به گزارش مشرق ، روزنامه کويتي "الجريده" مدعي شد: دستگاههاي امنيتي مصر يک شبکه جاسوسي ايران در اين کشور را که در زمينه جمعآوري اطلاعات درباره سرمايه گذاري و گردشگري در مصر به نفع ايران فعاليت مي کرد، کشف کردند. به نوشته الجريده در اين شبکه سه مصري و يک ايراني الاصل تبعه کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس فعاليت ميکردند که پنج شنبه گذشته دستگير شدند.
اين روزنامه در ادامه خبرسازي خود مينويسد: مقامات مصري از متهمان نقشه هاي گردشگري ممنوعهاي از منطقه شبه جزيره سينا، دستگاههاي ارتباطي جديد مخصوص نهادهاي اطلاعاتي، مبلغ 120 هزار دلار و يک مجموعه کتاب کددار با کدهاي فارسي که مفهوم واژگان آنها تاکنون مشخص نشده است و يک دستگاه لپ تاب پيشرفته کشف و ضبط کردهاند.
يک منبع خاص به روزنامه الجريده گزارش داده است که اسامي متهمان به شرح زير است: "ح.ح" 31 ساله مصري کارمند شرکت هواپيمايي مصر، "ج. م. ع" 33 ساله مصري مالک يک شرکت گردشگري، "الف.ج" 35 ساله مصري کارمند وزارت گردشگري و يک ايراني الأصل تبعه يکي از کشورهاي حوزه خليج فارس به نام "ث. م. و" 37 ساله. افراد مذکور از سال 2008 اقدام به اجاره آپارتمان مبلهاي در منطقه زمالک قاهره کرده بودند و در آن به گردآوري و تبادل اطلاعات سري و آموزش ميکردند.
اين روزنامه همچنين افزود: تحقيقات اوليه نشان دهنده آن است که سه متهم مصري مأمور تهيه گزارش هاي مفصل درباره ميزان گردشگران مصر، تابعيت و ميزان حضور و دفعات آمدن آنها به مصر، ميزان روابط و تعامل شرکتهاي مصري با شرکت هاي اروپايي و اطلاعات ديگري درباره مراکز توريستي و جزئيات دقيقي درباره سرمايه گذاري در بخش توريسم مصر بوده اند.
اين روزنامه در ادامه ادعاهاي خود و بدون ذکر منبع خاصي براي اين خبر اضافه ميکند: متهمان در زمينه اقدام به ارسال اطلاعات به متهم رديف چهارم و همچنين متهم پنجم به نام "طارق. ب. ل" تبعه ايران و مقيم تهران مي کردند. دريافت اطلاعات و آموزش ها از طريق سايت اينترنتي ايراني "ديدار" (التلاقي) انجام مي شد. اما متهمان در گفتگو با متهم از زبان عربي استفاده مي کردند.
اين روزنامه کويتي در پايان نوشته است: سه متهم مصري درخواست خروج از مصر و رفتن به يک کشور ديگر را رد کردند. آنها با متهمان ديگر در زمينه برپايي طرح هاي توريستي در مصر و نه تجسس همکاري مي کردند. آنها تجهيزات ضبط شده را متعلق به متهم رديف چهارم دانستند و اظهار داشتند: دستگاههاي ارتباطي جديد، عبارت از يک دستگاه گوشي موبايل جديد بوده است که متهم رديف چهارم آن را به آنها اهدا کرده بود و آنها از اينکه موبايل مذکور، دستگاه ارتباط تجسس بوده است اطلاعي نداشتهاند.
ادعاي تازه اين روزنامه کويتي در اين مورد در حالي صورت ميگيرد که سازمان اطلاعات مصر به شدت از ميزان نفوذ و جاگيري سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي در تمام ارکان سياسي و نظامي اين کشور شوکه شده و به دنبال بروز انتقادات شديد در اين مورد، ترجيح داده که ايران را در اين زمينه متهم کند.
گفتني است بر اساس اسناد منتشر شده توسط ويکيليکس رئيس جمهور يمن نيز هواپيماي ساقط شده آمريکايي در جنوب اين کشور را متعلق به ايران اعلام کرده بود تا در راستاي برنامههاي ضد ايراني کشورهاي عربي حربهاي تبليغاتي عليه ايران داشته باشد.