جنجالي نويس نيويورک تايمز در سوژه سازي جديد خود در مصاحبه با يک پناهنده ايراني مقيم آلمان از فشار امنيتي بخاطر تشابه چهره و اسم با ندا آقا سلطان براي وي خبر مي‌دهد.

به گزارش مشرق، البرز نوشت: سعاد ميخينيت در گفتگو با زهرا سلطاني مدرس سابق زبان خارجه در دانشگاه آزاد واحد کرج تلاش ميکند خوارک جديد رسانه اي برعليه کشورمان تهيه کند.
اين گفتگو که طي روزهاي گذشته در برخي نشريات و رسانه هاي خارجي نيز منتشر شداز ادعاي زهرا سلطاني درخصوص شنود تلفن ها،فشار امنيتي و تلاش براي ساخت يک مصاحبه دروغين خبرميدهد.
اين دختر 33ساله که سال گذشته با خروج از کشور به ترکيه سفر کرده و باگرفتن پناهندگي به آلمان عزيمت مي‌کند تلاش دارد با پله قرار دادن نام "ندا آقا سلطان " وتشابه اسمي خود و چهره اش با وي از خود يک چهره آزادي خواه بسازد.
وي در اين گفتگو که الشرق الاوسط نيز آنرا منتشر کرده مدعي است، قرار بود در جريان تظاهرات پس از انتخابات او را نيز در خيايان هاي تهران بکشند!
اين ادعا درحالي مطرح ميشود که خود در بخشي از همين مصاحبه و درگفتگوهاي قبلي اش که صدا و سيما نيز آنرا پخش کرده از بي اطلاعي خود و خانواده اش از جريانات سال گذشته خبر ميدهد و چگونگي متوجه شدن قتل ندا آقا سلطان و شبهات خود با او را يک اتفاق ذکر مي‌کند.
او که هم اکنون در فرانکفورت حضور دارد ادامه مي‌دهد: يک روز تلويزيون را روشن کردم و ديدم رسانه‌ها مي‌گويند که من در جريان اعتراضات عليه انتخابات رياست جمهوري کشته شده‌ام!
در واقع اين اخبار در مورد زن ديگري با نام ندا آقا سلطان بود که از لحاظ ظاهري و نام با من شباهت داشت .
سلطاني در اين باره مي‌گويد: وقتي روز 31 تير(يک روز پس از کشته شدن ندا) اي‌ميل را چک کردم، با تعجب متوجه شدم که بيش از 60 نفر از سراسر دنيا من را به ليست دوستان خود اضافه کرده‌اند و هر لحظه به تعداد آنها افزوده ميشود. من و مادرم گيج بوديم تا اينکه عکس من را در تلويزيون به عنوان قرباني ديديم.
زهرا (ندا)سلطاني در فرانکفورتوي افزود: پس از اين ماجرا من و دوستم تلاش کرديم با رسانه‌ها تماس بگيريم و اعلام کنيم که اين عکس متعلق به شخصي نيست که در تظاهرات کشته شده است. حتي زماني که 3 روز بعد خانواده ندا عکس‌هاي او را منتشر کردند باز هم عکس‌هاي من در اعتراضات و رسانه‌ها نشان داده مي‌شد.
وي همسو با الشرق الاوسط و نيويورک تايمز براي مقايسه خود با ندا آقا سلطان و ساخت يک فعال سياسي از چهره خود، ادامه داد: در ايران اعلام شد که من نيز کشته شده ام اما باور کنيد که فرار کردم و هم اکنون در تبعيد اجباري هستم !
وي در خيالبافي خود مدعي شده است وزارت اطلاعات از وي خواسته بوده که به عنوان «ندا» مقابل دوربين اعتراف کند که زنده و ماجراي قتل ندا توطئه و سناريو بوده است.
زهرا که هم اکنون خود را ندا سلطاني معرفي ميکند ادامه داد: به دنبال انتشار عکسم به جاي ندا آقا‌سلطان، توسط ماموران وزارت اطلاعات در خانه‌ دستگير شدم و تحت بازجويي قرار گرفتم. من توسط نيروهاي امنيتي و سپاه پاسداران تحت فشار بودم تا خود را «‌ندا آقا‌سلطان» معرفي کنم و مرگ وي را تکذيب کنم.
ندا سلطاني مي‌گويد که دستگاه امنيتي با اين اقدام قصد داشت که نظر رسانه‌هاي جهان را از مرگ ندا آقا سلطان منحرف کند.
ماموران امنيتي از وي خواسته بودند تا قتل ندا آقا‌سلطان را نمايشي ساختگي معرفي کند که توسط دستگاه‌هاي جاسوسي غرب صورت گرفته است و به سرزنش اين اقدام بپردازد.
در همين رابطه، صراط مي‌نويسد: زهرا سلطاني هرگز شنيدن خبر مرگ خود از تلويزيون را فراموش نخواهد کرد، اتفاقي که درجريان کپي کردن عکس نمايه شخصي او روي فيس‌بوک به جاي ندا آقا سلطان رخ داد.
اين معلم زبان 33 ساله، که در فعاليت‎هاي سياسي حضور نداشته، پيش از انتخابات سال گذشته به عنوان مدرس ادبيات انگليسي در دانشگاه آزاد اسلامي مشغول به کار بود و پس از اينکه عکس خود را به عنوان ندا آقا سلطان در رسانه ها مي بيند، با فرار از کشور درخواست پناهندگي سياسي از کشور آلمان مي کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس