: میلانیها میگفتند که فکر نمی کردیم در ایران اینقدر هوادار داشته باشیم و در فرودگاه آن طور مورد استقبال قرار بگیریم. همچنین انتظار نداشتیم که در ورزشگاه جایگاه مخصوص برای هواداران میلان در نظر گرفته شود و این اتفاقات برای ما بسیار جالب بود.
او در پاسخ به این سوال که چرا مالدینی گوشهگیر بود و چندان به گفت و گو با رسانهها رغبت نداشت؟ گفت: اول از هر چیز باید بگویم اتفاق خوبی افتاد که با صحبتهای مسئولان دو باشگاه قرار شد مالدینی فقط در نشست خبری حاضر شود، چرا که در میکسد زون تعداد خبرنگاران زیاد بود و ممکن بود بینظمی ایجاد شود. یکی از دلایل اصلی این بود که با توجه به مباحثی که در چند روز گذشته درباره تغییرات مدیریتی در باشگاه میلان مطرح میشود و نام مالدینی هم مطرح است، او تمایلی نداشت که زیاد با رسانهها رودر رو شود، چرا که احساس میکرد ممکن است از او در این رابطه سوال شود. کما این که در ایتالیا هم راجع به این مساله صحبت نکرده و در حال حاضر رسانههای زیادی در این کشور به دنبال مصاحبه با او هستند.
قاضی میرسعید درباره این که گفته میشود بازیکنان میلان به ویژه مالدینی برای حضور در تلویزیون خواستار مبالغی شدهاند به ایسنا گفت: در اروپا رایج است که ستارگان ورزش و هنر وقتی به شبکههای خصوصی میآیند مبالغی را دریافت میکنند. در قرارداد دو باشگاه قید شده بود که بازیکنان میلان تعهدی برای حضور در تلویزیون ندارند و اگر درخواستی در این باره انجام شود باید دو طرف مذاکره کنند. در ایران همه مصر بودند که تعدادی از بازیکنان به برنامه «90» و تعدادی هم به شبکه دو بروند. مالدینی و گتوزو که گفتند به دلیل خستگی اصلا نمیروند. بنابراین درباره این دو نفر اصلا بحث به پول کشیده نشد. ارانیو برای حضور در تلویزیون مباحث مالی را مطرح کرده بود و حتی در برج میلاد هم او و چند بازیکن دیگر حاضر به مصاحبه نشدند.
او ادامه داد: من و کارلو باروفی، مدیر شرکت میلان تحت فشار بودیم که حضور این بازیکنان در تلویزیون بدون پرداخت پول انجام شود. من به رویانیان گفتم تنها راه این است که خودتان با آنها صحبت کنید و نتیجه بگیرید که او هم این کار را انجام داد. رویانیان به آنها توضیح داد که تلویزیون ایران دولتی است و شبکهها انتظار دارند که این بازیکنان در تلویزیون حاضر شوند. بارسی و ماسارو خودشان در میلان تصمیم گیرنده هستند و اگر قرار باشد تیمشان جایی برود مذاکرات را انجام میدهند. به هر حال آنها با یکدیگر کنار آمدند و بدون دریافت پول به تلویزیون رفتند. رویانیان هم گفت که این لطف شما را جبران میکنم. این حقیقت تمام ماجراها بوده و باید این مسائل را میگفتم تا فوتبال دوستان ایرانی مطلع باشند.
نماینده مشترک باشگاه میلان و پرسپولیس همچنین گفت: رسانههای ایتالیایی به حضور این تیم در ایران خیلی پرداختند و به نحوه استقبال هواداران ایرانی و همین طور برخورد با ستارگان میلان در ورزشگاه اشاره کردند. یک خانم گزارشگر ایتالیایی از تیم ستارگان میلان تصویر و عکس میگرفت. او به همراه ایرانیها به ورزشگاه آمد و در VIP مستقر شد. رسانههای ایتالیایی هم به دنبال مصاحبه با او هستند.
او همچنین گفت: فردوسیپور از طریق سانتی و باربارا در سفارت ایتالیا گتوزو را متقاعد کردند که در برنامه «90» صحبت کند و موفق شدند او را از طریق موبایل و اینترنت روی خط بیاورند.
قاضی میرسعید همچنین درباره این که میلانیها میخواستند به خاطر نگرفتن پولشان در بازی مقابل پرسپولیس شرکت نکنند، گفت: طبق توافق قرار بود 70 درصد مبلغ قرارداد پیش از سفر و 30 درصد باقی هم در زمان ورود میلانیها به تهران به آنها پرداخت شود. ظاهرا مشکلاتی در ورزشگاه آزادی به وجود آمده بود و فضای تبلیغاتی کنار زمین در اختیار اسپانسر بازی قرار نگرفت که این موضوع مسائلی را به وجود آورد. طبیعی بود که مدیران میلانی از این موضوع ناراحت باشند، اما اصلا این مساله نبود که نخواهند به ورزشگاه بیایند، چرا که می دانستند مردم به ورزشگاه آمدهاند و منتظر حضور آنها هستند. با تلاشهای رویانیان در نیمه دوم 30 درصد پول باقی مانده هم به میلانیها پرداخت شد.