به گزارش مشرق، توهم جديد جريان ضدانقلاب که اين بار حول سفر تاريخي رهبر معظم انقلاب به قم ميچرخد، با واکنش بلاگرهاي ايراني روبرو شده است.
نويسنده وبلاگ "طعم عسل" در اين زمينه نوشته است: نماز جمعه چهاردهم خردادماه 89 با اتفاقات حاشيهاي پشت و روي صحنه، در حرم امام خميني(ره) برگزار شد. از اين مراسم، عکسي در خبرگزاري فارس منتشر شده بود که تحليلگر و کارشناس شبکه خبري بي.بي.سي فارسي را به تحليل وا داشت. تحليلي که با توجه عکس منتشر شده در سايت رهبري، به سرعت جاي خود را در بين آن دسته از نوشتههايي که اساس آن با «توهم» شکل گرفتهاند، پيدا کرد.
اما ماجراي عکس زير و نظرات کاربران سايت بالاترين درباره اين عکس و استفاده از پروژکتور در خودروي حامل رهبر انقلاب در سفر به قم، مورد جديدي از اين نوع تحليلهاست. آنها معتقدند اين پروژکتور براي نوراني جلوه دادن چهره ايشان است؛ آن دو سوراخي که با دستمال پرشده، داخلش اسلحه آمادهي شليک است؛ افراد پشت شيشه هم از آدمکشهاي حوادث بعد از انتخابند؛ آن ورق تعبيه شدهي روي سقف (رفلکتور)، يک وسيلهي لامپ جديد است!
درحالي که هر آشنايي با نورپردازي و عکاسي ميداند که وقتي نور فضاي خارج از ماشين، بيشتر از داخل ماشين باشد، براي تصوير برداري از سوژه داخل ماشين، (چه فيلمبرادر يا عکاس، داخل ماشين باشد و چه از بيرون بخواهد تصوير بگيرد) بيشک دچار مشکل ميشود. و بهترين راه براي برقراري تعادل نور داخل و خارج ماشين، استفاده از نورپردازي است. نورپردازياي که با استفاده از رفلکتور (ورق روي سقف) نور را به صورت متعادل و غير موضعي به تمام سوژه ميتاباند.
در جريان سفر ايشان به يزد در سال 86 و سفر به شيراز در سال 87 به دليل اينکه هواي اين شهرها در روز استقبال ابري بود و اختلاف نور فضاي بيرون و داخل ماشين کم بود، در نتيجه تصاوير بهتري از اين مراسم ثبت شد؛ عکسهاي بيرون ماشين، در اين دو سفر، نسوخته و به اصطلاح، اُوِر (over) نشده است. ولي درباره قم که آ?فتاب مستقيم ميتابيد، وضوح و کيفيت عکسها پايينتر از دو سفر قبلي بود. و اگر نورپردازي داخل ماشين انجام نشده بود، کيفيت عکس و فيلم، از اين هم بدتر ميشد.
در ايام سفر رهبر به قم، با ديدن اين عکس، خوشحال شدم که به فکر حل مشکل نور افتادهاند و از پروژکتور و رفلکتور استفاده ميشود و اميدوارم که فکري هم براي نورپردازي مراسمهاي حسينيه امام خميني(ره) شود تا دوربينها، تصاوير ايشان را با تقريبي نزديک به واقعيت ثبت کنند.