به گزارش مشرق به نقل از ایران هستهای؛ حسین دهقان کاندیدای تصدی پست وزارت دفاع در کابینه حجتالاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در صدر فهرست کسانی قرار دارد که صهیونیستها او را مورد حمله قرار می دهند.
سردار حسین دهقان که دکتر روحانی وی را برای وزارت دفاع معرفی کرده و احتمالا با رای بسیار بالایی از جانب نمایندگان مجلس مواجه خواهد شد، فعلا رکورددار دریافت حملات و اتهامات از جانب صهیونیستهاست.
مهم ترین اتهامات وارد شده به دهقان از سوی اسراییلیها تا کنون دو نکته بوده است:
1- در گام اول صهیونیستها ادعا کرده اند که وی از موسسان حزبالله لبنان بوده است. دهقان خود البته هرگز این موضوع را تکذیب نکرده است و باید به اینکه نخستین فرمانده سپاه پس از انقلاب در لبنان بوده طبیعی است که نقشی هم در این امر خطیر ایفا کرده باشد.
شيمون شاپيرا، سرتيپ بازنشسته ارتش در مقالهای روی وب سایت «مركز امور عمومي اورشليم» (JCPA ORG)) نقش دهقان در تشکیل حزب الله را چنین توضیح داده است: «پس از تهاجم اسراييل به لبنان در تابستان سال 1982 (1361 شمسي) دهقان به لبنان فرستاده شد و به عنوان فرمانده نيروهاي آموزشي سپاه ابتدا در سوريه و كمي بعد از آن در لبنان مشغول به خدمت شد او در اين سمت مسئول تشكيل نيروي نظامي حزبالله شد كه در همان زمان شكل گرفت پس از اينكه اكثر فرماندهان سپاه از لبنان به ايران بازگشتند و احمد متوسليان فرمانده آنها به همراه سه ايراني ديگر در تابستان 1982 (1361 شمسي) توسط شبه نظاميان مسيحي-لبناني ربوده شد، احمد كنعاني به عنوان فرمانده سپاه در لبنان منصوب شد حدودا يك سال بعد، حسين دهقان جاي كنعاني را گرفت. يكي از اهداف اوليه دهقان تشكيل يك مقر فرماندهي مركزي براي نيروهاي ايران بود كه در آن زمان در شهرستانها و روستاهاي كوچك منطقه بعلبك پراكنده بودند در اوايل سپتامبر سال 1983 (شهريور ماه 1362 شمسي)، حزبالله با كمك نيروهاي سپاه به فرماندهي دهقان، طي يك راهپيمايي به رهبري سه تن از روحانيون حزبالله به نامهاي عباس موسوي، صبحي طفيلي و محمد يزبك، پادگان شيخ عبدالله را تصرف كرد. اين پادگان كه مقر اصلي ارتش لبنان در دره بقاع بود، در حال حاضر به نام «پادگام امام علي» (ع) مقر اصلي فرماندهي سپاه پاسداران است».
2- در گام دوم صهیونیستها دهقان را به دست داشتن در حمله به مقر نیروهای امریکایی در بیروت متهم کرده اند. شاپیرا می گوید آژانس امنیت ملی امریکا صدور فرمان حمله به این مرکز را که 241 امریکایی در آن کشته شدند، در 26 سپتامبر 1983 رهگیری کرده و حسین دهقان نیز یکی از اصلی ترین عوامل آن بوده است.
کارشناسان می گویند همین حملات نشان دهنده این است که دهقان گزینه بسیار مناسبی برای وزرات دفاع است و تلفیق توانمندی های نظامی-امنیتی با توان اقتصادی-مدیریتی در شخصیت وی، دوران درخشانی را برای وزارت دفاع رقم خواهد زد.