وی اظهار کرد: متاسفانه در رژیم پهلوی احیای موقوفات و اجرای نیات واقفین عمل نشد اما به برکت انقلاب اسلامی علی الخصوص در این چند سال اخیر اقدامات خوبی انجام گرفت.
این مرجع تقلید افزود: یک صدقه جاریه داریم و یک صدقه جا مانده . اگر مردم بدانند وقف صدقه جاریه است قطعاً بیشتر و بهتر استقبال خواهند کرد.
آیت الله جوادی آملی با اشاره به اطلاع رسانی مناسب برای چگونگی وقف گفت: باید مردم را با وقف آشنا کرد و به آنان آگاهی داد که چگونه نیت کنند و چگونه صیغه وقف جاری شود.
وی ادامه داد: اگر زمینی فعلاً زراعی است وقف جاری شود ممکن است روزی تبدیل به ساختمان و یا بیمارستان شود و این یعنی صدقه جاریه که تا ابد ماندگار است.
جوادی آملی ادامه داد: اگر وقف جاریه باشد به هیچ عنوان جا نمی ماند بلکه راحت تر و آسانتر احیا می شود وی مساله دوم در اوقاف را بهره وری موقوفات دانست و تصریح کرد: قسمت مهم بهره وری موقوفات تقویت حوزه های علمیه است زیرا دین بوسیله علما و روحانیت محفوظ است ، مردم دین شان را از حسینیه و مساجد دارند و اوقاف عهده دار حفظ اینهاست.
وی در مورد تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی گفت: امامزادگان شرف و عزت ما هستد و اینکه امروز ما شیعه هستیم بخاطر اینست که سادات جلیل القدر آمدند و از اهل بیت گفتند و پدرانمان قبول کردند و ما شیعه شدیم بنابراین شرف و عزت و کرامت ما از این بزرگواران است .
علامه جوادی آملی افزود: بیشترین سیادت در سرزمین طبرستان است و قدم به قدم سرزمین مازندران جایگاه سادات است بنابراین تکریم و احترام آنها بر ما واجب است.
آیت الله جوادی از افتخارات جهان اسلام
حجت الاسلام ستار علیزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران ضمن ارائه گزارش کامل از این اداره کل گفت: آیت الله جوادی آملی از افتخارات جهان اسلام است و جهان اسلام روزبروز به معارف اهل بیت که از زبان این بزرگواران بیان می شوند نیازمند است .
وی گفت این اداره کل با داشتن 16 اداره جزء ادارات درجه 1 کشور بوده و بزودی به 20 اداره و دفتر نمایندگی ارتقا می یابد.
علیزاده افزود: برگزاری 8651 محفل انس با قرآن، برپایی خیمه های معرفت با حضور کارشناسان و طلبه های جوان اعزامی از قم میزبانی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم مرحله کشوری، برگزاری 118 محفل انس با قران در استان در ایام برپایی این مسابقات از جمله فعالیتهای مهم فرهنگی در سال گذشته بود.