کد خبر 228680
تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸

رئیس شورای اصناف کشور از جزئیات قیمت کالاهای اساسی در نمایشگاه ضیافت خبر داد و گفت: پرونده مالیاتی اصناف همواره باز است و از سال 64 تاکنون مالیات اصناف به طور مرتب پرداخت شده است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، قاسم نوده فراهانی پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار داشت: 400 مرکز عرضه مستقیم کالا در کشور برای تنظیم بازار  کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با نام نمایشگاه‌های ضیافت برگزار می‌شود.

وی افزود: در شهر تهران نیز 5 نمایشگاه از فردا در فرهنگسرای خاوران، مصلی تهران، سازمان گوشت حکیمیه تهران‌پارس، پارک ارم و بوستان ولایت آغاز به کار می‌کند.

رئیس شورای اصناف کشور گفت: در نمایشگاه طرح ضیافت گوشت و مرغ گرم و منجمد، حبوبات، برنج، خرما، ماکارونی، چای و روغن جامد و مایع با 10 تا 20 درصد تخفیف عرضه می‌شود که البته تخفیف روغن 5 درصد است.

رئیس شورای اصناف کشور گفت: نمایشگاه تهران از 12 الی 21 تیر ماه آغاز به کار می‌کند که پیش از ماه مبارک رمضان ساعت کاری 10 صبح تا 9 شب و در ماه مبارک رمضان از 11 صبح تا 11 شب است.

نوده فراهانی گفت: در این نمایشگاه‌ها مرغ منجمد 4600 تومان، گوشت گوساله تازه استرالیایی ران 22 هزار تومان، مخلوط 20 هزار و 500، راسته 23 هزار و  800، چرخ کرده 18 هزار و  600 تومان است.

وی افزود: گوشت گوسفندی تازه وارداتی ران22 هزار و 500، سردست 22 هزار، قلوه‌گاه بی‌استخوان 16 هزار و 500 تومان، راسته با استخوان 18 هزار تومان، گردن 17 هزار تومان است.

فراهانی گفت: گوشت گوساله منجمد ران 16 هزار و  900 تومان، گردن 16 هزار و  200 تومان و سردست 16 هزار و 700 تومان است.

وی افزود: نخود فله 3200 تومان و نخود بسته‌بندی 900 گرمی  3300 تومان، عدس فله 3450 تومان، عدس بسته‌بندی 900 گرمی 3500 تومان، شکر فله 1500 تومان، شکر بسته‌بندی 900 گرمی 1700 تومان، برنج سفید آپاچی 2400 تومان، برنج تایلندی 1900 تومان، برنج هندی دانه کوتاه 1700 تومان است.

رئیس شورای اصناف کشور گفت: انواع روغن نباتی با  5 درصد زیر قیمت مصرف‌کننده و تخم‌مرغ حداکثر 3700 تومان عرضه می‌شود.

*قانون نظام صنفی را پس می گیریم

وی در خصوص قانون نظام صنفی گفت: به دنبال آن هستیم تا قانون نظام صنفی را از طریق معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و یا وزیر صنعت پس بگیریم و برخی مشکلات نظیر مشکل مالی اتحادیه را در آن اصلاح کنیم.

نوده فراهانی درباره بلاتکلیفی اصناف برای پرداخت مالیات سال 91 اظهار داشت: از سال 64 تاکنون اصناف با سازمان مالیاتی توافق کرده و در این سالها هیچ مشکلی وجود نداشته است و در واقع اتحادیه‌ها مأمور وصول مالیات می‌شدند و حل اختلاف‌ها هم به عهده اتحادیه بود و سازمان مالیاتی ریالی در این خصوص هزینه نمی‌کرد.

وی افزود: ما معتقدیم مالیات به حق باید اخذ و به خزانه دولت واریز شود، بنابراین تا سال 89 روال عادی بوده است و با توافق صورت گرفته و بر اساس برگه قطعی مالیات از صنوف اخذ می‌شد.

رئیس شورای اصناف کشور گفت: اگر آقای عسگری می‌گوید 28 سال اشتباه شده یعنی در این حداقل هفت دولتی که عوض شده است همه اشتباه کرده‌اند.

وی افزود: ما در سال جاری با سازمان مالیاتی به توافق نرسیدیم چرا که معتقدیم وقتی توافق می‌کنیم دیگر نباید اما و اگر وجود داشته باشد.

وی ادامه داد:سازمان مالیاتی نباید توافق را به کد اقتصادی و یا مالیات بر ارزش افزوده ربط دهد در حالی که بیش از 90 درصد اصناف کد اقتصادی دریافت کرده‌اند اما همکاری لازم از سوی سازمان امور مالیاتی انجام نشده است.

نوده فراهانی گفت: پرونده مالیاتی اصناف باز است و هر کسی بخواهد می‌تواند بررسی کند چرا که اصناف از سال 64 تاکنون هر ساله به طور مرتب مالیات خود را پرداخت کرده‌اند و هیچکس نمی‌تواند آنها را متهم کند که مالیات نداده‌اند.

وی افزود: ما امسال هم آمادگی داشتیم توافق کنیم و مشکلی هم با درصد افزایش مالیات نداشته‌ایم اما سازمان مالیاتی با ما توافق نکرد و گفت حاضر به توافق نیستم.

وی در خصوص اطلاعیه سازمان مالیاتی درباره درصد افزایش مالیات اصناف گفت: سازمان مالیاتی طبق ماده 158 برای صنوف توزیعی تهران 16 درصد، برای صنوف تولیدی تهران 14 درصد، صنوف توزیعی شهرستان‌ها 14 درصد و صنوف تولیدی شهرستان‌ها 12 درصد افزایش مالیاتی در نظر گرفته است، اما من معتقدم اصناف با این اطلاعیه هم مشکل دارند چرا که به دلایل مختلف سازمان امور مالیاتی آنها را از توافق خارج می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس