به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، "پائول ريشتر" تحليلگر "لس آنجلس تايمز" با اذعان به تعارض موجود ميان مقامات آمريکايي بر سر نوع تعامل با کشورمان مي نويسد "انتخاب رييس جمهوري معتدل همچون "حسن روحاني" در ايران سبب ايجاد اختلاف و شکاف ميان کاخ سفيد و کنگره بر سر برنامه هسته اي ايران و چگونگي مواجهه با آن کشور شده است. دولت اوباما اميدوار است تا بتوان از فرصت ايجاد شده براي تعامل مستقيم با ايران استفاده کرد.
اوباما در اين باره خواستار به تعويق افتادن تشديد تحريم ها تا پايان سال جاري ميلادي شده است با اين حال عده اي از نمايندگان و سناتورهاي آمريکايي از جمله "ليندسي گراهام" سخنان تندي را عليه برنامه هسته اي ايران ابراز داشته و خواستار استفاده زا "قوه قهريه" عليه آن کشور شده اند. از سوي ديگر برخي ديگر از نمايندگان آمريکايي نيز اميدوارند تا انتخاب حسن روحاني بعنوان رييس جمهور جديد ايران بتواند به بهبود روابط ايران و آمريکا بيانجامد .آنان در نامه اي به اوباما نوشته اند خواستار برداشتن گام هاي مثبت از سوي دولت وي در قبال ايران شده اند."
نويسنده با هشدار به نمايندگان آمريکايي مي افزايد "در صورتيکه که نمايندگان کنگره آمريکا لايحه تشديد تحريم ها عليه ايران را امضا نمايند امکان بازگشت جمهوري اسلامي ايران به پاي ميز مذاکره دشوارتر خواهد شد و مقامات دولتي آمريکا نيز از اين موضوع هراس دارند. "کليف کاپکان" يکي از کارشناسان مسائل ايران معتقد است که وضع تحريم هاي جديد باعث شکسته شدن کشتي تعامل با ايران خواهد شد و سبب مي شود تا امکان ادامه روند مذاکرات متوقف گردد."
نويسنده در پايان مقاله حود مي نويسد "با اين حال 131 نفر از قانونگذاران آمريکايي خواستار تعامل دولت اوباما با جمهوري اسلامي ايران و استفاده فرصت بوجود آمده شده اند. آنان مي دانند که که براي پيشبرد مذاکرات هسته اي با ايران بايستي امتيازاتي از جمله کاهش تحريم ها را به ايرانيان ارايه داد.
روزنامه آمريکايي "لس آنجلس تايمز" در مقاله جديد خود ضمن اذعان به وجود اختلاف در هيئت حاکمه آمريکا بر سر نوع رويکرد دولت آمريکا در قبال کشورمان معترف است که اوباما از اقدامات نمايندگان تندروي آمريکايي در قبال ايران نگران است و از اين موضوع مي هراسد که امکان تعامل مستقيم با ايران از دست برود.