به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مهران ولایی با بیان اینکه بعد از احیای مجدد دانشگاه با عزمی جزم و انرژی مضاعف به تدوین برنامه های حوزه معاونت خود می پردازد، گفت: کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از این انتزاع که آن را تولد دوباره دانشگاه میخواند، بسیار راضی و خرسند هستند.
وی با تاکید بر اینکه که دانشگاهها از هم جدا نیستند، افزود: مراد از وجود دانشگاههای مختلف، ایجاد رقابت سالم برای رشد علمی است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران دو سال پیش در اقدامی غیر کارشناسی و فراقانونی بدون اطلاع قبلی، ادغام شد و نارضایتی اکثر کارکنان و اساتید را به همراه داشت. زیرا بسیاری از دوستان زندگیشان را بر اساس محل کارشان تنظیم کرده بودند.
وی با اشاره به پیشینه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران پیش از ادغام، گفت: حوزه معاونت ما، از سال 73تا حدود سالهای 84 یا 85 به عنوان مدیریت غذا و دارو فعالیت میکرد، پس از آن به صورت یک معاونت مجزا ادامه کار داد و در حال حاضر با وجود تاسیس سازمان غذا و دارو، این معاونت در دانشگاهها به فعالیت خود ادامه میدهد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: این دانشگاه در ارائه خدمات پیشرو بود. جزو دانشگاههایی بود که خدماتدهی ارزندهای داشت و از سیستم خوب و نوینی بهرهمند بود. به همین دلیل توانسته بود رضایت ارباب رجوع را از کیفیت خدمات در حوزه غذا و دارو جلب کند.
وی خاطر نشان کرد: خدمات بالایی که این دانشگاه ارائه میداد باعث شد که در سال قبل از انحلال، این دانشگاه به صورت میانگین در بخشهای دارو، غذا و آزمایشگاه رتبه چهارم را کسب کند. تاریخچه عملکرد معاونت غذا و داروی این دانشگاه نشان دهنده پیشرفت سالانه و حرکت در مسیر رشد است.
ولایی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته این معاونت در دانشگاه شهید بهشتی ، گفت: پس از ادغام در روند کار ارباب رجوع تغییری به وجود نیامد اما در عمل حجم کار ما افزایش یافته بود. با برنامه ریزی های صورت گرفته، هشتاد درصد کار استان تهران توسط دانشگاه شهید بهشتی رسیدگی می شد و تنها بیست درصد از حجم کار به دانشگاه تهران سپرده شده بود.
وی افزود: پذیرش هشتاد درصد حجم کار استان تهران که حدود هفده تا هیجده میلیون جمعیت شناور دارد و ثابتش حدود هشت میلیون است، برای یک دانشگاه کار سنگینی بود، به طوری که ما دیگر به کارهای پژوهشی و علمی نمیرسیدیم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: تاسیس آزمایشگاهها ، کارخانهها ، داروخانه ها ، نظارات، شکایات و ... حوزه بزرگی را شامل میشود. امیدواریم با احیا مجدد دانشگاه علوم پزشکی ایران روند مانند گذشته شود که هم بحث رقابت افزایش یابد و همچنین بتوانیم به ارباب رجوع خدمات بهتری را ارائه دهیم.
ولایی در ادامه به تاثیرات ادغام بر حوزه غذا و دارو اشاره کرد و گفت: قبل از ادغام در حوزه پژوهش در بحث غذا و دارو، دانشگاه کنگرههای مختلفی را برگزار میکرد و به عنوان مثال اولین کنگره روز غذا توسط دانشگاه ایران برگزار شد. البته ما به دنبال برگزاری کنگرههایی مشابه در مورد دارو نیز بودیم.
وی ادامه داد: علاوه بر این ما جلسات مختلفی را با استانها داشتیم، همچنین در مورد بحث تامین اجتماعی و موارد فرعی جلساتی تشکیل شد و درحوزه پژوهش همکاران پروپوزالهای مختلفی را ارائه میکردند که این فعالیت گسترده باعث بهبود بسیاری از فرایندها میشد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام اینکه به دنبال جذب نیروی انسانی هستند، افزود: پس از ادغام، بخشی از نیروی انسانی ما به دانشگاه تازه تاسیس کرج منتقل شد و برخی به دانشگاههای دیگر رفتند. در واقع نیروی انسانی ما پراکنده شدند. در حال حاضر برای پر کردن این خلا به دنبال جذب نیروی انسانی هستیم.
ولایی با اشاره به برنامه های حوزه معاونت غذا و دارو ، گفت: ما در بحث خدمات به دنبال کاهش مراجعه ارباب رجوع به دانشگاه هستیم و درصدد آنیم که کارهایی از جمله بحث پروانه، نظارت و شکایت از طریق آی تی دنبال شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: برای برخی از کارخانهها غذایی به دنبال دریافت استانداردهای جهانی مانند ایزو 22000 و haccp هستیم. این کار باعث ارتقای کیفیت غذا خواهد شد و در این صورت صادرات مواد غذایی میتواند به کارخانهها تفویض شود و این خود موجب کاهش اشتغالات دولت و افزایش استاندارد مواد غذایی می شود.
وی کوتاهکردن فرایندها و برون سپاری برخی از کارها به صنایع یا اصناف را از دیگر برنامه های معاونت خود دانست و درادامه افزود: ما برگزاری کنگرههای مختلف غذا و دارو را در دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهیم داشت و امیدواریم مسیر حرکتمان به سمت کمک به کشور و مردم باشد.
کد خبر 215168
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱
- ۰ نظر
- چاپ
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایران، رضایت هیات علمی و کارکنان دانشگاه از تولد دوباره را موجب تعالی و رشد هر چه بیشتر دانشگاه دانست و افزود: امیدوارم بتوانیم یکی از بهترین دانشگاهها در ایران باشیم.