به گزارش سرويس جامعه مشرق، نيچه مي گويد: انسان تنها مخلوقي است که براي شاد بودن بايد خود را هر روز از نو بسازد و اکنون به نظر مي رسد که محققان دانشگاه شيکاگو تائيد علمي اين تئوري فيلسوف بزرگ آلماني را به دست آورده اند.
نتايج اين تحقيقات نشان مي دهد که يک زندگي پر مشغله کاري و مسئوليت پذير به مغز اجازه مي دهد که خود را از افسردگي، اضطراب، خشم و کسالت نجات دهد.
اين موضوع را کارگران سابقي که شغل خود را از دست داده اند و احساس مي کنند در عمق يک سياه چاله گير کرده اند و يا بازنشستگاني که هر روز با فکر رفتن به اداره از خواب بيدار مي شوند، به خوبي درک مي کنند.
به گفته اين محققان، حالت روحي بد اين افراد تنها در اثر مشکلات مرتبط به عادت نيست بلکه جنبه نورولوژيکي دارد به طوريکه بدون مشغله کاري، مغز به تدريج تخليه شده و به اين ترتيب راه براي ورود افکار منفي باز مي شود.
اين محققان واکنشهاي 98 دانشجو را مورد بررسي قرار دادند از اين داوطلبان خواسته شد دو پرسشنامه را با فاصله 15 دقيقه از هم پر کنند.
براي انجام تکليف دوم، داوطلبان دو گزينه داشتند: يا آن را همانجا مستقيما انجام دهند و يا براي پاسخ دادن به سئوالات به اداره بروند.
براساس گزارش تلگراف، نتايج اين تحقيقات نشان داد که 68 درصد از آنها گزينه "تنبل" را انتخاب کردند، اما کساني که گزينه دوم را انتخاب کرده بودند به پرسشنامه با شادابي بيشتري پاسخ دادند.
اين محققان در اين خصوص توضيح دادند: "کساني که به روشي فعال تر زندگي مي کنند و انجام کاري را به انجام ندادن آن ترجيح مي دهند از زندگي خود رضايت بيشتري دارند."
گروهي از دانشمندان آمريکايي در بررسيهاي خود نشان دادند که بهترين راه براي به دست آوردن احساس شادي کار کردن است.