به گزارش مشرق، عيسي زارع پور در گفتگو با مهر، بر ورود مباحث ديني در توليدات محتواي ديجيتال تأکيد کرد و گفت: کانونهاي توليد محتواي اسلامي علاوه بر فضاي واقعي بايد نقش خود را در فضاي ديجيتال و مجازي نيز ايفا کنند و اين مسئله براي حفظ کارکرد نهادهاي ديني ضروري است.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: هم حضور نهادها و هم محتواي اسلامي و ديني بايد به اندازه اي باشد که مخاطبان را اغناء کند و متناسب با اين مسئله، سياستهاي دولت در راستاي حمايت از توليد محتواي ديجيتال دسترسي به همين موضوع است.
وي با اشاره به فعاليتهاي وزارت فرهنگ در حمايت از توليد محتواي ديني در فضاي ديجيتال تأکيد کرد: به همين منظور در جشنواره بين المللي آثار ديجيتال 5 عنوان از جوايز به فضا و آثار و محتواي ديني اختصاص دارد.
زارع پور نوع نظارت بر فضاي اينترنت را به دليل ماهيت خاص آن مبتني بر نظارت همگاني دانست و گفت: وبلاگ يک رسانه شخصي است و نظارت بر اين حجم بالا از وبلاگ نياز به نظارت مکانيزه وغيرمکانيزه دارد و اين نظارت در تمام دنيا عرف است اما اين نظارت بايد مبتني بر اقتضائات اينترنت باشد.
وي با اشاره به قانون جرايم رايانه اي و ديگر آيين نامه هاي مربوط به پايگاههاي اينترنتي تصريح کرد: اين قوانين نظارت در فضاي اينترنت به طور عام است که وبلاگ نويسي هم شامل آن مي شود و در اين قانون همه موارد تخلف احصا شده و به موارد تخلف توسط دبيرخانه کارگروه تعيين محتواي مجرمانه که منبعث از قانون جرايم رايانه اي است رسيدگي مي شود.
وي افزود: هموطنان مي توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي www. Pyvandha. ir از اين قوانين و مصاديق تخلفات اطلاع پيدا کنند و اگر تخلفي مشاهده شد مي توانند اين موارد را از همين پايگاه گزارش دهند و اگر آن وبلاگ و سايت متخلف ثبت شده باشد ابتدا به آن تذکر داده مي شود و در موارد ديگر بر اساس مواد قانوني با آنها برخورد خواهد شد.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مورد آمار فعالان وبلاگهاي ديني گفت: آمار مشخصي از وبلاگهاي ديني وجود ندارد، اما چيزي که مشخص است اينکه تعداد وبلاگهاي ديني در ايران قابل توجه است.