کد خبر 235007
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۶
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون ویژه ای خود نوشت:

بسیج 60 هزار شهروند سوری هنر ایران در تغییر سرنوشت جنگ

شبکه بی‌بی‌سی در گزارشی اعلام کرد پیروزی‌های اخیر دولت سوریه در برابر گروه‌های مسلح، ناشی از کمک‌های ایران بوده است.
بی‌بی‌سی با بیان اینکه دولت سوریه توانست به کمک ایران 60 هزار غیرنظامی را برای دفاع سازماندهی کند، افزود: موضوع سوریه یک موضوع امنیتی برای ایران است.

اما سوریه چطور می‌تواند در امنیت ایران نقش داشته باشد؟ مقام‌های ایران تاکید می‌کنند حضورشان در سوریه و لبنان استراتژیک است و امروز همین موضوع و افزایش عمق میدان دفاع از ایران، باعث شده است که اسرائیل نتواند به ایران حمله کند.

بی‌بی‌سی افزود: «ظرف ماه‌های گذشته این صحبت بوده که یکی از اهرم‌هایی که با آن در کنار تحریم‌ها می‌شود به ایران فشار آورد همین است که رژیم سوریه تحلیل برود. ایران در لبنان، سوریه و عراق حضور و نفوذ دارد و شکست رژیم سوریه، حلقه ارتباطی ایران با لبنان و ارتباطاتی را که با حزب‌الله و اتحادی را که با رژیم مالکی در عراق دارد، تضعیف می‌کند.

بی‌بی‌سی در پاسخ به اینکه «آیا تغییر دولت در ایران در سیاست این کشور در قبال سوریه تاثیر خواهد داشت؟»، گفت: تصمیم در مورد مسائلی مثل سوریه و مسائل بزرگ منطقه در ایران در سطوح بالاتری گرفته می‌شود.

تحلیلگر بی‌بی‌سی خاطرنشان کرد: ایران گروه‌های شبه نظامی حدودا 60 هزار نفری از مردم سوریه درست کرده و همین‌ها در کنار حزب‌الله پیروزی را برای اسد رقم زده‌اند.تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی گفت: تلاش در جهت یافتن راه‌حلی برای بحران سوریه بدون درنظر گرفتن نقش ایران ممکن نیست.

آقای هاشمی! منطق امام خلاف منطق شماست

«آقای هاشمی! به دولتی که در نهایت خصومت به فکر نابودی ملت ایران است چگونه می‌توان گفت ما با شما آشتی هستیم؟».
این مطلب را روزنامه رسالت در نقد اظهار اخیر آقای هاشمی منتشر کرد. محمدکاظم انبارلویی سردبیر رسالت می‌نویسد: غرب و به ویژه آمریکایی‌ها درست ده روز پس از انتخابات ایران، تحریم‌های جدیدی را عملیاتی کردند. آنچه که درخصوص به تعویق افتادن لایحه تحریم‌ها از سوی کنگره به کاخ‌سفید مطرح است، تحریم‌های یک جانبه و به قول خودشان فلج‌کننده است که توسط لابی صهیونیستی در دستور کار قرار گرفته بود.

چند روز قبل از این هم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اهانت به رئیس‌جمهور منتخب ایران گفته بود اگر آمریکایی‌ها در تحریم‌های یک جانبه و فلج‌کننده، تعلل‌کنند، اسرائیل معطل آنها نمی‌شود و به ایران حمله نظامی می‌کند! واقعیت این است که جریان مسلط در آمریکا چه در حزب دموکرات و چه در حزب جمهوریخواه، خصومت‌ورزی با ملت ایران و به رسمیت نشناختن انقلاب اسلامی است که بیش از سه دهه منطقه و جهان را تحت تاثیر قرار داده است.

وی می‌افزاید: آمریکایی‌ها با ملت و انقلاب ایران قهر هستند. راهبرد آنها طی سه دهه گذشته این بوده که یک جریان مستبد وابسته به استعمار در ایران روی کار آورده و بعد با آن ایران به قول خودشان آشتی کنند.

سردبیر رسالت با اشاره به سخنان اخیر هاشمی مبنی بر اینکه نمی‌توانیم با جهان قهر باشیم می‌نویسد: نمی‌دانم مخاطب این سخن آقای هاشمی رفسنجانی کیست. انقلاب اسلامی طی سه دهه گذشته در هیچ دولتی با جهان قهر نبوده است. ایران اکنون در تمام کشورهای دنیا سفارتخانه دارد و سفیر مبادله می‌کند.

تنها دو کشور وجود دارد که با ایران قهر هستند؛ یکی آمریکا که خود به بستن سفارتخانه در تهران در جریان تسخیر لانه جاسوسی اقدام کرد و علی‌رغم قرارداد الجزایر، هیچ‌گاه حاضر به عادی‌سازی روابط با تهران نشد. یکی هم رژیم صهیونیستی است که از اساس، دولت و ملت ما مشروعیت او را قبول ندارند.

در ادامه این تحلیل آمده است: اگر منظور از قهر با جهان، قهر با آمریکاست آمریکا که معادل کل جهان نیست! اولا: ما که با آمریکا قهر نیستیم، آنها با ملت ما قهر هستند و هر روز یک توطئه و دسیسه علیه ملت تدارک می‌کنند. خود آنها بارها گفته‌اند ما تحریم‌ها را برای فلج کردن ملت ایران اعمال می‌کنیم. خود آنها بارها گفته‌اند گزینه نظامی را روی میز دارند. حالا با کشوری که درجه خصومت‌ورزی با ایران را آن‌قدر بالا برده که به فکر نابودی ملت ماست چگونه باید برخورد کرد؟ آنها می‌گویند ما با شما قهر هستیم.

شما چگونه می‌توانید به آنها بگویید ما با شما آشتی هستیم؟! ثانیا: این اتهام را که ما با جهان قهر هستیم، آمریکایی‌ها به ما می‌زنند. آنها اسم خود و 5 کشور جهان را که در محور شرارت جهانی قرار دارند گذاشته‌اند «جامعه جهانی» و بعد فشارهایی را علیه ملت ما اعمال می‌کنند. این اتهام نباید از زبان یک سیاستمدار باتجربه در داخل صادر شود.

رسالت خاطر نشان کرد: اگر هنر آشتی با آمریکا و اسرائیل در دیپلماسی خارجی ایران وجود داشت، در دولت‌های سازندگی و اصلاحات از آن رونمایی می‌شد. چگونه است ایشان چنین نسخه غیرمنطقی و غیرعقلانی را اکنون که قرار است عقلانیتی در رابطه خارجی اعمال کنیم، تجویز می‌کنند؟

این روزنامه ادامه می‌دهد: هنر تعامل این نیست که با آنها توافق کنیم از راهی که آمده‌ایم برگردیم و دوباره کشور را به آمریکا تسلیم کنیم و آنها هم با استقرار یک نظام استبدادی که منافع آنها را تامین کند با ما آشتی کنند. این یعنی به باد دادن همه دستاوردهای انقلاب و خیانت به خون شهدا و آرمان‌های نجات‌بخش امام خمینی(ره)! قطعا آقای هاشمی هم به این راه رضایت نمی‌دهند. بهتر است که واقعیت را بگویند. واقعیت این است که آمریکا با ایران قهر است و این قهر را هم در رفتار و سیاست‌های خود اعمال می‌کند.

در پایان این تحلیل تصریح شده است: آمریکایی‌ها تا موقعی که با سپر نیرنگ، دروغ، فریب و خشونت با ما برخورد می‌کنند، نشان می‌دهند که غیرقابل اعتمادند، صادق نیستند و اساسا با منطق زور و تجاوز در گفتگو‌ها سخن می‌گویند قهر آنها با ما ادامه دارد و افق روشنی برای آشتی دیده نمی‌شود. مگر اینکه به قول امام خمینی(ره) آدم شوند. آن هم تا امروز عملی نشده است. شاید دولت اعتدال، تدبیر، امید آنها را سر عقل بیاورد و آدم بشوند. در این صورت آمریکایی‌ها را باید مذمت کنند نه ملت ایران را !

ارگان سیا: متاسفانه روحانی موسوی و کروبی را دعوت به توبه می‌کند

ارگان رسمی سازمان سیا از این که رئیس جمهور منتخب حاضر نیست برای حصر دو تن از سران فتنه کاری بکند و از آنها می‌خواهد توبه کنند، ابراز ناخرسندی کرد.

رادیو فردا در مطلبی زیر عنوان «قفل‌گشایی روحانی با کلید توبه؟» گفت: حسن روحانی روز سه‌شنبه 25 تیر (16 جولای) خواستار عبور از مشکلات و اختلافات در ایران شد و اظهار داشت آنها که آماده بازگشت هستند راهشان را تسهیل کنیم، چون توبه برای همه است.
مهرداد درویش‌پور از عناصر ضد انقلاب مقیم سوئد درباره این اظهارات گفت: منظور حسن روحانی آشکارا سران جنبش سبز و موسوی و کروبی بوده‌اند. ما فکر نمی‌کردیم چنین موضعی اتخاذ شود و او خواسته‌های حاکمیت و رهبری را دنبال کند.

اما مرتضی کاظمیان از اعضای خارج‌نشین گروهک ملی- مذهبی در این باره می‌گوید: سقف مطالبات دموکراسی‌خواهان از حسن روحانی باید واقع‌بینانه و تعدیل شده باشد.او با یادآوری این موضوع که روحانی نه کاندیدای جنبش سبز بود و نه حتی نامزد ایده‌ال اصلاح‌طلبان، به رادیو فردا می‌گوید: فراموش نکنیم روحانی منتخب و نماینده رهبر جمهوری اسلامی در شورای عالی امنیت ملی و منتصب «آیت‌الله خامنه‌ای» (رهبر معظم انقلاب اسلامی) در مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او با این ویژگی‌های امنیتی و سیاسی و به عنوان رئیس جمهور منتخب تلاش می‌کند تا راهی برای بازگشت کسانی که به تعبیر او از نظام خارج شده‌اند، باز کند.

گزارش رادیو فردا در ادامه حاکی است: دو روز بعد از سخنان حسن روحانی درباره توبه، حبیب‌الله عسگراولادی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی که در ماه‌های اخیر چند بار بر توبه موسوی و کروبی تاکید کرده است، بار دیگر خواست تا توبه کنند.

اوباما زیاد حرف زد اما از عهده سوریه برنیامد

نخست‌وزیر انگلیس اعتراف کرد دولت سوریه اکنون قدرتمند‌تر از همیشه است.دیوید کامرون در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت: من فکر می‌کنم بشاراسد نسبت به چندماه پیش قدرتمند‌تر شده است و اوضاع به بن‌بست رسیده است. با این حال لندن مصمم به ادامه کمک‌ها به گروه‌های مخالف است.

همزمان دیوید ایگنانیوس تحلیلگر ارشد آمریکایی اعلام کرد: اوباما با وجود تهدیدهای فراوان علیه دولت بشاراسد و وعده‌های فراوان کمک به شورشیان، پشت آنها را خالی کرده است.

وی در پایگاه خبری اوماها نوشت: یکی از بدترین خصیصه‌های تکرار شونده سیاست خارجی آمریکا، فرآیند «اغوا و انصراف» است که هم‌اکنون در سوریه شاهد آن هستیم. بخش «اغوا» در این فرآیند آمریکایی با حمایت‌های لفظی و ستایشگرانه شروع می‌شود. اوباما حدود دو سال قبل، در 18 اوت سال 2011، برای نخستین‌بار اعلام کرد که «زمان کناره‌گیری اسد از قدرت فرا رسیده است».

وی می‌افزاید: با وجودی که اوباما هیچ طرح خاصی برای حمایت از دعوت به تغییر رژیم در سوریه نداشت، اما از آن زمان به تکرار جمله «اسد باید برود»، ادامه داده است. مرحله بعدی در این رویکرد آمریکا، افزایش دلجویی‌ها و وعده‌های ضمنی و اعلام تعهد و پایبندی است. سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) در سال 2011 همکاری با مخالفان سوریه را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون در حال ارائه آموزش و کمک‌های دیگر به این گروه بوده است.

در ادامه این تحلیل خاطرنشان شده است: شورشیان مسلح پس از 2 سال جنگ با وعده‌های پوچ اوباما روبرو شده‌اند. این منظره‌ای ناخوشایند برای شورشیان است. ماجرایی را که در سوریه شاهدش هستیم آنقدر آشناست که می‌توان آن را به عنوان ترجیع‌بند سیاست خارجی آمریکا به شمار آورد. واشنگتن می‌خواهد شاهد تغییر دولت در سوریه باشد و از این روست که به ترغیب شورشیان محلی می‌پردازد. اما وقتی این شورشیان در سنگر قرار گرفتند، سیاست‌گذاران غالبا به این نتیجه می‌رسند که از حمایت عمومی برخوردار نیستند و در نتیجه وعده‌های خود را نقض می‌کنند.

ایگنانیوس خاطرنشان می‌کند: این روند در انقلاب مجارستان در سال 1956، «خلیج خوک‌ها» در سال 1961، «بهار پراگ» در سال 1968، برنامه کنتراها در نیکاراگوئه در سال 1981، و در لبنان، لائوس، جنوب عراق و نقاط دیگر نیز رخ داده است.
در انتهای این گزارش آمده است: در پایان رمان‌های قرن نوزدهم، اغواگر از اغواگری دست می‌کشد و معمولا به آن چه که لیاقتش است، یعنی بی‌آبرویی و نابودی می‌رسد. این سرانجام سیاست خارجی آمریکاست.

لوموند: توقع غرب برآورده نمی‌شود؛روحانی وفادار به جمهوری اسلامی است

یک روزنامه فرانسوی در تحلیلی نوشت: حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران نامزد شخص آیت‌الله خامنه‌ای است.
لوموند در گزارشی نوشت: یک طلبه جوان در سال 1960 به شهر نجف در عراق رفت تا در محل تبعید با آیت‌الله خمینی دیدار کند. طلبه جوان آن روز اکنون حسن روحانی است که از سوم ماه اوت پست ریاست جمهوری را برعهده خواهد گرفت.نویسنده آنگاه به اختلاف نظر مفسرین بین‌المللی در مورد روحانی و توانایی‌های او اشاره می‌کند و می‌نویسد: مهم‌ترین اهرم‌های سیاست خارجی و داخلی رژیم در دست رهبر جمهوری اسلامی متمرکز شده است.

وی به برنامه اتمی ایران و نقش حسن روحانی در آن اشاره می‌کند و می‌نویسد: به گفته کارشناسان او یکی از عوامل سیاست‌های هسته‌ای رژیم اسلامی بوده و بنابراین چگونه می‌تواند اکنون خواسته‌های غرب را برآورده کند.آلن فراشون در این تحلیل می‌نویسد: هستند بسیاری از مفسرین امور ایران که تأکید می‌کنند روحانی همان کاندیدای شخص رهبر جمهوری اسلامی برای ریاست جمهوری بوده است. او بر مشروعیت رژیم خواهد افزود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۰۸:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    0 0
    یعنی ما الان با دنیا آشتی هستیم؟ ببخشید غیر از عراق و افغانستان و ترکیه و چین و ونزوئلا با کدوم کشور روابط قوی داریم؟؟ تازه رایطه ما با چین و ترکیه از روی نیازه و بیشتر اونها سود میبرن تا ما
  • ایرج ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    0 0
    چشم همه منافقان و خائنین از اتحاد مسئولان عالیرتبه نظام کور باد . اگر خائنان به نظام و رهبری توبه ننمایند جایگاهی در نظام اسلامی و مردم نخواهند داشت .
  • سید ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    0 0
    به به
  • حامد ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    0 0
    توبه گرگ مرگه....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس