پس از ناکامی سومین وزیر پیشنهادی ورزش رئیس دولت، چهارمین گزینه به مجلس معرفی شد اما خبر می‌رسد به احتمال بسیار زیاد محمود گودرزی هم به سرنوشت سه گزینه قبلی گرفتار خواهد شد.

به گزارش مشرق به نقل از رجانیوز، وقتی حسن روحانی نام رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران را به عنوان گزینه جدید دولت برای مدیریت وزارت ورزش و جوانان معرفی کرد طیف گسترده‌ای از اهالی خانواده ورزش از این انتخاب شگفت زده شدند،به گونه‌ای که حامیان دولت نیز به این مساله واکنش نشان دادند و تاکید کردند از رئیس جمهور انتظار داشتند گزینه‌ای شناخته شده در حوزه ورزش را به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کند اما این اتفاف هرگز روی نداد تا ابهامات زیادی در این خصوص به وجود آید.

گلایه سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از حامیان جدی دولت در حوزه ورزش پس از معرفی گودرزی نشانه برجسته این امر بود، اما با این مخالفت‌ها دولت از گزینه خود حمایت به عمل آورد تا مقاومت‌ها در بهارستان بیشتر شود، نمایندگان مردم در بهارستان معتقدند وزیر ورزش و جوانان باید توان مدیریتی در سطح بالا بر داشته باشد از طرفی برنامه‌های وی برای این حوزه هم بسیار مهم است از این رو مجلس حاضر نیست در برابر خواسته‌ها خود عقب نشینی کند.

صاحبنظران و کارشناسان معتقدند کار برای گودرزی به مراتب سخت‌تر از سه گزینه قبلی است چون وی برای حلب نظر نمایندگان و کسب رای اعتماد باید برنامه‌ای مدون و قوی را ارائه دهد، از طرفی وی باید در کمیسیون‌های تخصصی مجلس به وضوح برای نمایندگان مشخص کند که برای پیشرفت و توسعه این حوزه چه برنامه‌هایی دارد از این رو نمی‌توان مسیر پیش روی او را آسان ارزیابی کرد.

حامیانی که در اردوگاه دولت تدبیر و امید مخالف شدند

هرچند تکاپوی وزیر پیشنهادی برای جلب نظر نمایندگان مجلس در این روزها به اوج رسیده اما تنها مشکل گودرزی را نباید در بهارستان جستجو کرد چون بسیاری از اهالی ورزش نیز در برابر معرفی وی موضع گرفته‌اند اما تا این لحظه مخالفت خود را علنی نکردند چرا که منتظرند از تصمیم ورزش اطلاع پیدا کنند. گفته می‌شود مخالفین گودرزی از چهره‌های شناخته شده ورزش به شمار می‌روند از این رو ممکن است این ماجرا نیز در سرنوشت وزیر پیشنهادی تاثیرگذار باشد.

نمونه‌ این مخالفت‌ها را می‌توان در اخبار رسانه‌های نزدیک به دولت نیز مشاهد کرد،یکی از سایت‌های خبری نزدیک به دولت یازدهم در این باره نوشت ناطق نوری رئیس فدراسیون بوکس ایران و یکی از حامیان سرشناس روحانی در جریان انتخابات ریاست جمهوری 92 با معرفی گودرزی به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان مخالف بوده و از سوی بابت این مساله گلایه کرده است. این سایت در مطلب خود اشاره کرده ناطق نوری معتقد بوده که دولت باید به افراد شناخته شده ای در این حوزه اعتماد می کرد اما این اتفاق روی نداد و رئیس جمهور با وجود افرادی نظیر دادگان، محمود گودرزی را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کرد!

یکی دیگر از سایت های خبری نزدیک به دولت نیز از مراجعه مخالفان گودرزی و اساتیدی که در زمان مدیریت وی در دانشگاه به دلیل اختلاف سلیقه از کار برکنار شدند به مجلس شورای اسلامی و ملاقات آنها با نمایندگان مردم خبر داد تا مشکلات پیش روی محمود گودرزی افزایش یابد. با این حال وزیر پیشنهادی صبح روز دوشنبه و سه شنبه در آستانه جلسه هفته آینده مجلس به ملاقات لاریجانی، ابوترابی، باهنر و حداد عادل رفت تا رایزنی خود را برای کسب اعتماد انجام دهد. که گفته می‌شود نتایج این جلسات امیدوار کننده نبوده است.

ورزشی‌ها موافق گودرزی نیستند!

اما نکته جالب توجه دیگر اینجا بود که محمود گودرزی روز سه شنبه پس از حضور در بهارستان به سئول شمالی رفت تا به گفته نزدیکانش با نخبگان ورزش کشور ملاقات کند، اما غیبت چهره‌های سرشناس ورزش ایران در این نشست کاملا ملموس بود تا مشخص شود ورزشی‌ها زیاد از حضور آقای وزیر استقبال نکردند.

در این نشست عبدالحمید احمدی رئیس انجمن ورزشی نویسان که این روزها به عنوان مغز متفکر آقای وزیر در حال فعالیت است در کنار وی حضور پیدا کرد اما به جز چند قهرمان سال های دور ورزش ایران هیچ یک از قهرمانان المپیک و چهره های شناخته شده ورزش در برهه کنونی که دارای مقبولیت  ویژه نزد افکار عمومی هستند در این نشست حضور پیدا نکردند تا شائبه ها در این زمینه افزایش یابد.

در این نشست تعداد انگشت شماری از چهره‌های ورزشی حضور داشتند که این نفرات هم با بیان نقطه نظرات خود نشان دادند هیچ شناختی از گزینه پیشنهادی دولت روحانی ندارد! یکی از مسائل جالب توجه دیگر در این نشست این بود که تعدادی از دانشجوهای آقای وزیر هم در این نشست حضور داشتند که از انتخاب رئیس دانشکده خود به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان سر از پا نمی‌شناختند و دائما با واژه آقای وزیر از گودرزی یاد می‌کردند.

فقر اطلاعات گزینه پیشنهادی درباره حوزه جوانان 

محمود گودرزی روز بیستم آبان ماه در نخستین کنفرانس خبری خود اوج ناآگاهی خود از حوزه جوانان را به نمایش گذاشت، وی در حضور خبرنگاران گفت:« برای توسعه جایگاه جوانان می توان شورای عالی جوانان را همچون شورای عالی ورزش تشکیل داد و اگر شورای عالی جوانان با فراز و نشیب هایی روبرو باشد باید جایگاهش را ارتقاء داد تا شاهد موثر بودن تصمیم ها باشیم.» اظهارتمایل آقای گودرزی برای تشکیل شورای عالی جوانان اتفاق بسیار خوبی است اما جناب وزیر پیشنهادی در جریان نیستند که 21 سال پیش شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل این شورای را تصویب کرد و با تائید اساسنامه این شورای مسوولان کشور را ملزم به تشکیل این شورای کردند! عدم آگاهی وزیر پیشنهادی دولت در خصوص شورای عالی جوانان بیانگر این واقعیت است که دقت لازم برای انتخاب فردی متخصص از سوی حسن روحانی برای وزارت ورزش و جوانان در مظر گرفته نشده است از این رو طبیعی است که مجلس درب برابر چنین فردی موضع گیری کند چون گزینه دولت حتی نمی‌داند چه اتفاقاتی در حوزه جوانان کشور پیش از این روی داده و چه اتفاقاتی صورت نگرفته است.  

نگرانی بزرگ بدنه روسای فدراسیون ها و کارشناسان وزارت

رفت و آمدهای گزینه پیشنهادی دولت تدبیر و امید برای تصدی گری وزارت ورزش و جوانان موجی از بیم و امید را برای کارشناسان وزارت ورزش و جوانان به همراه داشته است، این افراد در روزهای اخیر پس از معرفی محمود گودرزی در پیش بینی خود از شرایط موجود آینده را بسیار نگران کننده توصیف کردند و برای اثبات گفته ها خود تاکید کردند هیچ یک از روسای فدراسیون های ورزشی برای حمایت از گزینه جدید پیش قدم نشدند! چون عقیده دارند سطح توانمندی آنها به مراتب بالاتر از این گزینه است.

نکته قابل توجهی که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد آنجاست که هیچ یک از روسای فدراسیون های ورزشی و کارشناسان وزارت ورزش و جوانان تمایلی به حمایت از این گزینه ندارند و زمانی که خبرنگاران با آنها تماس برقرار می‌کنند که در این خصوص با آنها گفت و گو کنند از خبرنگاران درخواست می کنند در این باره از آنها سوال نکنند چون هیچ شناختی از گزینه فعلی ندارند. همچنین علاقه ای هم ندارند از فردی که توان مدیریتی ندارد حمایت کنند. در شرایطی که پیش از این تمامی این افراد به صورت داوطلبانه از حضور سجادی و صالحی امیری حمایت کرده بودند اما این بار کسی حاضر به اظهارنظر نیست!

گودرزی چگونه برای ورزش و جوانان پول می‌آورد؟

اما سوال مهم دیگری که همچنان بی پاسخ مانده است، آنست که گزینه دولت تدبیر و امید چه قدرتی برای حذب بودجه های لازم برای موفقیت ورزش ایران دارد، منتقدان فعلی گودرزی وی را فاقد توانمندی لازم برای جذب بودجه مورد نیاز ورزش و جوانان می‌دانند و معتقدند نه گودرزی نه سایر همراهانش توانمندی لازم برای تقاضاهای مالی این حوزه را ندارند از این رو با انتخاب این فرد به عنوان وزیر ورزش و جوانان همانند سال گذشته ورزش ایران و حوزه جوانان با بحران بودجه رو به رو خواهند شد! منتقدان می‌گویند سلطانی فر و صالحی امیری قدرت و نفوذ لازم برای اخذ بودجه مورد نیاز از هیات دولت و رئیس جمهور را داشتند اما با در نظر گرفتن کاریزمای وزیر پیشنهادی این بیم می رود که ورزش و جوانان همانند دوره محمد عباسی با فقر مالی رو به رو شود و مشکلات بزرگی گریبانگیر ورزش کشور شود.

آقای رئیس جمهور! مجلس چرا باید به این گزینه رای بدهد؟

با در نظر گرفتن شرایط موجود، کارشناسان و صاحبنظران سرنوشت محمود گودرزی را بسیار پیچیده می‌دانند و معتقدند اگر شرایط به همین شکل پیش برود مجلس به وی رای اعتماد نخواهد داد چون اگر وی پس از رای اعتماد مرتکب اشتباهات مدیریتی شود اعضای خانواده ورزش همانند دوره مدیریتی محمد عباسی نمایندگان را مورد خطاب قرار خواهند داد از این رو بسیار بعید مجلس روی چنین مساله ای ریسک کند! 

آنچه از روند معرفی وزیر پیشنهادی ورزش بر می آید آن است که دولت بیش از آنکه به دنبال رای آوردن گزینه خود در مجلس باشد، به دنبال رای نیاوردن گزینه خود است، موضوعی که کوچک زاده نیز با اشاره به تلاش برخی منسوبان دولت در جریان رای اعتماد به سومین گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی این وزارت خانه نیز به آن اشاره کرده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
    0 0
    این تدبیر و امید گندش را درآورده با این گزینه های وزارت ورزشش!!!!!!!!!!!!!!!
  • محمد ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۴
    0 0
    به نظرم دولت تدبير و اميد با خودش گفته امور ورزش داره به وسيله فدراسيون‌ها پيش ميره. فدراسيون‌ها هم مستقل هستند و خيلي فايده‌اي براي دولت ندارن. جوانان هم بخش كشك اين وزارت‌خونه محسوب ميشه. تزئيينه!! پس دولت گفته بذار از اين فرصت براي زير سؤال بردن مجلس تا مي‌تونيم استفاده كنيم! باور كن تا 10 تا گزينه هم بشه، روحاني همين آدما رو معرفي ميكنه. حركت بعدي رو هم حدس مي‌زنم مشرق جون. 2 سال ديگه كه انتخابات مجلسه، زردنامه‌هاي زنجيره‌اي افسادطلب، تا ميتونن رو اين موضوع مانور ميدن و حتي عكس لاريجاني رو تيتر مي‌زنن كه اين فرد پيام رأي مردم رو نفهميده و مجلس مردمي نيست و ...!!! با دكتر جليلي هم همينطوري برخورد كردن، با احمدي نژاد هم همينطور، با ناطق هم همينطور، با هاشمي رفسنجاني هم همينطور. به نظرم به نمايندگان مجلس خبر رو برسونيد كه به اين گودرزي رأي رو بدن بره. تير برق هم بود بايد رأي بدن، وگرنه ميشه پيراهن عثمان. شما اين لشگر افسادطلب رو نميشناسيد چه خدعه‌هايي از تو ذهنشون عبور و مرور ميكنه.
  • ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۵
    0 0
    اگر مجلس به این گزینه ضعیف رای دهد معلوم است دنبال افراد ضعیف است و با گزینه های قبلی سیاسی برخورد کرده
  • ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۵
    0 0
    گودرزی امروز انصراف می دهد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس