به گزارش مشرق، مرتضي قليزاده؛ از فرماندهان دفاع مقدس در گفتوگو با فارس، با اشاره به اينکه مبارزه جز لاينفک فرهنگ تشيع است، اظهار داشت: حرکت سيدالشهدا (ع) در سال 61 هجري به مردان و زنان هر نسلي آموخت که براي از بين بردن طاغوت زمان و احياي دين خدا بايد جان و مال و فرزند خويش را در راه آرمانشان قرباني کنند.
وي با بيان اينکه حضرت امام خميني (ره) پرورشيافته مکتب حسيني بود، گفت: از آنجايي که امام خميني (ره) مبارزه را از عاشورا آموخته بود در برابر ظلم و ستم خاندان پهلوي تاب سکوت نياورد و براي احياي اسلام ناب محمدي (ص) به مبارزه با دجال زمان پرداخت.
اين فرمانده دفاع مقدس با اشاره به اينکه نقطه عطف عاشورا سال 61 و انقلاب اسلامي در تبعيت محض از امام معنا ميشود، افزود: در بررسي تاريخ به اين نتيجه ميرسيم، افرادي که در برابر راي و نظر امام براي خود نيز نظري قائل شدند در روز واقعه نتوانستند در جبهه حق قرار گيرند.
قليزاده تصريح کرد: حضرت امام خميني (ره) با استناد به حوادث عاشورا به ما آموخت که آفت مبارزه در راه آزادي مستضعفين جهان، سرمايهداري و رفاه طلبي است و در حقيقت آنهايي تا انتها در خط امام و رهبري ميمانند که شکمهايشان از مال حرام پر نشده باشد.
اين فرمانده دفاع مقدس خاطرنشان کرد: آنهايي که ميپندارند نهضت خميني به نقطه پاياني خود رسيده است در حقيقت تشنگان قدرتي هستند که در سايه انقلاب به مقام و منصبي نرسيدند و به خاطر همين موضوع دل به دشمنان نظام دادند تا بلکه از صدقه سري آنان چيزي بدست آورند.
قليزاده تاکيد کرد: فرزندان ايران اسلامي همانند سالهايي که نگذاشتند امامشان طعم غربت و تنهايي را تجربه کنند، در اين روزگار نيز با تبعيت از نايب امام زمانشان نقشههاي شوم دشمنان را باطل خواهند کرد.