کد خبر 206756
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸

امیر حاج رضایی می‌گوید با نتایج نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا فروردین تبدیل به ماه سیاهی برای فوتبال ایران شد و امیدوار است خرداد اینطور نباشد.

به گزارش مشرق، کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا درباره نتایج ضعیف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا،‌ اظهار کرد: این واقعیت فوتبال ماست و نباید آن را منوط به سطح فوتبال ایران و عربستان کنیم. باید به آسیب شناسی فوتبال ایران بپردازیم که چرا از شش بازی با تیم‌های عربستانی پنج بازی را می‌بازیم. من حرف تازه‌ای برای گفتن ندارم و پیشنهاد جدیدی هم ندارم.

وی ادامه داد: مادامی که به اصول پشت می‌کنیم، این باخت‌ها تاسف بار است، اما تعجب آور نیست. می‌شود برای تحلیل این باخت‌ها سراغ مسایل فنی رفت، اما تقریبا فایده‌ای ندارد. می‌ترسم خرداد که تیم ملی سه بازی فوق‌العاده‌ دشوار دارد، مکمل این فروردین سیاه باشد.

حاج رضایی در ادامه گفت: حرف من این نیست که چون به حرف‌های ما توجهی نمی‌شود، درباره فوتبال نمی‌شود صحبت کرد. اما فوتبال ما در یک سیکل بسته قرار گرفته است و ما نمی‌توانیم از این سیکل بیرون بیاییم. سپاهان در سه بازی گذشته اش 11 گل خورده است. این واقعا حیرت انگیز است، آن هم برای پر افتخارترین تیم ایران در دهه اول هزاره سوم به تایید AFC. در فوتبال ما همان مشکلات قبلی وجود دارد، اما دیگران حریف ما نیستند، بلکه رقیب اصلی فوتبال ما خودمان هستیم.

این کارشناس فوتبال درباره این موضوع که باشگاه‌های عربستانی در فصل جاری لیگ قهرمانان عملکرد خوبی داشته‌اند و این در حالی است که تیم ملی این کشور نتوانسته به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی صعود کند، گفت: آنها به نسبت فوتبال ما سرمایه‌های بیشتری دارند. نه این که فوتبال ما پول نداشته باشد، اما آنها علاوه بر پول مدیریت هزینه هم دارند و از زیر ساخت‌های لازم برای پیشرفت برخوردار هستند. آنها در سطح باشگاهی بهترین بازیکنان و مربیان را جذب می‌کنند، در حالی که در فوتبال ملی‌شان در این بخش با محدودیت روبرو هستند و فقط می‌توانند مربی خارجی بیاورند. البته بعضی از کشورها مثل قطر ورزشکاران خود را هم از کشورهای دیگر می‌آورند، اما کشورهای عربی به دلیل کمبود نیروی انسانی دیگر نمی‌توانند بازیکنان خود را هم از خارج بیاورند. اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش در آماری خواندم که الاتحاد عربستان پر افتخارترین تیم آسیاست و همین گویای بسیاری از این مسایل است.

حاج رضایی در پاسخ به این سوال که فشردگی بازی‌های لیگ چقدر در نتایج ضعیف نمایندگان ایران در آسیا موثر بوده؟ گفت: به نظر من این موضوع تاثیری نداشته است و مصداق‌هایی هم وجود دارد که می‌توانیم این فرضیه را رد کرد. تیم‌هایی که برای قهرمانی بسته می‌شوند باید بدانند که در روزهای حساس در جام‌های مختلف به بازیکنان زیادی نیاز دارد و باید در فصل نقل و انتقالات به خوبی از فرصت‌ها استفاده کنند، در غیر این صورت این فصل برای آنها تبدیل به یک تهدید می‌شود. ما در اینجا می‌توانیم مثالی بزنیم که شاید قیاس مع الفارق باشد. در لیگ‌های اروپایی هم فشردگی زیاد است، اما تیم‌های اروپایی با تعداد بازیکن خوب زیاد می‌توانند این فشردگی را بشکنند.

وی ادامه داد: نیمه نهایی جام حذفی ما برگزار می‌شود و دو تیم بازنده و برنده به برنامه‌ریزی اعتراض می‌کنند، البته انتقاد به سازمان لیگ وارد است، اما تیم بازنده به ریاض می‌رود و الهلال را شکست می‌دهد. آنها با سه روز ریکاوری و بازیکنی خوب در نیمه دوم حریف شان را شکست می‌دهند. بنابراین این مثال نشان می‌دهد که اگر فشردگی بازی‌ها باعث شکست آنچنانی تیم‌ها شده این برد نباید اتفاق می افتاد. تراکتورسازی هم در آسیا یک تیم بی‌آزار است. علتش این است که تجربه ای در آسیا ندارد. تازه این تیم نه در کورس قهرمانی لیگ قرار دارد و نه به مراحل پایانی جام حذفی رسیده است. بیاییم از بهانه بگذریم. در جایی که حقیقت است به آن اشاره کنیم و در جایی که نیست آن را در لعاب مسایل دیگر نکشیم.

وی گفت: می‌توانیم با یک فلش بک به عقب بگردیم و بگوییم که زیاده خواهی کی‌روش باعث شده تا برنامه لیگ فشرده شود و می‌توانیم از این موضوع ایراد بگیریم، اما در اینجا کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. شرایط کاملا دشوار است و ماه خرداد و سه بازی مهم در این ماه آخرین ترکش فوتبال ایران است.

مربی سال‌های دور تیم ملی درباره مصدومیت اشکان دژاگه و غیبت او در بازی‌های انتخابی تیم ملی هم ، گفت: ما با وجود دژاگه هم مشکل داشتیم. تردیدی نیست که او بهترین بازیکن تیم ملی است. علتش هم این است که در فوتبال اروپا رشد کرده است و در واقع دوران رشد خود را تقریبا یک دانشکده گذرانده است. اما اگر مصدوم نبود هم مشکل داشتیم. وقتی دژاگه در تیم ملی بود، در تهران به ازبکستان باختیم و با قطر هم مساوی کردیم. نبودش مطمئنا لطمه بزرگی است، اما بدون این مساله هم فوتبال‌مان مشکل و گرفتاری زیاد دارد. این دو هفته‌ در ماه فروردین خیلی تاسف بار بود و امیدواریم که خرداد این طور نباشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    0 0
    مقایسه باشگاه های ایران و عربستان شوخیه تیم های عربستانی بیش از 10 قهرمانی در آسیا دارن.. ایران فقط 2 تا آنهم استقلال...........
  • ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    0 0
    آقایحاج رضائی با سلام مشکل فوتبال ایران فساد درونی آن است که متاسفانه دقیقا دچار بحران سیاستمداران دوره قاجار و پهلوی هاست بنا به وعده های مالی و اخذ مقام در afc وعده بازی در تیم های بزرگ دقیقا این ها عامل اخلال در مدیریت فوتبال هستند. - من یادم نمی رود روز هایی را که جوانان بدون دغدقه و بدور از فساد موجود امروز به آسانی رقابت می کردند و از میان آن ها افرادی چون مهدوی کیا - فرهاد مجیدی - خدا داد عزیزی - کریم باقری و...بالا آمدند اما یکی از دوستان خوب در پی بروز بی انضباطی در اردو که از بیرون تکنوکرات ها آن هارا شارژ می کردند می گفتند جوانان همه چیز را می فهمند باید به حرف آن ها توجه شود حالا جوان ها چی می خواستند بماند و رور دررو پشت سر معلمان خود حرافی کردند و عده ای این عمل زشت را تحسین و ترغیب می کردند و همان جوانان امروز مربی اند و بدعتی را ناخواسته گذاشته اند که حرمت معلمی امروز خودشان را کا بازدهی آموزه های آن هارا برونداد می کند بی اثر کرده است و... و آن روز دلسوز که گفت بی انضباطی موجود در اردوی تیم ملی که منجر به باخت به ضعیف ترین تیم عرب ها شد (بردن کره جنوبی باخت به ضعیف ترین تیم عربی ...)زیر سر بازیکنان و افرادی است که بوسیله تکنوکرات ها که در صحنه سیاسی مست از برد های انتخاباتی هستند بازی خورده اند و از شرف ورزشی خود فاصله گرفته اند و ایشان گفتند ازهمین ها تعدادی به تیم های آلمان دعوت خواهند شد و بهای خوش خدمتی به آن ها را خواهند گرفت و این استعداد ها افسوس در این مقطع از ورزش ایران خودرا وسیله بد بختی ورزش فوتبال خواهند کرد. آقای ع د و ... اکنون تاریخ مصرفشان به پایان رسیده اما جناب حاج رضایی ورزش فوتبال نیازمند باور ملی است و وجدان ملی که انحصار و پارتی بازی موجود در فوتبال از موانع جدی رشد ورزش ملی است. چیزی که متاسفانه کشتی ایران را نیز زجر داد در مسیر رشد فوتبال خیلی ها متوجه شدند که رشد فوتبال با پشتوانه باور دینی که آقای مایلی کهن با صداقت باور نکردنی به نخبه گزینی بدون پارتی و پول در تیم ملی دست زده بود و روند آن برد پر گل ازهمین کره جنوبی بود تبدیل به وسیله فرهنگی صدور انقلاب شده بود و خطر خود باوری ملی می رفت که کشورهای عربی را در بر بگیرد اما افسوس که اگر به حراست از آن اقدام می شد امروز فوتبال ایران نیز در سطح بین المللی در حد آرژنتین و برزیل بود اما افسوس و صد افسوس در هرحال بازهم دیر نیست -جوانانی که ژنرال های کارکشته و کلاسیک عراق را در جنگ 8 ساله به زانو در آوردند ازنسل آن ها کم نیستند اگر آن ها نیز مثل شما اهالی ورزش می گفتند مربی از خارج بیاورید تا ما را آموزش بدهد و ما به جنگیم سرنوشت دفاع و استقلال و تمام ارضی نیز معلوم بود اما دیدید آن جا با نواخته شدن شیپور جنگ مرد از نامرد تفکیک شد - ورزش فوتبال تمرین تاکتیک های رزمی است و دانش آن وقتی در برزیل و اکوادور وجود دارد قطعا در ایران بهتر از آن موجودیت پیدا می کند - کافی است به آسیب شناسی فوتبال توجه شود و مرام ورزشی را در ورزشکاران نهادینه کنید.
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۵
    0 0
    برای حاج رضایی عزیز که فوتبال چیزی بیش از مساله مرگ و زندگیه باخت فوتبالی فرودین رو سیاه کنه عجب نیست ولی عمده مردم اینقدر از فوتبال دلخورن که دیگه براشون اهمیت نداره کی میبره کی میبازه چون اونایی که به اسم فوتبالیست دارن پول بیت المال رو خرج خوشمزگیهای خودشون میکنن نماینده واقعی مردم ایران نیستن حالا اسمش باشه تیم ملی!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس