وی افزود: در سال های اخیر منابع این صندوق به علت اعمال تحریم های ظالمانه جایگزین فاینانس های خارجی شد، از همین رو 10 میلیارد دلار در امور نفت، 3.4 میلیارد دلار در زمینه پتروشیمی ، 2.4 میلیارد دلار در امور توسعه ای نیروگاه ها و یک میلیارد در زمینه احداث کارخانه های سیمان و در مجموع 23 میلیارد و 600 میلیون دلار در قالب 376 طرح سرمایه گذاری کرده است.
رئیس سابق هیئت عامل صندوق توسعه ملی با بیان این که بسیاری از طرحها از جمله 76 طرح از پوشش اعتباری منابع صندوق استفاده کرده است، اظهارداشت: 7 میلیارد دلار برای اجرای طرحها گشایش ال سی شده و در سه سال درصدی از منابع به صورت ریالی و از طریق بانک های عامل اختصاص یافته است.
فرزین ادامه داد: در سال 90، ده درصد منابع ریالی به امور کشاورزی و در سال 91 و 92، ده درصد به امور صنعت و 10 درصد دیگر به بخش کشاورزی اختصاص یافت و در مجموع 9 هزار و 200 میلیارد تومان از طریق بانک های عامل تخصیص منبع شد.
وی با بیان این که صندوق توسعه ملی با تلفیق 40 به 60 منابع مالی از طریق بانک کشاورزی 90 هزار طرح را تخصیص بودجه کرده و موجب رشد و توسعه بخش کشاورزی شده است، گفت: از طریق منابع ریالی این صندوق 107 هزار طرح اجرا شد و اشتغالزایی قابل توجهی به وجود آمد.
فرزین، در حال حاضر رتبه شفافیت صندوق توسعه ملی را با 29 رتبه ارتقا در جایگاه سی و یکم مجمع جهانی صندوق های ثروت های ملی دانست و گفت: قرار است نشست سال 2015 این مجمع نیز به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شود و با توجه به منابع مالی بزرگی که در اختیار اعضای مجمع قرار دارد، می تواند زمینه پیشبرد اهداف اقتصادی کشور را نیز فراهم کند.