به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، در روز شنبه خبرگزاری تسنیم خبری را مبنی بر اینکه محمود احمدینژاد از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوزی را برای تأسیس دانشگاه بینالمللی در تهران گرفت، منتشر کرد.
خبرنگار تسنیم در مورد جزئیات این خبر با برخی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی گفتوگو کرد و در روز بعد خبری با عنوان " جزئیات جدیدی از شرایط تأسیس دانشگاه احمدینژاد/ کار رئیسجمهور به روحانی افتاد" منتشر شد که در آن یک منبع آگاه در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفته بود احمدینژاد برای تصویب اساسنامه و یا تأیید اعضای هیئت مؤسس دانشگاه باید کار خود را در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت آینده که ریاست آن بر عهده حجتالاسلام حسن روحانی است، پیگیری کند.
بر این اساس برای بررسی بیشتر این موضوع با یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد اینکه روند پیگیری تأسیس دانشگاه بینالمللی در تهران چگونه خواهد بود به گفتوگو پرداختیم.
یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که خواست نامش در خبر درج نشود، در مورد اعضای هیئت مؤسس دانشگاه بینالمللی احمدینژاد گفت: اعضای هیئت مؤسس در اساسنامه مشخص میشود و معمولا شورای عالی انقلاب فرهنگی به جز زمانی که لازم باشد، اساسنامه را به شورای گسترش وزارت علوم و یا وزارت بهداشت ارجاع میدهد.
وی افزود: در موارد خاصی مانند دانشگاههایی که آیتالله شاهرودی و یا آیتالله سبحانی پیشنهاد دادند، اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت، زیرا این دانشگاهها صرفا مربوط به درسهای حوزوی است ولی در حالت کلی برای دانشگاههایی که در رشتههای فناوری میخواهند فعالیت کنند، اساسنامه آنها در شورای گسترش وزارت علوم مورد بررسی قرار میگیرد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ادامه روند تأسیس دانشگاه توسط احمدینژاد به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی نخواهد آمد، اظهار داشت: اگر اصرار و درخواست شود که اساسنامه در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شود، شاید دوباره به صحن اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی بیاید ولی این موارد به شورای گسترش ارجاع داده میشود.
به گفته وی، با توجه به اینکه این دانشگاه نمیخواهد در رشتههای انسانی فعالیت کند، بنابراین خیلی اصراری نیست که بخواهد اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود.