کد خبر 204175
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

كدام ديوانه اين سنگ را به چاه انداخت؟!


آمريكا بعد از خطاي استراتژيك دخالت نظامي در افغانستان و عراق، اكنون با هزينه هاي هنگفت خروج نيروها از افغانستان مواجه است.
ارتش آمريكا مي گويد عمليات خروج نظاميان آمريكايي از افغانستان 5 تا 6 ميليارد دلار هزينه خواهد داشت. به گفته يك ژنرال آمريكايي اين عمليات «يكي از بزرگترين چالش ها» در تاريخ عمليات هاي حمل و نقل نظامي است.
به گزارش دويچه وله ژنرال استيون شاپيرو، مسئول امور بازگرداندن نيروهاي آمريكايي از افغانستان، خروج 68 هزار سرباز آمريكايي را كه در حال حاضر در افغانستان به سر مي برند، با توجه به «دامنه و پيچيدگي» اين اقدام «يكي از بزرگترين چالش ها در تاريخ عمليات هاي حمل و نقل نظامي» خوانده است. اين ژنرال ارتش آمريكا گفته است كه حدود 100 هزار كانتينر و 25 هزار خودروي نظامي آمريكا در افغانستان مستقر هستند. بخش بزرگي از نيرو و تجهيزات ارتش آمريكا تا پايان سال 2014 از افغانستان خارج خواهند شد و تنها بخش كوچكي از اين تجهيزات در اختيار نيروهاي امنيتي افغان قرار داده مي شود.
عمليات خروج نيروهاي آمريكايي از افغانستان از آغاز سال 2012 آغاز شده اما به گفته ژنرال شاپيرو هزينه اين عمليات به طور مداوم از نو تخمين زده و ارزيابي مي شود. در حال حاضر ارتش آمريكا هزينه كامل اين عمليات را 5 تا 6 ميليارد دلار برآورد كرده است.
به دليل موقعيت جغرافيايي افغانستان و عدم دسترسي اين كشور به آب هاي آزاد، نيروها و تجهيزات ارتش آمريكا بايستي از راه هاي زميني يا هوايي از خاك افغانستان خارج شوند كه به گفته ژنرال شاپيرو همين امر عمده ترين مشكل بر سر راه عمليات خروج از افغانستان است.
يادآور مي شود بحران مالي آمريكا از اواسط دولت بوش سير صعودي گرفت و دولت وي به خاطر هزينه هاي سنگين جنگ افغانستان و عراق، حدود 5 هزار ميليارد دلار بر كسري بودجه اين كشور افزوده شد.
ظاهرا حكايت كشدار گرفتاري هاي آمريكا در افغانستان، همان ماجراي انداختن سنگي در چاه از سوي يك ديوانه و به دردسر افتادن ده ها عاقل است.
 


اصلاح طلبان در حال عبور از جنبش سبز

«اصلاح طلبان با عقب نشيني از شرط گذاري ها و علاقمندي به شركت در انتخابات، در حال عبور از جنبش سبز هستند.»
پايگاه ضدانقلابي اخبار روز نوشت: اصلاح طلبان با زير پاگذاشتن كليه مطالبات، هيچ راهي جز گفت و گو و سازش با هسته اصلي قدرت و بازي در زمين حاكميت ترسيم نمي كنند. اين ياس آور است تا 6ماه پيش كسي نمي توانست باور كند كه بخش قابل توجهي از اصلاح طلبان در ايران شامل «شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات»، و عده ديگري از آنان در خارج كشور، بدون آن كه هيچ كدام از پيش شرط هاي آنان توسط حاكميت قبول شود، و يا به عبارت ديگر، بدون دريافت كوچكترين امتياز دست به دامن حاكميت شود و به جنبش سبز پشت كنند.
اين سايت اينترنتي همچنين نوشت: قاعده تا پيش از اين چنين بوده كه هر چه به انتخابات نزديك تر مي شده ايم، خواست هاي اصلاح طلبان كوچكتر مي شده است. آن ها با توپ پر آغاز مي كردند و با نزديك شدن انتخابات، به تدريج به بادكنكي خالي از باد تبديل شده و مشوق شركت بي قيد و شرط در هر انتخابات نيز مي شده اند. مواضع اخير مصطفي تاج زاده از سرسخت ترين اصلاح طلبان، هشداري است كه اين قاعده اين بار هم مي تواند توليد و تكرار شود.
اخبار روز با اشاره به فتنه 88 نوشت: حكومت با حساسيت نسبت به اين وضعيت از ابتدا سياست روشني را در برابر اصلاح طلبان قرار داد. شركت آن ها در انتخابات را به تبري از جنبش سبز و رهبران دربند آن و در ملايم ترين حالت قطع هرگونه رابطه با اين جنبش مشروط كرد به ميزان آمادگي كه حكومت براي پذيرش اصلاح طلبان در انتخابات نشان مي دهد، درخواست هايي نظير آزادي زندانيان سياسي و دفاع از موسوي و كروبي و پافشاري روي شعارهاي كلان تري نظير انتخابات آزاد، كم رنگ تر مي شود. اين نهايت بي خردي است.
 


آيا معناي اعتماد امام و رهبري ميدان دادن به ساختارشكنان است؟!

هاشمي رفسنجاني به توجيه نامه فتنه انگيزانه خود در سال 88 پرداخت. وي به بهانه عملكرد حلقه انحرافي، اقدام جفاكارانه خود در سال 1388 را توجيه كرد.
وي كه با دست اندركاران سايت شخصي خود سخن مي گفت، ضمن مشابه دانستن دو نامه خود در سال هاي 59 و 88 به امام و رهبري گفت: مهم ترين انگيزه ام در نگارش اين دو نامه، اطمينانم از ميزان اعتماد امام و رهبري به خودم بود و امروز مشابه فحواي نامه سال 59 شاهد آن هستيم كه پيش بيني هاي نامه سال 88 نيز قدم به قدم از سوي جريان انحرافي فعلي در حال وقوع است.
وي خطاب به دست اندركاران سايت خود، گفت: توفيق روشي كه شما در تبيين زواياي تاريخي نامه 88 در مقابل حجم وسيعي از تخريبها بدست آورد، نشان از آن دارد كه در سخت ترين شرايط نيز مي شود با روشنگري دقيق در مقابل غبار شانتاژها ايستاد.
به گزارش وب سايت هاشمي، وي همچنين در ديدار شماري از زندانيان سياسي قبل از انقلاب گفته است: همواره گفته ام راهكار عبور از وضع كنوني دو اقدام اساسي همدلي داخلي و همزيستي جهاني است و راهكارم براي خروج كشور از وضعيت كنوني، همان راه سازندگي است.
هاشمي در اظهارات خود هيچ توضيحي درباره گستاخ شدن گروهك هاي ضد انقلاب از نامه سال 88 وي كه منجر به آشوبگري خياباني، ساختارشكني و هتاكي اوباش عليه امام حسين(ع)، جمهوري اسلامي، امام و رهبري شد نداده است. جالب اينكه حلقه انحرافي نيز چند ماه پيش مانند هاشمي به القاي فقدان آزادي انتخابات پرداخت و در حوزه سياست خارجي نيز خواستار سازش و مذاكرات يكسويه شده اي كه اجراي آن در دهه 70 منجر به صدور حكم بازداشت هاشمي از سوي دادگاه آلماني و خروج متكبرانه سفراي اروپايي از ايران شده بود.
با اين اوصاف آنچه هاشمي بايد توضيح داده و عذر بياورد زمينه چيني مواضع وي در سال 88 از جمله نامه بدون سلام كذايي - براي گروهك هاي ضد انقلاب و تكرار هتاكي هاي گروهك هاي حامي بني صدر در سال 59 و 60 است.
اغلب گروهك هايي كه آن روز مقابل نظام بودند اين بار هم جبهه هاشمي شده بودند و با عنايت به خروجي اين همراهي كه هجمه به اركان انقلاب و اسلام بود، معلوم مي شود كه آقاي هاشمي به سوي آنها غلتيده و نه برعكس. بنابراين خيانت هاي حلقه انحرافي كه مشابه خيانت هاي برخي حاميان هاشمي (كارگزاران و اصلاح طلبان تندرو) مي باشد، نمي تواند توجيهي براي نگارش آن نامه مسموم تلقي شود.
اما درباره تكرار سياست هاي دوره سازندگي نيز هاشمي اذعان مي كند حرف تازه اي براي گفتن ندارد و از مواضعي حمايت مي كند كه در سال هاي 84 و 88 پاسخ خود را از مردم گرفت.
   


موشكباران حيفا و تل آويو به توان 10

«حزب الله اين بار ده برابر جنگ 33 روزه به سوي سرزمينهاي اشغالي موشك شليك خواهد كرد».
ايال آيزنبرگ فرمانده جبهه داخلي رژيم صهيونيستي با اذعان چند برابر شدن توان نظامي حزب الله لبنان تأكيد كرد در صورت بروز جنگي ديگر بين مقاومت لبنان و اين رژيم، حزب الله اين بار ده برابر جنگ 33روزه به سوي سرزمينهاي اشغالي موشك شليك خواهد كرد.
به گزارش پايگاه خبري فلسطين اليوم، آيزنبرگ در مصاحبه با روزنامه هاآرتص تأكيد كرد: حزب الله امروز توان شليك خمپاره هاي موشكي به سوي نقاط مركزي با حجمي ده برابر جنگ قبلي و با كلاهكهائي سنگين تر و دقيق تر دارا مي باشد.
وي با ابراز نگراني زيادي از افزايش توان نظامي حزب الله طي سالهاي اخير تأكيد كرد: شرايط براي مقامات و جامعه اسراييل بدون شك در صورتي كه جنگ ديگري با حزب الله رخ دهد، بسيار سخت خواهد بود.
اين مقام صهيونيستي با بيان اينكه اين پيشرفتها براي رژيم صهيونيستي يك مسئله دراماتيك مي باشد، گفت: دشمنان اسراييل در سالهاي اخير به سياست جنگهاي فرسايشي با تل آويو روي آورده اند.
آيزنبرگ همچنين اذعان كرد: حزب الله لبنان بكارگيري خمپاره هاي موشكي را بدليل هزينه هاي پايين و تأثيرات بالاي آن در ايجاد ضرر و زيان براي رژيم صهيونيستي يكي از سلاحهاي مورد علاقه خود مي داند.
حزب الله لبنان حتي پيش از سال 2006 توان شليك مقادير زياد موشكي بالغ بر 500 موشك در روز به سوي مناطق مركزي سرزمينهاي اشغالي از جمله غوش دان را دارا بود.
فرمانده جبهه داخلي رژيم صهيونيستي همچنين در ادامه با بيان اينكه حزب الله موشكهائي به وزن 300 و 880 كيلوگرم در اختيار دارد، تصريح كرد: جنگ با حزب الله روزهاي سختي براي اسرائيل صهيونيستي در پي خواهد داشت.
 
   

تملق خاتمي براي پدران معنوي منافقين

سيدمحمد خاتمي به بهانه صدور پيام تسليت، به تجليل از سران گروهك نهضت آزادي پرداخت.
به دنبال درگذشت احمد صدر سيدجوادي وزير كشور دولت موقت، خاتمي در پيامي نوشت «گرامي باد ياد و نام بزرگ مرد ايران و آزادگي و شجاعت جناب آقاي دكتر صدر حاج سيدجوادي» و در ادامه نوشت «[او] پس از پيروزي انقلاب در كنار شخصيت والاقدر، حضرت آقاي مهندس بازرگان- كه روانش شاد باد- در خدمت به جمهوري اسلامي و پاسداشت حق و حرمت مردم بود؛ رويه اي كه تا آخر عمر آن را ادامه داد».
اين تمجيد در سران گروهك نهضت آزادي در حالي است كه حضرت امام منافقين را فرزندان معنوي مهندس بازرگان دانسته و درباره دوره صدارت اين گروهك نيز تصريح كرد كه اگر سركار مي ماندند سيلي يي به اسلام و ايران مي زدند كه تا قرن ها سربلند نمي كرد.
سران نهضت آزادي از جمله ابراهيم يزدي به هنگام تدارك فتنه سال 88 و پس از آن بارها از خاتمي به عنوان لولاي الحاق گروه هاي مختلف اپوزيسيون به هم ياد كردند. خاتمي بعدها از برخي تندروي هاي خود نسبت به نهضت آزادي در اوايل انقلاب عذرخواهي كرد.
خاتمي هر از چند گاه يك بار ادعاي وفاداري به خط امام و نگراني براي ارزشهاي انقلاب و جمهوري اسلامي را مطرح مي كند.



آقاي تاج زاده را جمهوري اسلامي مديريت مي كند!

يك سايت اينترنتي وابسته به ضدانقلاب، نسبت به آزادي فعاليت تاج زاده و ارسال نامه به خارج از زندان ابراز تعجب كرد.
وب سايت خودنويس نوشت: يكي از بارزترين مولفه هاي فعاليت سياسي برخي زندانيان، ارسال پيام هايي از درون سلول در شرايطي است كه از بيرون خبر ندارند!
براي نويسنده اين سؤال جدي سرجاي خود باقي است كه افرادي نظير آقا مصطفي تاج زاده، چگونه مي توانند از مسائل روز آگاه باشند، بي آنكه سايت ها و رسانه هاي مختلف را بررسي كنند؟ شبكه هاي تلويزيوني و ماهواره اي را ببينند؟
در ادامه اين مطلب آمده است: سايت هايي كه پيام هاي اين افراد زنداني را منتشر مي كنند بي آنكه شرايط اين دوستان را كاملا توضيح دهند، بايد بررسي كنند كه چنين معجزه اي چگونه واقع شده است!
نويسنده خودنويس تصريح كرد: البته سؤال بنده به هيچ وجه ربطي به سؤال هاي رسانه هاي حاكميت ندارد، اما مايل هستم بدانم كه اطلاعات به روز يك زنداني سياسي كه اغلب درون سلول انفرادي است، چگونه «به روز» مي شود و چگونه مي تواند اين همه به بيرون نامه نگاري كند!
علت حساسيت و مشكوك شدن رسانه هاي ضدانقلاب نسبت به فعاليت هاي تاج زاده از اين جهت است كه در بحبوحه آشوبگري فتنه گران، ويدئوي اظهارات وي در زندان و خطاب به برخي دوستانش نظير رمضان زاده و صفايي فراهاني منتشر شد كه تاكيد مي كرد: براي بنده كه تجربه انتخابات رو دارم مي دونم كه در انتخابات تقلب نشده. ممكنه كه يك ميليون عقب جلو شده باشه ولي ما نتيجه انتخابات را باختيم؛ حالا به جاي 25 ميليون و 14 ميليون، شايد 24 ميليون و 15 ميليون مثلا [نسبت آراي احمدي نژاد و موسوي ] ولي انتخابات را باختيم».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس