کد خبر 251654
تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۳

بارندگی شدید ساعاتی قبل در شهرستان بهشهر باعث آبگرفتگی معابر، منازل و برخی واحد‌های صنفی این شهرستان شد.

به گزارش مشرق و به نقل از فارس، حوالی ساعت 15 امروز بارندگی نسبتاً زیادی به‌ همراه رعد و برق به ویژه در بخش مرکزی شهرستان بهشهر باریدن گرفت که از ساعت 18 بر شدت آن افزوده شد.

این بارندگی باعث جاری شدن سیل در معابر عمومی، برخی مغازه‌ها و منازل همچنین اختلال در رفت و آمد، به هم‌ریختن بساط چهارشنبه‌بازار و خسارت به برخی دست‌فروشان شد.

نمایشگاه هفته دفاع مقدس مستقر در پارک بوستان که حاصل تلاش چند هفته‌ای سپاه ناحیه بهشهر بود که در پی این بارندگی تخریب شد.

معاون فرماندار بهشهر در گفت‌و گو با خبرنگار فارس از آمادگی ستاد مدیریت بحران شهرستان برای پیشگیری و مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

عبدالله ریاحی افزود: اعضای ستاد مدیریت بحران به دلیل تجربه‌ای که از سیل سال گذشته دارند، شهرستان را به نقاط مختلف تقسیم و نسبت به بازدید‌های میدانی اقدام کردند.

ریاحی در پایان متذکر شد: هم‌اکنون اعضای ستاد مدیریت بحران در حال بازدید از سطح شهر و نقاط حادثه‌خیز احتمالی همچنین کنترل ترافیک و عبور و مرور جاده‌ای هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس