کد خبر 253516
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶

با سپری شدن ماه ششم سال نشریات محلی استان‌ها در انتظار دریافت یارانه مطبوعات هستند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس ، نشریات محلی در کنار نشریات سراسری بخشی از زنجیره اطلاع‌رسانی و رسانه‌ای یک کشور را تشکیل می‌دهد.
 
افزایش تعداد نشریات محلی در سال‌های اخیر اگر چه نقطه قوتی در توسعه استان‌ها به شمار می‌رود اما عدم حمایت‌های لازم از این بخش سبب شده است که در کنار این امر نشریات در تکافوی دفاتر خود دچار مشکلات عدیده‌ای باشند.
 
در سال‌جاری نیز با گذشت ماه ششم سال و وعده یارانه‌ها هر شش ماه، هنوز خبری از یارانه مطبوعات نشریات محلی نیست.
 
مدیر مسئول یکی از نشریات محلی مازندران اظهار داشت: از ابتدا قرار بود که نشریات سراسری و محلی هر کدام در مدت سه ماه یارانه مطبوعات دریافت کنند که این مدت به شش ماه برای نشریات محلی تغییر کرد.
 
شکرالله رضازاده‌شرمه با اشاره به اینکه امروز یارانه مطبوعات سراسری در فرصت سه ماهه و بدون کوچک‌ترین تغییری واریز می‌شود، افزود: با این امر بی‌توجهی مضاعفی به نشریات محلی صورت گرفته است که یارانه مطبوعات سراسری سه ماه به سه ماه پرداخت می‌شود ولی نشریات محلی هر شش ماه یک بار تعیین شده است.
 
رضازاده‌شرمه با اعلام اینکه با این وجود نیز یارانه نشریات مطبوعات محلی هر شش ماه هم به صورت منظم پرداخت نمی‌شود، یادآور شد: با این وجود به نشریات محلی اهمیت زیادی داده نمی‌شود و جدی گرفته نمی‌شوند.
 
مدیر مسئول روزنامه حرف مازندران با بیان اینکه از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود در پرداخت منظم یارانه‌های مطبوعات کوشش کند، گفت: شاید یارانه‌ها تاثیر زیادی در هزینه دفاتر نشریات نداشته باشد اما می‌تواند بخشی از نیازهای مطبوعات محلی را جبران کند.
 
وی با اشاره به اینکه پرداخت نامنظم این یارانه‌ها به مدیریت روزنامه‌های محلی امکان برنامه‌ریزی درست را نمی‌دهد، افزود: این پرداخت‌ها مانند نشریات سراسری باید به موقع و منظم صورت گیرد.
 
رضازاده با اعلام اینکه انتقادات زیادی به تفاوت در پرداخت نشریات محلی و سراسری وجود دارد، بیان داشت: حجم آگهی‌های نشریات سراسری بسیار بیشتر از نشریات محلی است و درآمدهایشان نیز قابل مقایسه نیست و در کنار آن دولت‌ها نیز در پرداخت یارانه‌ها به این نشریات توجه بیشتری دارند.
 
وی با بیان اینکه تاکید داریم که نباید میان روزنامه‌ها تفاوت قایل شد، ادامه داد: در زمینه پرداخت یارانه‌ها نیز باید به نشریاتی که در راستای توسعه استان‌ها قدم برمی‌دارند و به لحاظ کیفیت فعالیت بیشتری دارند نیز باید توجه بیشتری شود.
 
این مدیر مسئول نشریه محلی با اشاره به اینکه برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری معتقد بودند که نشریات اصلاح‌طلب از حمایت‌های کمتری برخوردار بودند، بیان داشت: به عنوان مسئول یک نشریه اصولگرا این شرایط را قبول نداریم چون وضعیت مالی و حمایتی نشریات اصلاح‌طلب در دولت گذشته به مراتب از نشریات اصولگرا مساعدتر بوده است و این بخش از تسهیلات، یارانه‌ها و توزیع آگهی‌های مناسب‌تری برخوردار بوده است.
 
وی با اعلام اینکه این امر را در مازندران شاهد بودیم که نشریات اصلاح‌طلب به خوبی حمایت شدند، بیان داشت: دولت تدبیر و امید باید دیدگاه‌ها و سلایق سیاسی را در حمایت از نشریات کنار بگذارد و با دید رسانه‌ای به نشریات نگاه کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس