اگر علي كفاشيان و همراهانش در فدراسيون فوتبال از اين واقعيت هاي موجود در فوتبال بي خبر است كه بايد براي فوتبال ايران گريست كه چرا چنين فردي كه از مجموعه هاي زير دستي خود آگاهي ندارد رياست فوتبال را بر عهده دارد و اگر از اين واقعيت ها با خبر هستند، پس بايد پرسيد كه چرا با اين اتفاقات برخورد نمي كند و مقابل آنها ايستادگي نمي كند؟

به گزارش مشرق، ليگ برتر دوازدهم آخرين روزهاي حيات خود را پشت سر مي‌گذارد و قرار است طبق مصوبه هيات رييسه فدراسيون فوتبال، ليگ آينده با شكل و شمايلي جديد به حيات خود ادامه دهد. مهم‌ترين تغيير در چهره ليگ برتر كاهش تعداد تيم‌ها از 18 به 16 است و هدف اعضاي هيات رييسه فدراسيون فوتبال افزايش كيفيت ليگ برتر و حرفه‌اي‌سازي باشگاه‌ها بوده است.
 
در كنار اين تغيير و تحولاتي كه قرار است در فوتبال ايران به وقوع بپيوندد، هنوز هم شاهد اتفاقات عجيب و غريبي هستيم كه گويا تمام شدني نيستند و دست هاي پشت پرده اجازه برخورد با چنين وضع و اوضاعي را نمي دهد. فوتبال ايران هر گاه به روزهاي پاياني خود در ليگ برتر و ليگ آزادگان نزديك مي شود،‌شائبه تباني و بدتر از آن خريد بازيكن حريف و خريد داوران مطرح مي شود. 


 
در اين بين نكته قابل توجه اينجاست كه چرا با وجود احراز برخي تخلفات در فوتبال و مشخص شدن آن براي مسئولان فدراسيون فوتبال و دستگاه هاي نظارتي،‌هيچ برخوردي با افرادي كه چنين اقداماتي را انجام مي دهند صورت نمي گيرد. چرا مسئولان فدراسيون فوتبال و در راس آنها علي كفاشيان و محمد مهدي نبي، در مقابله با مفاسد فوتبالي سكوت اختيار مي كنند و نظراتشان را ارائه نمي دهند؟
 
از يك سو شنيده مي شود كه بعد از احراز تباني در فلان باشگاه ليگ يكي، مسئولان و برخي اطرافيان اين باشگاه با اين در و آن در زدن به دنبال پوشاندن كار خلاف باشگاه خود و مربيان بازيكنان هستند و از سوي ديگر از باشگاه هايي كه در حال قهرماني هستند خبر مي رسد كه با بازيكنان تيم حريف تماس گرفته شده و از آنها دعوت مي كنند تا فصل بعد را در تيم محبوب خود بازي كنند و در قبال اين موضوع، كار خلافي را انجام دهند. آيا مسئولان فدراسيون فوتبال از اين دست هاي پشت پرده بي خبرند؟  
 
اگر علي كفاشيان از اين واقعيت هاي موجود در فوتبال بي خبر است كه بايد براي فوتبال ايران گريست كه چرا چنين فردي كه از مجموعه هاي زير دستي خود آگاهي ندارد رياست فوتبال را بر عهده دارد و اگر كفاشيان از اين واقعيت ها با خبر است، پس بايد پرسيد كه چرا با اين اتفاقات برخورد نمي كند و مقابل آنها ايستادگي نمي كند؟
 
احراز تباني در ليگ دسته اول
 
طي روزهاي اخير سايت فدراسيون فوتبال كه منبع موثق اخبار فدراسيون و سازمان ليگ محسوب مي‌شود در چند خط نوشت كه هيات رسيدگي به تخلفات فوتبال ايران فعاليت كادر فني و سرپرستي تيم شهرداري تبريز را به حالت تعليق درآورد. در ادامه خبر راي هيات رسيدگي به تخلفات فوتبال ايران آمده است: «به استناد مصوبه هيات رسيدگي به تخلفات فوتبال ايران كادر فني و سرپرست تيم فوتبال شهرداري تبريز تا اطلاع بعدي از هرگونه فعاليت مرتبط با فوتبال معلق و حق فعاليت فوتبالي در هيچ رده‌اي را نخواهند داشت. جزييات موضوع تا انجام تحقيقات لازم و تكميل پرونده و ارجاع به مراجع ذيربط متعاقبا اعلام خواهد شد.»  
 
پس از انتشار اين خبر، سوالات زيادي مطرح شد؛ نخست اينكه تكليف صعود شهرداري تبريز به ليگ برتر چه خواهد شد و آيا در ادامه ماجرا راي جديدي هم درخصوص صعود اين تيم به ليگ برتر شاهد هستيم؟ در اين بين پرواضح است كه هيات رسيدگي به تخلفات فوتبال ايران صرفا با استناد به مصاحبه‌هاي اخير و شائبه‌هايي كه در رسانه‌ها مطرح شده چنين تصميم مهمي را اتخاذ نكرده است. حتما آنها در پس مصاحبه‌هاي اخير، مديرعامل باشگاه شهرداري بندرعباس را احضار و از آنها مداركي مبني بر ادعاي تماس‌هاي مشكوك خواسته‌اند و بعد در جلسه‌اي اضطراري، با در نظر گرفتن مدارك و مستندات، راي به تعليق فعاليت كادر فني و سرمربي تيم شهرداري تبريز داده‌اند.
 
فصل بعد در تيم ما هستي!
 
ديگر كمتر كسي است كه از شنيدن خبر تماس يك باشگاه با بازيكنان حريف پيش از بازي با آن تيم تعجب كند. اين مساله با نزديك شدن به روزهاي پاياني ليگ شدت مي‌گيرد و عجيب اينكه هيچ برخورد قاطعي با اين فوتبال ناپاك كه خارج از زمين در جريان است، صورت نمي‌گيرد. حتي گاهي اوقات افرادي هم كه متولي برخورد با اين ناپاكي ها هستند نيز تحت فشار قرار مي گيرند تا مبادا خدشه اي به فساد آقايان وارد شود.  
 
مي‌گويند جديدترين قرباني اين فوتبال ناپاك لوسيانو پريرا بازيكن برزيلي تيم فولاد خوزستان است. پريرا كه اين فصل به فولاد پيوست و موفق شده تا اينجاي كار عنوان بهترين گلزن خارجي ليگ را به دست بياورد، اين روزها با تماس‌هاي تلفني عجيب و غريبي مواجه است. تماس‌هايي كه از طرف يك باشگاه ليگ برتري انجام مي‌شود و با وجود اينكه دو هفته به پايان ليگ باقي مانده، به اين بازيكن وعده حضور در آن باشگاه براي فصل بعد داده مي‌شود. يكي از اعضاي كادر فني فولاد در گفت‌وگو با مهر اين تماس‌ها را تاييد كرد.
 
اين در حالي است كه پريرا براي فصل آينده هم با فولاد قرارداد دارد و اين بازيكن نمي‌تواند باشگاه خود را ترك كند. پريرا كه اين فصل براي فولاد 12 گل به ثمر رسانده، ماجراي تماس‌هاي تلفني پي در پي را با مسوولان باشگاه در ميان گذاشته است.
 
ليست هايي كه خيلي زود بسته مي شوند
 
وقتي به روزهاي پاياني ليگ برتر نزديك مي شويم، شاهد انتشار ليست هايي هستيم كه عليرغم تكذيب از سوي باشگاه، تا حدود زيادي واقعيت دارند. اما سوال اينجاست كه اين ليست ها را چه كساني مي بندند و چه كساني آن را منتشر مي كنند.  
 
اين ليست ها كه در فاصله چند هفته مانده به پايان ليگ بسته مي شود، به بازيكنان داخل ليست پيامي را منتقل مي كند. پيامي كه حكايت از تيم فصل آينده بازيكن دارد. وقتي هم كه به دقت به ليست نگاه مي اندازي،‌ اكثر بازيكناني كه در ليست هاي مذكور حضور دارند، افرادي هستند كه در چند بازي باقي مانده مقابل تيم مطرح شده براي فصل آينده شان بازي دارند. اين ليست ها نيز جزو آن دسته از اقدامات دلال گونه است كه هر سال در فوتبال ايران رايج مي شود.

منبع: فردا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس