کد خبر 224511
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲

یک کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مبتلایان به دیابت در مصرف هویج احتیاط کنند.

به گزارشlمشرق به نقل از ایسنا ، شهلا جودت اظهار داشت: هویج به دلیل داشتن حدود 10درصد کربوهیدرات و یک و نیم درصد نشاسته با سبزی های دیگر متفاوت است.

وی ادامه داد: هویج دارای مقداری قند است که مصرف زیاد آن بیماران دیابتی را دچار مشکل می کند.

جودت عنوان کرد: میزان قند هویج خام درحد متوسط است و طبخ آن میزان قند موجود را افزایش می دهد، بنابراین مصرف این ماده غذایی برای دیابتی‌ها باید با توصیه متخصصان تغذیه باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس