به گزارش مشرق به نقل از آيتالله عبدالله جوادي آملي در سخناني که روز جمعه به صورت ويدئويي در مراسم چهلمين روز درگذشت شهيد شهرياري دانشمند هستهاي کشورمان پخش شد، تصريح کرد: قرآن کريم صحنه قيامت را که ترسيم ميکند ميفرمايد ترازويي در قيامت هست که عقايد، اخلاق و اعمال مردم را با آن ترازو ميسنجند. در هر ترازو يک وزني است و يک موزون که آن موزون را با آن وزن هماهنگ ميکند.
وي تاکيد کرد: در روايات اهل بيت(ع) آمده که در صحنه قيامت خون شهيد را با مرکب دانشمندان ميسنجند و مرکب دانشمند وزينتر از خوش شهيدان است ولي اگر دانشمندي براي حفظ دين خود شربت شهادت نوشيد، وزن و موزون را به همراه دارد.
مفسر بزرگ قرآن کريم با بيان اينکه اين دانشمند نظير شهيد شهرياري با يک دست وزن را و با دست ديگر موزون را به همراه ميآورد، تاکيد کرد: آنچه علمش شرح حقيقت جهان است و آثار الهي را شرح ميدهد، خلقت خدا را تشريح ميکند نه طبيعت را. او معلوم را حقيقت خدا ميداند نه طبيعت رهاشده؛ چونان شهيد هر دو دستش پر است و با يک دست وزن را و با يک دست موزون را به همراه ميآورد.
آيتالله جوادي آملي به شعر نظامي درباره حضرت رسول(ص) اشاره کرد و اظهار داشت: دانشمندان حوزه و دانشگاه و شهيد شهرياري با يک دست گوهر را دارند و با دست ديگر تيغ حافظ گوهر را. هرگز دانشمند تيغ به دست نميگيرد که ديگري را از پاي درآورد بلکه آنها تيغ به دست ميگيرند که از اين حريم و گوهر پاسداري کنند.
وي ابراز داشت: اگر شهيدان چونان شهرياري، خلقت خدا را در دانشگاهها شرح ميکردند هم با وزن وزين و هم با موزون وزين وارد صحنه قيامت ميشوند.
استاد برجسته حوزه علميه با بيان اينکه ترازوي اين گونه مردان الهي وزين و سنگين است تاکيد کرد: اگر در دنيا ناکاميهايي براي آنها بود، اما هماکنون با کاميابيهاي قيامت همراه است.
آيتالله جوادي آملي تصريح کرد: دوستان شهيد شهرياري، خاندان بزرگ ايشان و شاگردان، علاقهمندان و همکاران اين شهيد بزرگوار مطمئن باشند که او هماکنون در روح و ريحان است و اگر با دو دست پر به بارگاه الهي راه يافت، نه تنها مشکل خودش را حل ميکند بلکه مشکل ديگران را هم برطرف ميکند و از ديگران شفاعت خواهد کرد.
وي گفت: شهيد شهرياري به همان دليل که در دنيا دست عقل مردم را گرفته و دانشجويان را عالم کرد و از جهل علمي و جهالت عملي نجات داد، در قيامت هم ميتواند آنها را از هر خطري که تهديدشان ميکند نجات دهد.
مرجع عاليقدر جهان تشيع افزود: اين ويژگي، بهره کسي است که اهل دين و نماز باشد، متمدنانه جهان را بنگرد، جهان را خلقت خدا بداند و خلقت را براي مخلوقات تشريح کند و از خدمات خود، جامعه را روشن کند.
آيتالله جوادي آملي در پايان صبر جميل عموم بازماندگان شهيد شهرياري را از ذات اقدس اله مسئلت کرد و يادآور شد: اميدواريم خداوند، شهيد شهرياري را با انبياي الهي محشور کند و راهش پررهرو باشد و خدمات علمي او به مملکت بر تارک تاريخ بتابد و دانشجويان عزيز رهرو راه او باشند.
مراسم چهلمين روز شهادت دکتر مجيد شهرياري استاد دانشکده مهندسي هستهاي دانشگاه شهيد بهشتي عصر روز جمعه در اين دانشگاه برگزار شد.