به گزارش مشرق به نقل از بولتن نيوز اگر بپذيريم که انقلاب اسلامي در دوران جنگ نرم به سر مي برد بنابراين مهم ترين دروازه و راه ورودي دشمن، حوزه هنر و رسانه است. جنگ نرم از آنجا که با قلب ها و اذهان مخاطب کار دارد بايد از طريق ابزاري چون سينما و موسيقي و تئاتر و بازي هاي رايانه اي وارد عمل شود. شايد بتوان گفت در اين ميان صنعت سينما از آنجا که داراي جذابيت هاي سمعي و بصري بيشماري است در اولويت قرار دارد. به همين علت است که مي بينيم بيشتر هجمه دشمنان انقلاب و اسلام از همين راه انجام مي شود.
يکي از اهدافي که دشمنان انقلاب اسلامي براي ضربه زدن به نظام از طريق صنعت سينما دنبال مي کنند ساختن مثلا ستاره ها و يا به اصطلاح «سوپر استارها»ي سينمايي است. تا از اين طريق بتوانند اين اشخاص را به عنوان الگو و مدل براي جوانان جامعه مطرح کرده و به اهداف خود نائل آيند. موضوعي که بتوان گفت متاسفانه تا اندازه اي موفق هم بوده اند. در جريان انتخابات رياست جمهوري سال 88 ديديم که چگونه ستادهاي سران فتنه از وجود چنين اشخاصي براي بهره برداري هاي سياسي خود پر شده بود.
هانيه توسلي
مهتاب نصيرپور و همسرش محمد رحمانيان
جعفر پناهي
بهاره رهنما
محمدرضا شجريان
شايد برخي از مخاطبين بر ما خرده بگيرند که چنين نگاهي غير واقع بينانه بوده و بالطبع هر کسي آزاد و مختار است تا در زمان انتخابات براي کانديداي مورد نظر خود تبليغات کند. اين حرف اگر چه کاملا درست و صحيح است اما متاسفانه شاهد آن هستيم که بسياري از اين بازيگران و هنرمندان حتي بعد از انتخابات نيز بر سر مواضع خود ايستاده و جمهوري اسلامي را به مسائلي چون تقلب در انتخابات متهم کردند. براي مثال ترانه علي دوستي در وبلاگش چنين نوشت: «اين وبلاگ در جريان انتخابات مدافع مير حسين موسوي بود.اين وبلاگ از سوم تير ماه 84 تا خرداد و مرداد سال 1392 از محمود احمدي نژاد و روش فکري و فرهنگي او مخالف است و موافق نيست.»
ترانه عليدوستي
بهاره رهنما، پگاه آهنگراني
گروهي از اين افراد هم در دفاع از ميرحسين موسوي در خرداد سال 88 دست به نامه نگاري زدند. افرادي چون شهرام اسدي، مهناز افضلي، محسن اميريوسفي، عزت الله انتظامي، بابک احمدي، رخشان بني اعتماد، بهرام بيضايي، کامبوزيا پرتوي، جعفر پناهي، کيومرث پوراحمد، حسن پورشيرازي، ناصر تقوايي، فرشته طائر پور، حسين جعفريان، ماني حقيقي، سيف الله داد، شادمهر راستين، محمد رسول اف، عليرضا رئيسيان، خسروسينايي، مژده شمسايي، فرشته صدرعرفايي، ترانه عليدوستي، کيانوش عياري، حسن فتحي، ايرج کريمي، نظام الدين کيايي، حميد فرخ نژاد، اصغر فرهادي، بهمن قبادي، مسعود کيميايي، واروژکريم مسيحي، نيکي کريمي، عباس کيارستمي، پرويز کيمياوي، محسن مخملباف، فاطمه معتمدآريا، علي نصيريان، جهانبخش نورايي.
رضا عطاران و ليلي رشيدي
لادن مستوفي
برخي ديگر پا را از اين هم فراتر گذاشته و زماني که ديدند يک هنرمند جوان و انقلابي توانسته با فيلم «اخراجي ها»ي خود تمامي حيثيت چندين و چند ساله آنان را زير سوال برده و عنوان پر فروش ترين فيلم تاريخ سينماي ايران را از آن خود کرد سعي کردند تا با انتشار انواع و اقسام اخبار و بيانيه ها، از همکاري بازيگران و هنرمنداني با عوامل اين فيلم ممانعت به عمل آورند.
چنين واکنش هاي منفعلانه اي نشان از آن دارد که اشخاصي چون مسعود دهنمکي و شهريار بحراني نقطه استراتژيکي از دشمن را مورد هدف قرار داده اند و حسابي برجک دشمنان انقلاب را زير آتش گرفته اند. که آنان اين طور به هراس افتادهاند. ساخت فيلم هاي اخراجي ها و ملک سليمان نويد ورود جريان انقلابي و اسلامي به حوزه سينما و خروج جريان هاي سکولار و ضد انقلاب از آن را دارد انشاءالله.