وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا رئیس جمهوری در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت نمیکند؟ و آیا وقتی حکم اعضای مجمع از سوی رهبری معظم انقلاب اسلامی صادر میشود، عدم شرکت در این جلسات به معنی مخالفت با حکم رهبری نیست، گفت: متاسفانه دولت نهم و دهم یک اشکال بزرگ داشت و آنهم این بود که میگفتند فهم ما از قانون بیشتر از دیگران است.
معاون سابق رئیسجمهور و رئیس سابق میراث فرهنگی افزود: به طور قطع قانون بد به مراتب بهتر از بیقانونی است. متاسفانه این نگاه مشکلات بسیاری را برای کشور ایجاد کرد و مسئولان دولت خود را فراتر از قانون میدانستند و میگفتند برخی از قوانین را اصلاً قبول نداریم.
* علت همراهی مشایی و هاشمی در زمان انتخابات را نمیفهمم
احمدزاده همچنین به حضور مشترک هاشمی و رحیم مشایی در زمان ثبتنام انتخابات اشاره کرد و گفت: من نمیدانم چرا این دو باهم و هماهنگ در وزارت کشور حضور یافتند و ثبتنام کردند. من شباهت و هماهنگی این دو را نمیدانم و نمیفهمم. شاید این کار یک اقدام تاکتیکی و یا هماهنگی استراتژیکی بوده است. البته کسی که شعار عدالتمحوری میدهد، نمیتواند با این آقایان هماهنگ باشد و من همین نکته را درک نمیکنم.
وی در پاسخ به پرسش دانشجوی دیگری درباره اهداف جریان انحرافی نیز گفت: اول باید تاکید کرد که انحراف جریان نیست و یک سری حاشیههایی است که در کنار دولت ایجاد شده. اینها کوچکتر از آن هستند که بگوییم جریانی را تشکیل دادهاند. من در ابتدا از کسانی بودم که از احمدینژاد حمایت کردم و در اداره کشور نیز به این دولت کمک کردم، اما در بسیاری از مسائل اشکال میگرفتم و در نهایت نیز به دلیل همین مشکلات از دولت جدا شدم. البته اختلاف من در دیدگاهها بود.
* میخواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره کنند
استاندار سابق فارس افزود: در این دولت برخیها میخواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره کنند و همین امر انحراف است. انحراف از همین نقطه آغاز میشود که برخیها خواب میبینند و بعد میگویند خواب ما حجت است. برفرض خواب شما برای شما حجت باشد. برای من که نیست. چه کسی گفته با خواب و جادو میتوانید کشور را اداره کنید و انحراف همین است.
احمدزاده اظهار داشت: هر دفعه میگویند از آسمان برای ما خبر رسید. حتی یک بار گفتند از آسمان خبر رسیده که فلان مسئول از نوادگان قاتلان سیدالشهدا (ع) در کربلا بوده و بعد آن مسئول را عزل کردند. اینگونه کشور را اداره میکنند! اگر شما کشف شهودی داری، برای خودت است و حق نداری این نظر را در اداره کشور دخالت دهی. خواب و کشف شهودهای شما که برای ما حجت نیست. اگر بیان این مطالب حجت تکفیر شما نباشد، حتماً حجتی برای رد صلاحیت شما هست.
وی تاکید کرد: دولت مجموعهای است که باید با خرد جمعی اداره شود و عزل و نصب و تصمیمهای کلان کشور را نمیتوان براساس اخبار آسمانی که برای شما میآید، اداره کرد. من بر اساس آموزههای دینی میگویم که این حرفها دکانباز کردن است و همین حرفها موجب شد که علما و مراجع در مقابل این افراد موضع جدی و قاطع بگیرند.
* معاون رئیسجمهور این مملکت به مولانا میگوید فیلسوف ترک!
احمدزاده در ادامه به بیان شعارهایی درباره مکتب ایران اشاره کرد و گفت: شما حتی از ایران هم چیزی نمیدانید و فقط شعار میدهید. این شعارهای شما هم انحرافی است. مگر رهبر معظم انقلاب اسلامی که پاسدار دین هستند، دلشان برای ایران نمیسوزد؟ احدی در این کشور نمیتواند ادعای ایران دوستی و ایرانشناسی بیشتر از رهبری را داشته باشد.
وی بیان داشت: شمایی که میگوید مکتب ایرانی، مکتب ایرانی همین اندازه را هم نمیدانید که اوج تمدن ایرانی بعد از اسلام ایجاد شده است. معاون رئیسجمهور این مملکت میرود در ترکیه و به حضرت مولانا که ایرانی است، در یک سخنرانی رسمی میگوید فیلسوف ترک! آیا مولانا یک خط شعر به زبان ترکی دارد که این حرف را میزنید؟ نمیدانید که همین اظهارات شما را سندی برای مصادره مولانا میکنند؟
* حتی در دولت خاتمی هم به مراجع احترام میگذاشتند
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این حرفها را زدند تا اینکه مراجع در برابر آنها موضع گرفتند. بعد گفتند که ما از مراجع و روحانیون مستقل هستیم. در دولت گفته شد که به مراجع نیازی نداریم و این در حالی است که حتی در دولت خاتمی هم احترام مراجع حفظ میشد.
احمدزاده گفت: من سوالاتی دارم و آنها را بیان میکنم. مهمترین سوال من این است که این حرفها چه سند و مدرکی دارد؟ چه کسانی خاوری را فراری دادند؟ مگر شما نبودید که شعار عدالت سردادید؟
* احمدینژاد از منحرفان و جریان چپاولگری به دامان ملت بازگردد
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره سرنوشت دولت احمدینژاد نیز گفت: ای کاش احمدینژاد در همین مدت باقی مانده از جریان انحرافی و جریان چپاولگری به دامان ملت بازگردد. چراکه شخص احمدینژاد ویژگیهای مثبت زیادی داشته و دارد. حق را باید گفت. جهتگیریهای اولیه دولت احمدینژاد به سمت عدالت بود. شجاعت در تصمیمگیری به ویژه در پرونده هستهای. برنامههایی چون هدفمندی یارانهها و مسکن مهر اگر چه در اجرا با مشکلاتی روبهرو شد، اما جهتگیری صحیح داشته و دارد و اینها نکات مثبت دولت فعلی است.
احمدزاده تاکید کرد: یک کار دیگر خوب دولت فعلی این بود که بازی قدرت را از حالت انحصاری خارج کرد. 200 نفر از ابتدای انقلاب تا آخر دولت خاتمی همه مسئولیتها را گرفته بودند. امروز هم همانها آمدهاند و میخواهند دولت تشکیل دهند و فرقشان با گذشته این است که پیر شدهاند. در حالی که احمدینژاد افرادی چون من را از کلاسهای دانشگاهی به معاونت رئیسجمهور رساند. به خدا پست معاونت رئیسجمهور چیز خاصی نیست. نمیدانم چرا نمیگذارند همه مردم در اداره کشور نقش داشته باشند. دولت احمدینژاد این انحصارها را از دست 200 نفر خارج کرد.
وی افزود: امروز آقایی با 80 سال سن آمده و کاندیدا شده است. یادشان رفته در گذشته چه کارهایی کردند. امروز میانگین سنی کشور جوان بوده و حدود 35 سال است. اما این آقایی که 45 سال از میانگین سنی کشور بزرگتر است، میخواهد رئیسجمهور شود.
* دولت احمدینژاد به مراتب بهتر از دولت هاشمی بود
استاندار سابق فارس افزود: امروز میخواهند دولت احمدینژاد را با دولت هاشمی مقایسه کنند. به خدا دولت احمدینژاد با تمام انتقادهایش بهتر از دولت شما بود. یادتان رفته میگفتید ما حال نداریم از تهران خارج شویم؟ شما فقط میخواهید رئیسجمهور تهرانیها و آنهم پولدارها باشید. پولدارهایی که صبح بتهون گوش میکنند و شب پیتزا میخورند و میروند کنسرت. پس بقیه مردم چی؟ یکی از نقاط مثبت دولت رفتن به استانها و روستاهای کشور است.
احمدزاده ادامه داد: یادتان رفته که در انتخابات شعار تقلب سر دادید؟ همان موقع هم گفتیم که شما جرزنی میکنید، اما گوش نکردید. دولت احمدینژاد در سر جمع خیلی بهتر از شما عمل کرد.
وی افزود: یادتان رفته میگفتید اگر فردی کلیهاش را فروخت باید به او مدال ایثار داد؟ مردم از گرسنگی به کلیهفروشی افتادند، بعد شما گفتید باید به اینها مدال ایثار داد. چرا زن و بچههای شما کلیه نمیفروشند. شما که دیگر حرفی برای گفتن ندارید و نمیدانم چرا در دهه آخر عمر به فکر تشکیل دولت افتادید؟