
به گزارش مشرق، امير وزيني در گفت و گو با ايرنا افزود: قرارداد 'هوار ملامحمد' عصر دوشنبه 15 آذر ماه امسال توسط وکيل رسمي اين بازيکن (عالي پور) تا پايان فصل جاري ليگ برتر باشگاه هاي ايران با تيم استقلال در هيات فوتبال استان تهران به امضا و ثبت رسيده است.
'هوار ملامحمد' روز شنبه در گفت و گو با سايت ورزشي استاد دوحه قطر اعلام کرده است که عقد قرارداد با باشگاه استقلال تهران نهايي نشده و قبل از اينکه اين قرارداد نهايي شود مذاکرات از سوي اين باشگاه متوقف شده است.
وي همچنين گفته است: در هفته گذشته تصميم داشتم براي نهايي کردن عقد قرارداد با تيم استقلال به تهران سفر کنم اما براي من شک و ترديد وجود داشت زيرا در تماسي که با تهران برقرار کردم، اطلاع يافتم اين باشگاه به دليل تاخير در سفر به تهران، به من نيازي ندارد.