کد خبر 250932
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶

جبهه پایداری با صدور بیانیه‌ای با اشاره به بازگشایی مدارس و دانشگاه ها از عزل و نصب‌های اخیر در دانشگاه‌ها انتقاد کرد.

 به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، جبهه پایدرای انقلاب اسلامی همزمان با سالروز هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید بیانیه‌ای صادر کرد.

این بیانه به انتقاد از عزل و نصب های اخیر در دانشگاه ها پرداخت و آورده است: متاسفانه شروع دوباره فصل جهاد مستمر علمی کشور با برخی حاشیه‌هایی همراه شده است که بیم آن می رود که شتاب این حرکت علمی را با کندی مواجه کرده و خاطره فضای نا آرام و پر تنش سال‌های اواخر دهه هفتاد را زنده کند. نباید با ایجاد فضای تملق و برخورد های سیاسی در عزل و نصب مدیران، فضای بالنده علم و دانش را به محاق برد.

متن کامل بیانیه جبهه پایداری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز مهرماه در ایران اسلامی هم سالروز جهادی به یاد ماندنی در دفاع از انقلاب اسلامی و این سرزمین پاکی‌هاست و هم آغاز تلاشی مستمر برای جهادی علمی است. از این جهت پایان شهریور و آغاز مهر ماه فرصت مناسبی برای یاد آوری‌هاست.

سی‌وسه سال پیش با هدایت و حمایت آمریکا که یکه تازیش در صحرای طبس مدفون ریگ‌های کویر شده بود و دسیسه کودتایش با هدایت الهی رسوا، در هماهنگی با شوروی آن زمان و اروپای طمع کار و شیوخ مزدور منطقه ،جنگی آغاز شد که آثارش تا امروز بر وقایع جهان سایه افکنده است.

گمان آغازگران جنگ این بود که که در چند هفته، نهال نوپای انقلاب اسلامی را از ریشه خواهند کند و عبرتی خواهند ساخت تا دیگر هیچ ملتی جرات معارضه با دنیای مستکبران را نکند. اکنون از آن روزهای درد و رنج، روزهای مقاومت و مظلومیت و روزهای پایداری و صبر سی و سه سال گذشته است.

از صدام و هیمنه پوشالین او در جهان عرب نشانی باقی نمانده و نهال نوپای آن روز نیز امروز، شجره ی طیبه تنومندی گردیده است که به اذن خدا، در سراسر جهان اثرگذار است و دیگر کسی را یارای انکار آن نیست و به تأسی از انوار درخشان آن، موج خیزش‌های مردمی سراسر جهان را در برگرفته است.

اصول این ملت، نه آن روز که ایران مظلوم ذخیره مهمات چند هفته ای هم نداشت و نه امروز که توان بازدارندگی کشورمان در دفاع پیشگیرانه از خود به جایی رسیده که تحسین هر دوست و دشمنی را نیز برانگیخته است، تغییری نکرده‌اند. جمهوری اسلامی به تاسی از فرهنگ قرآنی هیچگاه جنگ طلب نبوده اما از حقوق خود هم صرف‌نظر نکرده است و هیچگاه ظلم را برنتابیده و زیر بار زورگویی و ظلم نیز نرفته است.

در طی این سال‌ها دشمنان ایران اسلامی به تمامی روش‌ها و ابزارها در مقابله با این انقلاب الهی توسل جسته‌اند و کارنامه سیاه آنها از دسیسه‌های پنهانی، ترور، جنگ نیابتی توسط مزدوران در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن توسط منافقین و گروهک‌های دست نشانده‌ای چون جندالشیطان و حتی حمله مستقیم آمریکا به نیروی دریایی ما در زمان جنگ و بد تر از آن حمله به شهروندان عادی که نمونه آن حمله به هواپیمای مسافربری در خلیج فارس بود مشحون است.

امروز نیز اگر آنها خواهان مذاکره با ما هستند باید بدانیم پشتوانه این درخواست و همترازی، نه بدلیل ذکاوت دیپلمات ها و نه تساهل و تنازل‌ها، بلکه به برکت مقاومت وپایداری بر سر اصول و ارزش ها به پشتوانه مردمی این انقلاب است که بازدارندگی از جمله ثمرات این پایداری است، همچنان که حماسه سیاسی 92 را نباید در چارچوب تنگ سیاسیون، بلکه باید در گستره عرصه حضور الهی مردم در دفاع از انقلاب و کیان نظام و تبعیت از رهبری فرزانه دید و تفسیر کرد.

مطمئنا غربی‌ها اگر کوچکترین فتوری از ما ببینند در تذلیل ما کمترین درنگی نخواهند کرد. تجارب قرن گذشته کشورمان نشان داد ه است که حرف‌ها و لبخندهای غربی ها را نباید جدی گرفت. آنها در اسقاط دولت مردمی مصدق در شصت سال پیش نشان دادند که منافع پلیدشان از هرچیز دیگری برایشان مهمتر است . ادعا و تاکید امروز آنها نیز بر مردم سالاری و آزادی و حقوق بشر را باید در رسوایی حمایتشان از رژیم های قرون وسطایی نظیر عربستان و بحرین دید و تفسیر کرد.

لفاظی‌های تبلیغاتی آنها در حمایت از حقوق زنان و کودکان و شهروندان ، در کشتارهای این روزهای مصر و جنگ های بیست و دو روزه و هشت روزه غزه و سی وسه روزه لبنان باطل شده است . ادعای نبرد با تروریسم آنها ، در ترور شهیدان هسته‌ای ایران ، در حمایت آشکارغربی‌ها از تروریست‌های نیابتی سوریه و لبنان و منافقین خلق و دار و دسته آدمکش ریگی در ایران، رنگ و جلوه خود را از دست داده است . لبخندهای غربی‌ها را نباید جدی گرفت و گمان کرد آنها از خوی استکباری خود دست برداشته اند .

این آموزه قرآن است که "آنها از شما راضی نخواهند شد مگر اینکه شما از دین خود دست بردارید و دست آموز آنها شوید" و به فرموده حضرت روح الله قدس اله نفسه الزکیه هیهات که چنین گردد.

توقع از دولت‌مردان کشور عزیزمان این است که ان شاء الله از موضع اقتدار در مجامع بین المللی حضور یابند و به هیچ وجه اجازه تحقیر این کشور و مردم عزیز آن را به دشمنان ندهند. در طلیعه حضور رییس محترم جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل به‌عنوان صحنه هماوردی سیاسی، پاسخ هوشمندانه وی به تلاش هایی که به دنبال اختلاف افکنی در داخل و شکست انسجام ملی است و همچنین تاکید او بر استفاده از زبان فارسی در ابلاغ پیام انقلاب جای تقدیر دارد.

اما باید بدانیم غربی ها و طراحان صهیونیسم پشت صحنه، از همه ابزارهای خود برای القای پشیمانی استفاده خواهند کرد. ما نباید اجازه دهیم امید به استقلال و آینده کریمانه، در قلوب ملت‌ها وآزادگان جهان کم رنگ شود. اگر چه صهیونیست‌ها این گونه القا می‌کنند که جز با سرسپردگی به آنها چه آشکار و یا پنهان حکومتی بقا نخواهد داشت اما حکومت مستقل جمهوری اسلامی، بزرگترین برهان در نادرستی این القای شیطانی است.

نباید این عزت را مخدوش کرد و بذر یاس و نا امیدی را در دل‌های مبارزان آزادی در سراسر جهان کاشت. این استمرار عزت و پایداری مردمی ایران اسلامی در قلوب مبارزان جهانی، جزو بزرگترین سرمایه‌های ایران اسلامی در جهان پر تلاطم امروز است.

مهر، آغاز مجدد مستمر جهاد علمی هم هست. کشور ما علیرغم تحریم ها در این سالها در عرصه علم و فن آوری توفیقات بسیاری را کسب کرده است. هرچند در شتاب رشد مستندات علمی در جهان اول هستیم و در منطقه در این خصوص گوی سبقت را از همگان ربوده ایم، اما تا دستیابی به علم نافع که در امور جاری کشور اثرگذار باشد هنوز فاصله‌ای طولانی داریم. علم آموزی نباید با مدرک گرایی و تحقیق نباید با انتشار مقاله جابجا شوند.

باید همه تلاش مسئولین و دانشگاهیان و جامعه علمی کشور بر دستیابی به علوم و فن آوری‌هایی که بتواند در حل معضلات کشورمان موثر باشد تمرکز یابد . هم این انگیزه‌ها در محققین با حمایت های هدفمند باید تقویت شود و هم این خواهندگی‌هادر مسئولین باید نهادینه شود تا برای حل مشکلات به سراغ مستندات و روشهای بومی بروند .

متاسفانه شروع دوباره فصل جهاد مستمر علمی کشور با برخی حاشیه‌هایی همراه شده است که بیم آن می رود که شتاب این حرکت علمی را با کندی مواجه کرده و خاطره فضای نا آرام و پر تنش سال‌های اواخر دهه هفتاد را زنده کند. نباید با ایجاد فضای تملق و برخورد های سیاسی در عزل و نصب مدیران، فضای بالنده علم و دانش را به محاق برد.

دانشگاه‌ها باید سیاسی باشند اما نه به این معنا که صحنه هماوردی سیاسیون گردند. برخی از اقدامات این روزها در عزل و نصب‌ها که کمترین اثری از شایسته سالاری علمی در آنها دیده نمی‌شود جز به معنای تسویه حساب جناحی و جز در چارچوب خیز برداشتن برای تنش‌های سیاسی در دانشگاه‌ها قابل تفسیر نیست.

از ریاست محترم دولت که شعار تدبیر و امید و اعتدال را برگزیده‌اند توقع است که جلوی این تندروی‌های بی حاصل که معلوم نیست حتی از سر خیر خواهی برای خود دولت هم انجام گردد را بگیرند. دانشگاه‌های ما اگر به معنای حقیقی اسلامی شوند ، این ظرفیت را دارند که با همکاری با حوزه های علمیه ، مشکل گشای جهان اسلام گردند .

در پایان یاد و خاطره ایثارگران و شهدای گران‌قدر و امام راحل عزیزمان را دراین ایام مقدس گرامی میداریم و اعلام می‌داریم که ما منتظر و در عین حال مطمئنیم به وعده الهی در نصرت حق؛ و با استدعای تعجیل در ظهور حضرت صاحب العصر و الزمان.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

جبهه پایداری انقلاب اسلامی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس