کد خبر 227873
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲

در حالی که کمتر از ۳۵ روز دیگر به آغاز فعالیت دولت یازدهم باقی مانده، گمانه‌زنی‌ها از معرفی پنج نفر به عنوان گزینه‌های احتمالی برای تصدی وزارت کار خبر می‌دهند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، هر چند دفتر رییس جمهوری منتخب در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که هیچ کدام از گزینه‌های مطرح شده برای وزارتخانه‌ها تا زمان اعلام رسمی مورد تایید نیست ولی در شرایطی که تیم مشاوران دکتر روحانی در حال همفکری و بررسی برای انتخاب اعضای کابینه تدبیر و امید هستند، بازار شنیده‌ها و گمانه‌زنی‌ها از گزینه‌های احتمالی در دولت آینده داغ است.

بدون شک وزارت کار یکی از وزارتخانه‌های مهم و کلیدی دولت به شمار می‌رود که به واسطه نقش تاثیرگذاری که در امر اشتغال، کاهش بیکاری و مسائل مربوط به حوزه روابط کار و امور کارگری و کارفرمایی دارد، از اهمیت بالایی برخوردار است، بر این اساس انتخاب فردی شایسته که آشنا و آگاه به مسایل حوزه کار و کارگری باشد امری بدیهی است.

این در حالی است که مشاوران دکتر روحانی، رییس جمهوری منتخب، رایزنی‌ها برای انتخاب فرد احتمالی برای تصدی وزارت کار را آغاز کرده که در این بین گمانه‌زنی‌ها از بررسی سوابق مدیریتی و اجرایی پنج نفر در گروه مشاوران روحانی خبر می دهند.

اسامی این پنج نفر که سبقه سیاسی آنها بیش از سایر فعالیت‌هایشان پررنگتر است: مرتضی بانک، علی ربیعی، مرتضی لطفی، غلامرضا انصاری و سهیلا جلودار زاده است؛ پنج نفری که گرایشان فکری و سیاسی آنها به خانه کارگر نزدیک است.

علی ربیعی معروف به عباد که مسوول اجرایی دبیرخانه شورای امنیت ملی در دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی و از دوستان و معتمدین بسیار نزدیک وی طی هشت سال دولت اصلاحات بوده است. وی در زمان ریاست حسن روحانی بر شورای عالی امنیت ملی ریاست کمیته سیاستگذاری تبلیغات شورای عالی امنیت ملی را عهده دار بود. ربیعی یکی از موسسان روزنامه کار و کارگر هم بوده است.

مرتضی بانک که بر اساس شنیده‌ها نام وی بیش از همه گزینه‌ها برای تصدی وزارت کار مطرح است هم اکنون یکی از مشاوران نزدیک دکترحسن روحانی است که عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه است و سابقه استانداری کرمان و معاونت مالی و اداری وزارت امور خارجه را در کارنامه خود دارد.

غلامرضا انصاری از دیگر گزینه‌های مطرحی است که در کارنامه وی می توان به ریاست سازمان بهزیستی و استانداری مازندران در دولت اصلاحات اشاره کرد؛ وی از اعضای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکان و عضو بنیاد باران است.

همچنین از دیگر افراد مطرح مرتضی لطفی، مدیرمسوول روزنامه کار و کارگر است که عضو شورای شهر تهران در دور اول بوده و عضویت در خانه کارگر و معاونت بنیاد امور مهاجران جنگ تحمیلی از سوابق اجرایی وی به شمار می‌رود.

و سهیلا جلودارزاده که نماینده مجلس در دوره‌های پنجم، ششم و هفتم و مشاور وزیر کار دولت اصلاحات در امور زنان بوده است، وی در حال حاضر عضویت در خانه کارگر و شورای مرکزی حزب اسلامی کار را در کارنامه خود دارد و رییس اتحادیه زنان کارگر است.

با توجه به گزینه‌های مطرح و عدم معرفی گزینه‌های دیگر تصدی وزارت کار تا این لحظه، در صورتی که آخرین اجماع مشاوران دکتر روحانی بر محور این پنج نفر باشد، سهم خانه کارگر در راهیابی به وزارت کار بیشتر خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    0 0
    من متعجبم كه آقاي روحاني چطور مي گويند وامدار هيچ حزب و گروهي نيستند در صورتي كه در تمام اين گمانه زني هاي اين چند وقت اكثر افراد مطرح شده براي وزارت خانه هاي مختلف از كارگزاران هستند و البته يعي هم اصلاح طلب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس