به گزارش مشرق به نقل از مهر، جعفر محمودی از الزام بكارگيري سامانه مزايده هاي الكترونيكي دولت در زمينه اجراي مزايده اموال منقول دولتي خبر داد و گفت: پيرو ابلاغ آئين نامه فعاليت سامانه تداركات الكترونيكي دولت و در راستاي اجراي فاز دوم سامانه مذكور در دستگاه هاي اجرايي كشور، تمامي دستگاه هاي مشمول برگزاري مزايده در كشور شامل دستگاه هاي ملي، ستاد وزارتخانه ها و دستگاه هاي اجرايي مستقر در تهران بايد تمامي مزايده هاي اموال منقول خود را از تاريخ پانزدهم تيرماه سال جاري منحصرا در بستر سامانه مزايده هاي الكترونيكي دولت به نشاني www.setadiran/eauc انجام دهند.
رئيس مركز توسعه تجارت الكترونيكي با اشاره به اينكه تخطي از اين موضوع خلاق قانون خواهد بود تصريح كرد: در حال حاضر اين مهم در خصوص اموال منقول دولتي خواهد بود و فعلا شامل زمين و معدن نمي شود.
به گفته محمودي، در حال حاضر 330 دستگاه مشمول استفاده از شرايط اين سامانه مي شوند و تاكنون 25 دستگاه مزايده گر ثبت نام كرده كه مراحل آموزش 10 دستگاه دولتي انجام شده است.
وي ضرورت آموزش، اخذ گواهي الكترونيكي از دفاتر اسناد رسمي و آشنايي با مراحل ثبت نام در اين سامانه را از شروطي ذكر كرد كه مزايده گران و مزايده گزاران بايد به آن توجه داشته باشند.
رئيس مركز توسعه تجارت الكترونيكي در ادامه با تاكيد بر افزايش سرعت اطلاع رساني در زمينه انجام مزايده هاي دستگاه هاي دولتي يادآور شد: پيش از اين مزايده گران بايد از طرق مختلف يا جرايد كثيرالانتشار و روزنامه نسبت به انجام مزايده ها آگاهي پيدا مي كردند كه با اجراي اين روش و با مراجعه به سايت ستاد مي توانند از فهرست تمامي مزايده ها دستگاه هاي دولتي به دليل الزام و وظيفه قانوني مطلع شوند.
وي افزايش كارايي سيستم مزايده، كاهش تعداد پرسنل، گسترش حيطه اطلاع رساني برگزاري مزايده ها در تمامي نقاط كشور، ارتقاء سرعت و سهل الوصول بودن دسترسي به اطلاعات، افزايش درآمدهاي دولت از محل مزايده ها را از مزاياي استفاده از اين روش ذكر كرد.
محمودي همچنين از انجام مراحل طراحي موضوع مناقصات نيز دراين سيستم خبر داد و گفت: اين موضوع در حال برنامه ريزي، تشريح فرايند و تكميل نقطه نظرات كارشناسان است كه پيش بيني مي كنيم فاز اول آن را براي پانزدهم مرداد ماه سال جاري اغاز كنيم.