کد خبر 208055
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۸

يكي از مراجع تقليد شيعيان گفت: همه خطرات دوران قبل براي اين بود كه كشور منهاي روحانيت، امام حسين(ع) مسجد و حسينيه بود، اما وقتي دين آمد همه چيز زنده شد؛ اين كارآمدي دين است و اين كارآمدي را دين از خود قرآن و عترت به ما آموخت.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، آيت الله العظمي عبدالله جوادي آملي در دیدار  دکتر قالیباف شهردار تهران، که در محل بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزارشد در سخنانی استفاده صرف از علوم تجربی را در اداره امور ناکافی دانست و اظهار داشت: در دوره ای زندگي مي‌‌كنيم كه قدرت علم در دست حس و تجربه است. آنچه در غرب  يا در برخي از دانشگاه‌ها مي‌بينيد تماماً دانش‌هايي است که بر محور حس و تجربه است و كارآمدي حس و تجربه نه براي انسان كافي است، نه براي شهر انسان و نه براي كشور انسان، زيرا بخش مهمّ امور انسان را علوم تجريدي تشكيل مي‌دهد نه تجربي.

وي کارآمدی دین در عرصه های مختلف تاریخی از جمله دوران دفاع مقدس را مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: اين كشور مديون كربلا، قرآن،عترت ودين است؛ اگر دين باشد پيروزي حاصل می شود.
وي یادآورشد: همه خطرات و سقوط دوران قبل براي اين بود كه كشور منهاي روحانيت بود و امام حسين(ع) بود، كشور منهاي مسجد و حسينيه بود، اما وقتي دين آمد همه چيز زنده شد؛ اين كارآمدي دين است و اين كارآمدي را دين از خود قرآن و عترت به ما آموخت.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به کلام حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه، مردم را ستون سیاست و مملکت دانست و گفت: همانطور که شريعت اسلامي ستوني دارد كه «الصلاة عمود الدين»، همانطور سياست اسلامي ستوني دارد؛ مردم ستون سياست‌اند، مردم, ستون مملكت‌اند، امام علی عليه السلام فرمود ستون دين و سياست دين، مردم‌اند.

مردم را كميته امدادي اداره نكنيم

وي ادامه داد: با مردم درست سخن بگوييم، نياز مردم را تشخيص بدهيم و نياز آنان را برابر با فهم و شعور آنها بدهيم،كار مردم را به دست مردم بدهيم ومردم را كميته امدادي اداره نكنيم چرا که  مردم با آزادي مي‌خواهند زندگي كنند با كرامت زندگي كنند نه با صدقه، كاري كه از دست مردم مي‌آيد از آنها كمك بگيريم.

این مفسر قرآن بیان داشت: نگوييم ما براي آنها كار مي‌كنيم بگوييم شما چه كار داريد، ما پيشنهاد مي‌دهيم شما پيشنهاد بدهيد با هم كار بكنيم. مردم آبرو مي‌خواهند حيثيت مي‌خواهند حرمت مي‌خواهند كريمانه اداره كردن، حرمت هر كسي را داشتن، با آبرو مردم را تأمين كردن،صدقه ندادن اين مردم را بالا مي‌آورد.

وي در بخش دیگری از سخنان خود، با بی اثر دانستن تحريم های غرب بر عليه مردم ايران، برخی ضعف های مديريتی را مورد اشاره قرار داد وگفت: ما به لطف الهي در كشوري زندگي مي‌كنيم که هم از نظر مسائل كشاورزي چهار فصل است، دريا داريم، جنگل داريم، معادن‌ داريم، ما يك صدم جمعيت دنيا هستيم ولي يازده درصد منابع در دست ماست، ما هزارها هكتار زمين‌هاي آماده تحت كشت داريم كه باران دارد ابر دارد زمين نرم است كنار درياست ولي علوفه كه انرژي هسته‌اي نيست علوفه را هم داريم وارد مي‌كنيم! به لطف الهي ما همه چيز داريم، حالا كه همه چيز داريم نبايد نگران چيزي باشيم.

آيت الله جوادي آملي در پايان گفت: چرا دانشجويان، هنرمندان، اين متفكّران نبايد صاحب‌نظر باشند و مشكلات نسل خودشان را حل بكنند؟ منتظر شغل‌اند نبايد اين طور باشد، بيكارند نبايد اين طور باشد؛ تجربه نشان داده که کشور را یا زهرا، یاحسین و حسينيه ها هستند که در روز خطر حفظ می کند، مردمي كه معتقد به شهادت‌اند اين كشور را حفظ مي‌كنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس