کد خبر 217103
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵

گوشت گوساله

ردیف

نام محصول

قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)

مشخصات محصول

1

راسته پاک کرده

345000

بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته)

2

ران پاک کرده

283000

بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)

3

 سردست پاک کرده

 273000

بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) 

 4

 فیله پاک کرده

 440000

 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)

5

 قلم

33000

برش خورده 

6

 قلوه گاه

 230000

 بدون چربی و پوست اضافه

7

 خورشتی گوساله

 277000

 قطعه شده (هر قطعه بیشتر  از 50 گرم )

8

 گردن

252000

کاملا پاک شده 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس