کد خبر 25683
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۳

کتابخانه جنگ بنياد حفظ آثار و نشر ارزش­هاي دفاع مقدس که از سال 78 به عنوان کتابخانه عمومي فعاليت مي‌کند در حال حاضر نزديک به 9هزار عنوان کتاب تخصصي را در خود جاي داده است.

به گزارش مشرق، فاطمه ملک‌زاده مسئول کتابخانه جنگ بنياد حفظ آثار و نشر ارزش­هاي دفاع مقدس که از سال 1378 در اين مرکز مشغول به فعاليت است در گفتگويي با مهر به تشريح ساختار کتابخانه و منابع موجود در آن پرداخت.

وي در سخناني گفت: اين کتابخانه از سال 68 تاسيس شده است ولي در ابتدا امکان استفاده از آن عمومي نبود و منابع و مکان آن هم گستردگي امروز را نداشت.

ملک زاده ادامه داد: از سال 78 که اين کتابخانه به صورت عمومي به فعاليت پرداخت همه علاقمندان امکان عضويت و استفاده از کتاب‌هاي آن را يافتند و در حال حاضر 8993 عنوان که بيش از 12 هزار نسخه کتاب را شامل مي‌شود در دسترس عموم است که اغلب اين منابع از کتاب‌هاي قديمي و منحصر به فردي هستند که شايد کمتر در کتابخانه‌هاي ديگر قابل دستيابي باشد.

مسئول کتابخانه تخصصي بنياد حفظ آثار و ارزش‌هاي دفاع مقدس با اشاره به اينکه بيشتر اين منابع به زبان پارسي هستند، عنوان کرد: در کنار کتاب‌هاي فارسي، منابعي به ديگر زبان‌ها هم موجود است که بيشتر شامل کتاب‌هاي انگليسي و عربي مي‌شود. همچنين پايان‌نامه‌ها، نشريات و لوح‌هاي فشرده بخش ديگري از منابع کتابخانه را به خود اختصاص داده‌اند.

ملک‌زاده افزود: آنچه اين کتابخانه در اختيار مخاطب مي‌گذارد تا اندازه‌اي به نياز آنها که غالبا هم از مخاطبان تخصصي هستند، پاسخ مي‌دهد و اگر هم مراجعه‌کننده‌اي کتابي را بخواهد که در کتابخانه موجود نباشد به دليل تعامل خوبي که با ديگر کتابخانه‌ها داريم سعي مي کنيم با راهنمايي او به مرکز مناسب ديگري شرايطي فراهم کنيم که سوال او بي‌جواب نماند.

وي در پاسخ به اينکه چقدر شرايطي فراهم شده که مخاطب عمومي هم با اين کتابخانه و کتاب‌هايش آشنا شود، تشريح کرد: مردم خيلي خوب اين کتابخانه را نمي‌شناسند و ما سعي کرديم در سايت‌هاي مختلف به معرفي کتابخانه و خدماتش بپردازيم ولي لازم است رسانه‌ها به ويژه تلويزيون بيشتر در اين‌باره اطلاع‌رساني کند و به ويژه مناسبت‌هاي دفاع مقدسي فرصت مناسبي براي اطلاع‌رساني است.

اين کارشناس کتابداري اضافه کرد: همچنين استادها مي توانند با ارجاع دانشجويان به کتابخانه‌ها براي تحقيق در زمينه دفاع مقدس آنها را متوجه چنين کتابخانه‌اي کنند و سپس دانشجويان نيز آن را به همديگر معرفي کنند.

ملک‌زاده در اين‌باره که اگر مخاطبان متوجه چنين کتابخانه‌اي شده و بدان مراجعه کنند آيا شما امکان پاسخگويي به آنها را داريد يا خير، عنوان کرد: تا حدودي داريم ولي وقتي مراجعه‌کننده بيشتر شود ما هم امکانات را تقويت مي‌کنيم. تقويت منابع کتابخانه يک ضرورت است که همواره بدان توجه داريم.

وي در پايان در پاسخ به اينکه آخرين بار چه زماني کتاب‌هاي جديد به کتابخانه اضافه شده است،تشريح کرد: امسال به دليل مشکلات مالي خريد کتاب نداشتيم ولي از مراکز مختلف عناوين مختلفي از کتاب‌هاي حوزه دفاع مقدس به دستمان رسيده که همه آنها به منابعمان افزوده شده و در اختيار مراجعه‌کنندگان است.

علاقمندان به استفاده از کتاب‌هاي تخصصي در زمينه جنگ 8 ساله عراق عليه ايران مي‌توانند با مراجعه به کتابخانه­ جنگ بنياد حفظ آثار و نشر ارزش­هاي دفاع مقدس واقع در خيابان بهشتي، خيابان سرافراز، کوچه­ شهيد حق پرست از منابع آن استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین آبین ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۱
    0 0
    درود.بنده کتابی با عنوان "تجلی قرآن کریم دراشعارشاعران دفاع مقدس" تالیف وچاپ نمودم.لطفااین موضوع اطلاع رسانی شودتادوستان از این کتاب استفاده نمایند.سپاس بدرود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس