به گزارش مشرق به نقل از مرکز خبر حوزه وي در ديدار با مدرسان رشته علوم مستحدثه اسلامي در مرکز «صالح کامل» افزود:تصميم داريم کتابهاي کهن تغيير يافته را دوباره در اين رشتهها بگنجانيم و اين رشته، منبعي پايدار براي تغذيه دانشکدههاي شرعي الازهر خواهد بود.
الطيب ابراز داشت: فارغ التحصيلان اين رشته در آينده اداره الازهر را بر دوش گرفته و علما و شيوخ آن را تشکيل خواهند داد.
وي گفت:اساتيد اين رشته بارها و بارها تشکيل جلسه دادند تا اينکه موفق شدند شيوههاي آموزشي متمايز و برتري را ارائه دهند که بتواند نسلي توانا را براي بردوش کشيدن رسالت الازهر گزينش کند.
شيخ الازهر ادامه داد:در کنار آموزش زبان انگليسي، زبانهاي ديگري مانند فرانسوي، ترکي و فارسي به دانشجويان اين رشته آموزش داده خواهد شد و زبان فارسي در اين ميان از اهميت بالايي برخوردار است تا بتوانيم بر آگاهي هاي خود نسبت به ايران بيفزاييم.
وي افزود: به زودي زبان عبري نيز در دانشکده اصول دين تدريس خواهد شد.
احمد الطيب با انتقاد از برخي مدرسان الازهر به دليل عدم حضورشان در ميان دانشجويان که نتيجه آن فقدان الگو براي دانشجويان است آنان را افراد داراي ضعف شخصيتي توصيف کرد.
وي گفت:آن دسته از شيوخ معاهد الازهريه که سوار دوچرخه و موتور سيکلت شده و در ميان دانشجويان به گونهاي راه ميروند که باعث سلب احترام از سوي دانشجويان نسبت به يک شيخ ميشود،ابهت و شان خود به عنوان شيخ الازهر را زير سوال مي برند.
شيخ الازهر با ابراز نگراني از پارتي بازي و تأکيد بر اينکه زمان کلاهبرداري و خيانت در الازهر به سر آمده خاطر نشان ساخت: به کساني نياز دارد که اين مرحله را با آنها به سرانجام برساند.
دکتر احمد الطيب شيخ الازهر گفت:بايد زبان فارسي را به خوبي فرا بگيريم زيرا ايرانيها ما را ميشناسند ولي ما چيزي از آنها نميدانيم.