گروه سیاسی مشرق _ سومین همایش انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری با شعار نگاه به آینده با حضور سه کاندیدای برگزیده این جبهه برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در مجتمع رفاه برگزار شد.
محمد رضا باهنر، منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق سه نامزد جبهه پیروان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند که این سه نامزد طی دو هفته اخیر کاندیداتوری خود را رسما اعلام کرده اند.
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین که شب گذشته در جوار ملکوتی امام رضا (ع) در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، امروز در همایش سراسری جبهه پیروان اظهار داشت: شب گذشته به طور رسمي اعلام کانديداتوري کردهام و در حال انجام برنامه ريزيهاي حضور در انتخابات رياست جمهوري هستم.
باهنر در مورد اعلام کاندیداتوری خود گفت: تاکنون 7 بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.
محمد رضا باهنر، منوچهر متکی، یحیی آل اسحاق سه نامزد جبهه پیروان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هستند که این سه نامزد طی دو هفته اخیر کاندیداتوری خود را رسما اعلام کرده اند.
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین که شب گذشته در جوار ملکوتی امام رضا (ع) در میان جمعی از اصولگرایان استان خراسان رضوی رسما اعلام کاندیداتوری کرد، امروز در همایش سراسری جبهه پیروان اظهار داشت: شب گذشته به طور رسمي اعلام کانديداتوري کردهام و در حال انجام برنامه ريزيهاي حضور در انتخابات رياست جمهوري هستم.
باهنر در مورد اعلام کاندیداتوری خود گفت: تاکنون 7 بار از ملت شریف ایران رای اعتماد کسب کرده ام که برای هشتمین بار جهت حضور برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا شدم کاندیداتوری خود را در کنار صحن ملکوتی امام هشتم اعلام می کنم.
حبیب الله عسگراولادی:
*** انتخابات ۵ قطبی آینده/باید از غفلتهای دوم خرداد جلوگیری کرد
حبیبالله عسگراولادی رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری صبح امروز پنجشنبه در همایش سراسری این جبهه با عنوان نگاه به آینده که در مجموعه فرهنگی آموزشی رفاه برگزار شد، به فرازی از فرموده خداوند متعال به پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و اظهار داشت: در این فراز آمده است «به اهل ایمان بگو با هم حرف میزنند بهترین را انتخاب کنند» در مذاکرات ما ماموریتمان این است که انتخاب احسن داشته باشیم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه در انتخابات آینده حداقل 3 و حداکثر 5 قطب فعالیت میکنند، تصریح کرد: باید دانست که شیطان همواره در درون تشکیلاتها وجود دارد و کسانی که در درون یک تشکل هستند بدانند که شیطان در آنجا هست.
وی با تاکید بر اینکه باید مراقب هوای نفس و منیّتها بود، اظهار داشت: در بحث عرفی سیاسی هیچ فردی با دیگری تفاوت ندارد نباید غفلت کرد از اینکه شیطان در ردیف ما نشسته است.
عسگراولادی با تاکید بر اینکه نباید این تصورات صورت گیرد که ما تشکل سابقهدار و طویلی هستیم، چرا که دشمن همواره در کمین نشسته است.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: در حال حاضر که با آهنگ جامعتین بویژه آیتالله مهدوی کنی به دنبال ائتلاف هستیم؛ شیطان در جهت متفرق کردن حرکت میکند. وقتی ما در 5 قطب در انتخابات میخواهیم حضور داشته باشیم مباحثی مثل مناظرات صورت خواهد گرفت و شیطان آنها را به سمت منازعات پیش میبرد.
عسگراولادی با بیان اینکه در مناظرات باید بر روی 20 درصد اشتراکات تکیه کرد، گفت: نباید طرف مقابل را صددرصد مثل خود کنیم؛ برخی نقدهایی به 2 مناظره بنده داشتند که برخی از آنها را جواب دادم و به برخی نیز اشاره میکنم؛ اگر بنده بخواهم در مناظره نفی مطلق کنم، دیگر مناظره نخواهد بود. بلکه باید نقاط مثبت را پذیرفت و در خصوص نقاط ضعف صمیمانه بحث کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: به دلیل اینکه در شرایط پیچ تند و امتحان بزرگ قرار داریم و به 5 قطب تبدیل شدهایم در واقع باید گفت که در این زمینه شیطان بیتقصیر نبوده چرا که باید یک قطب میشدیم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه ما در زیر خیمه جامعتین حرکت میکنیم افزود: اگر مراجع نسبت به مسائل اشکالی داشته باشند، ما زیر خیمه آنها خواهیم بود.
عسگراولادی با بیان اینکه مقام مصلحت مقام معظم رهبری در این نیست که درباره گزینش و انتخابات موضع بگیرند، گفت: بدون اینکه انتظار داشته باشیم مراجع درباره نامزدهای ما اظهارنظر کنند مسلم است که به آنها تمکین میکنیم.
وی با بیان اینکه بنده مطلعام که این 3 نامزد جبهه پیروان خدمت رهبری برای اجازه گرفتن نرفتهاند، گفت: به این دلیل که معتقدند که نباید از امامت امت خرج کرد و باید مردم، علما و مراجع اظهارنظر کنند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه اگر این 3 نامزد به 9 نامزد افزایش یابند باید نسبت به اظهارنظرهای آنها دقت داشت، افزود: در واقع اینکه آنها دچار افراط و تفریط نشوند و در واقع به طور خصوصی مطالب را به آنها برسانیم و زیر دید همه اصولگرایان سراسر کشور باشند.
وی اضافه کرد: باید بر روی دو چیز مطالعه داشت اول دغدغههای مقام معظم رهبری و دوم مطالبات مردم؛ ما در انتخاباتهای گذشته از اینجا آسیب دیدیم.
عسگراولادی بر همین اساس به دوم خرداد اشاره کرد و گفت: ناطق نوری بسیار شایسته این کار بود و کاملا مورد قبول اصولگرایان قرار داشت اما ما غفلت کردیم که به وی بگوییم مطالبات مردم و دغدغه رهبری چیست از این رو رقیب توانست شعارهای مردم را از آن خود کند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان خاطرنشان کرد: در سال 84 نیز احمدینژاد برخلاف همه نامزدها و همه سامانی که در اصولگرایی داشتیم به مطالبات مردم توجه کرد.
محمد نبی حبیبی:
*** اصلاح طلبان مرز خود را با فتنه مشخص کنند
محمد نبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در همایش جبهه پیروان خط و امام و رهبری که با شعار نگاه به آینده در حال برگزاری است با بیان اینکه جریان اصولگرایی در دوره هایی از انتخابات با آسیب تعدد کاندیداها روبرو بوده است، گفت: در انتخابات های گذشته به علت تعدد نامزدهای اصولگرایی شاهد آن بودیم که در یک حوزه انتخاباتی با وجود رای مطلق اصولگرایان که از بقیه بیشتر بود به علت تقسیم رای فزونی رای اصولگرایان در مقابل کمی رای رقبا باخته اند.
وی با تاکید بر اینکه در جریان اصولگرایی طوری حرکت کنیم که از خطر تعدد کاندیداها جلوگیری شود، افزود: بحث هایی در جبهه صورت گرفته که مبانی اش در همین خصوص است
وی با بیان اینکه با جریان انحرافی مواجه هستیم که هم عـُده و هم عده را تدارک دیده اند، گفت: در انتخابات مجلس یکی از سرمداران جریان انحرافی اعلام کرد در مجلس نهم سیاست ما آن است که دو سوم نمایندگان از آن ما باشد همین که این موضع را اعلام کرد یعنی می خواهیم در مجلس نهم رقیب اصولگرایان باشیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه از جدا کردن صف جریان انحرافی از مجموعه اصولگرایان استقبال می کنیم، ادامه داد: در مقابل جریان انحرافی موضع صریح مخالفت داریم و تبعات خطرناک بودن این جریان را به اصولگرایان اعلام می کنیم.
حبیبی با اشاره به جریان اصلاحات و حضورشان در انتخابات گفت: در ذهن بسیاری از اصلاح طلبان اولویت با انتخابات شوراهاست اما مشخص است که می خواهند با یک نامزد واحد وارد انتخابات شوند.
وی افزود: جریان اصلاحات باید مرز خود را با جریان فتنه مشخص کند. جریان اصولگرایی با جریان اصلاح طلبانی که در چارچوب نظام هستند رقابت می کنند و از این موضوع احساس خطری ندارند. خطر را در جریان فتنه می دانیم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان باید مرز خود را با فتنه مشخص کرده چرا که شترسواری دولا دولا نمی شود، اضافه کرد: اگر مردم صراحت در مرزبندی بین اصلاح طلبان و جریان فتنه را احساس نکنند اصلاح طلبان نباید انتظار داشته باشند که مورد استقبال مردم واقع شوند.
وی تصریح کرد:معتقدیم وجود رقبایی همچون اصلاح طلبان به نفع مجموعه انقلاب و نظام تمام می شود. جمهوری اسلامی به دلیل اتقان ایدئولوژیک از تضارب فکری ضرر نمی کند.
حبیبی با بیان اینکه عده ای هم به عنوان مستقلین در انتخابات حضور می یابند، افزود: جریان انحرافی اصلاح طلبان و مستقلین رقبای اصولگرایان در انتخابات هستند.
وی تاکید کرد: اصولگرایان تا جایی که امکان داشته باشد با نامزد واحد در انتخابات شرکت می کنند. چرا که اگر متشتت باشند ضرر خواهند کرد.
حبیبی با بیان اینکه جبهه پیروان خط امام و رهبری به طرف یک ائتلاف بزرگ در حال حرکت است، خاطر نشان کرد: همه اصولگرایان در این دایره جا دارند هیچ مرزی برای ورود به این دایره نیست جریان اصولگرایی با پیوستن به این دایره که رقیب رقبای دیگر است با قدرت به رقابت بپردازد.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه ائتلاف بزرگ اصولگرایان با محوریت روحانیت به خصوص جامعتین کارساز است ادامه داد: این محوریت اگر وسط میدان حضور داشته باشد برای رسیدن به ائتلاف بزرگ و کاهش کاندیدا و رسیدن به کاندیدای واحد موفق خواهیم شد.
وی با تاکید بر اهمیت و نقش روحانیت در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: ما اگر چه روحانیت را برای انتخابات یک محور می دانیم اما فقط نگاه انتخاباتی به روحانیت نداریم.
حبیبی تصریح کرد: ما پای روحانیت ایستاده ایم ولو اینکه شکست بخوریم.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه نگاه ابزاری به روحانیت یعنی پشت پا زدن به همه مقیدات، اضافه کرد: ما یک نگاه کلی به روحانیت داریم . روحانیت به عنوان پیشتاز در جمهوری اسلامی ایران است.
حبیبی با بیان اینکه اصولگرایی اصلی جریان بدون روحانیت را منحرف تلقی می کند، گفت: اصولگرایی منهای روحانیت یک اصولگرایی من درآوردی است.
وی تاکید کرد: روحانیتی که در راس آن مقام معظم رهبری است را پیشتاز می دانیم که می تواند در انتخابات و در بقیه فراز و نشیب های انقلاب حضور داشته باشد.
حبیبی ادامه داد: حرکت به سوی ائتلاف بزرگ باید با محوریت روحانیت باشد. مانعی از سوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در این خصوص نیست . ما تعهد کردیم که محوریت روحانیت را معتبر بدانیم و برای تصمیم نهایی آنها اعتبار قائل شویم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: شورای مرکزی جبهه پیروان خط و امام و رهبری محوریت روحانیت را قبول دارد و به آن تمکین می کند و لو اینکه کاندیدای جبهه پیروان خط امام و رهبری را ترجیح نداده و کس دیگری را تایید کنند.
اسدالله بادامچیان:
*** ضرورت ورود منسجم و برنامهريزي شده اصولگرايان در انتخابات شوراي شهر
"اسدالله بادامچيان" رئيس ستاد انتخاباتي جبهه پيروان خط امام و رهبري در همايش جبهه پيروان با عنوان نگاه به آينده که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به اين که تمامي مسئولين جبهه پيروان خط امام و رهبري در سراسر کشور بايد در انتخابات شوراهاي شهر به صورت منسجم وارد عمل شوند، گفت: از تعطيلات عيد نوروز بايد در سراسر کشور به بهترين وجه استفاده کرد و براي ورود به انتخابات شوراي شهر به صورت جدي وارد عمل شد.
وي افزود: با توجه به اين که اصلاحطلبان و جريان انحرافي براي ورود به انتخابات شوراي شهر مشغول هستند و پول و قدرت زيادي دارند انتظار ميرود که اصولگرايان نيز به صورت مسنجم و برنامه ريزي شده در انتخابات شوراي شهر عمل کرده و از سيستم چهره به چهره استفاده کنند.
رئيس ستاد انتخاباتي جبهه پيروان براي انتخابات شوراي شهر اظهار داشت: در حوزه انتخابيه تهران که از اهميت و جايگاه بالايي در انتخابات شوراي شهر برخوردار است تمامي اسامي از تشکلهاي زيرمجموعه جبهه پيروان در اختيار اعضاي جبهه قرار داده شده است و به حمد خدا ما توانستهايم به نتايج خوبي در حوزه انتخابيه تهران براي رسيدن به يک فهرست واحد برسيم.
بادامچيان اظهار داشت: با توجه به بيداري اسلامي که در منطقه رخ داده است و دهه چهارم انقلاب انتظار ميرود اصولگرايان در اين دوره با يک گفتمان اصيل پيروز انتخابات شوراي شهر باشند.
بادامچيان اظهار داشت: شاهد بوديد که در دوره دوم شوراهاي شهر که در اختيار اصولگرايان قرار گرفت خدمات بسياري انجام شد.
وي تصريح کرد: در دوره سوم شوراي شهر نيز که از اصلاح طلبان و اصولگرايان تشکيل شده است عملکرد مناسبي را شاهد بوديم و شوراي شهر تهران در موقع فتنه کارنامه خوبي را از خود به جا گذاشت.
بادامچيان با بيان اين که احتمال دارد تعداد نامزدهاي انتخاباتي شوراهاي شهر با تصويب مجلس افزايش پيدا نکند اظهار داشت: مسئولين استاني جبهه پيروان براي انتخابات شوراي شهر بايد اين موضوع را مد نظر قرار گرفته و براين اساس تصميم بگيرند.
وي افزود: انتظار ميرود که مسئولين ستاد انتخاباتي جبهه پيروان براي انتخابات شوراي شهر هر چه سريعتر شعار سراسري خود را ارائه دهد و در ايام تعطيلات نوروز در راستاي رسيدن به تبليغات مناسب در انتخابات شوراي شهر راهکارهاي خود را ارائه دهند.
بادامچيان تصريح کرد: اصلاح طلبان و جريان انحرافي در انتخابات آينده قدرت و پول بيشتري دارند و اين در حالي است که قدرت اصولگرايان به اندازه نمکي در آش است لذا انتظار ميرود در انتخابات شوراها درايت و هوشياري بيشتري به خرج داده شود.
بادامچيان در پايان يادآور شد: کساني که قصد دارند در انتخابات شوراهاي شهر از جريان اصولگرايي و زير نظر جبهه پيروان وارد عمل شوند بهتر است در روزهاي اول ثبت نام وارد عمل شده و هماهنگي و همکاري لازم را با نيروهاي دلسوز انجام دهند.
محسن کوهکن:
*** تشريح استراتژي چهارگانه انتخاباتي جبهه پيروان/ اگر نتوانستيم ائتلاف کنيم بازي را به هم نميزنيم
"محسن کوهکن" عضو شوراي مرکزي جبهه پيروان خط امام و رهبري صبح امروز در همايش انتخاباتي نگاه به آينده اظهار داشت: حدود 7 ماه پيش در جلسه شوراي مرکزي اين مسئله مطرح شد که ما بايد چگونه با انتخابات رياست جمهوري رفتار کنيم.
وي ادامه داد: در گذشته از مدتها قبل تفکرات مختلف گزينههاي خود را انتخاب ميکردند و در اين انتخابات نيز همچون روال سابق اين سوال مطرح بود که نامزد انتخاباتي ما چه کسي است؟
دبير کل جامعه نمايندگان ادوار تصريح کرد: شايد اين روش در دهه اول انقلاب که شخصيتهاي کاريزما در انتخابات حضور پيدا ميکردند و ويژگيها، مشخصات و سلايق آنان نيز مشخص بود به نوعي مطلوب حساب ميشد اما از دوم خرداد 76 به بعد يک نگاه جديدي در امر انتخابات وارد شد البته در انتخابات 84 نيز اين نگاه به نوع ديگري خود را نشان داد.
کوهکن ادامه داد: برداشتي که از دو سه انتخابات جديد داريم اين است که افرادي که به عنوان کانديدا وارد انتخابات ميشوند شايد لازم نباشد شخصيت کاريزماي مطرح و شناخته شده باشند و اين که چگونه حرف بزنند و افکار عمومي را مديريت کنند در انتخاب آنان بيتاثير نيست.
وي تصريح کرد: در دهه اول انقلاب اسلامي مردم با اطمينان به نظر خواص راي ميدادند اما در مقطع کنوني در شرايطي نيستيم که همچون گذشته در چنين مسيري حرکت کنيم و بايد با برنامه پيش برويم.
وي با بيان اينکه طي چند ماه گذشته سه نفر از اعضاي جبهه پيروان خط امام و رهبري براي تعيين استراتژي انتخاباتي اين جبهه انتخاب شدند، ادامه داد: قرار شد اين سه نفر با صرف وقت، استراتژي و برنامه جبهه پيروان را تهيه کنند و سپس براي بررسي به شوراي مرکزي ارائه دهند.
عضو شوراي مرکزي جبهه پيروان خط امام و رهبري اظهار داشت: بعد از ماهها تلاش و بررسي استراتژي انتخاباتي جبهه پيروان با 23 سرفصل تهيه شد و اين مسئله شايد براي اولين بار است که يک مجموعه ميخواهد با برنامه حرکت کند البته بعد از ارائه پيشنهادات برخي از اعضا، 6 الي 7 مورد به آن اضافه شد.
کوهکن با بيان اينکه تا امروز تشکلهاي زير مجموعه جبهه پيروان براساس اين استراتژي حرکت کردهاند، گفت: در اين برنامه سرفصلهاي انتخابات و مردم انتخابات و مراجع انتخابات و فتنه انتخابات و جريان انحرافي انتخابات و نظرسنجي و.... وجود دارد.
وي تاکيد کرد: در گذشته ابتدا گزينه انتخاباتي معرفي ميشد و سپس تبليغات بود اما در اين استراتژي به نوعي برخلاف گذشته عمل شده و انتخاب گزينه به مراحل آخر موکول شده است.
دبير کل جامعه نمايندگان ادوار ادامه داد: معرفي گزينه، فرآيند چگونگي آن و نحوه برخورد با ديگر اصولگرايان نيز در اين استراتژي انتخاباتي آورده شده است.
وي به سناريوهاي انتخاباتي جبهه پيروان اشاره کرد و ادامه داد: سناريوي اول ما اين است که از دل جبهه به يک گزينه واحد برسيم و اگر اين سناريو محقق نشد با ديگر اصولگرايان بر روي يک نفر اجماع کنيم.
ائتلاف و عدم ورود به منازعه سياسي از سناريوهاي انتخاباتي جبهه پيروان
کوهکن در ادامه تصريح کرد: ائتلاف و عدم ورود به منازعه سياسي از ديگر سناريوهاي انتخاباتي جبهه پيروان هستند.کوهکن با بيان اين که اگر به هر دليلي ائتلاف نيز محقق نشد جبهه پيروان به دليل مراعات کلي مسائل کلان کشور وارد منازعه سياسي نخواهد شد ادامه داد: اگر نتوانستيم ائتلاف کنيم بازي را به هم نميزنيم.
عضو شوراي مرکزي جبهه پيروان خط امام و رهبري درباره نحوه انتخاب گزينههاي انتخاباتي اين جبهه اظهار داشت: در مبحث انتخاب کانديدا نيز مسائلي را مورد توجه قرار داديم و يکي از موارد اين بود که تشکلهاي عضو جبهه کانديداي خود را پيشنهاد بدهند راه حل دوم ما براي انتخاب گزينه اين بود که هر فردي که مدعي کانديداتوري بوده و اصولگرا نيز هست در اين دايره قرار بگيرد.
کوهکن در ادامه همايش نگاه به آينده جبهه پيروان خط امام و رهبري اظهار داشت: پس از اين که تشکلهاي جبهه پيروان خط امام و رهبري کانديداي خود را به اين جبهه معرفي کردند حدود 8 کانديدا به شوراي مرکزي معرفي شد که از اين تعداد شوراي مرکزي به سه نفر از آنها راي دادند.
عضو شوراي مرکزي جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: از اصول اوليه جبهه پيروان پايبندي به جبهه و تشکلهاست که بايد کانديداهاي معرفي شده به اين اصول پايبند باشند.
جبهه پيروان به روحانيت به صورت تزييني نگاه نميکند
وي با بيان اين که جبهه پيروان به روحانيت به صورت تزييني نگاه نميکند، ادامه داد: جريان اصولگرايي در انتخابات مجلس نهم با محوريت قرار دادن جامعتين توانست به نتايج مورد انتظار دست يابد اما اگر روحانيت نبودند حتما مجلس ترکيب فعلي را نداشت.وي با اشاره به ديدارهاي انتخاباتي در مجلس نهم با جامعتين تصريح کرد: زماني که در انتخابات مجلس نهم با جامعتين ديدار داشتيم آيتالله مهدوي کني ارائه برنامه را مورد تاکيد قرار دادند چرا که جامعتين به فکر نفع دنيا و آخرت هستند از اين رو مسائلي را مطرح ميکنند که به نفع مردم باشد.
کوهکن افزود: در حال حاضر کارهاي انتخاباتي را با محوريت محمدرضا باهنر، منوچهر متکي و يحيي آل اسحاق آغاز کردهايم شايد در ادامه کساني که به صورت مستقل اعلام آمادگي کردهاند و در جريان اصولگرا نيز شناخته شده هستند به جبهه پيروان خط امام و رهبري بپيوندند.
عضو شوراي مرکزي جبهه پيروان با اشاره به ائتلاف سه گانه اعلام کرد: ائتلاف سه گانه نيز هماهنگي خود را با جامعتين اعلام کرده است و عقلانيت اصولگرايي نيز اين موضوع را ميپسندد که اصولگرايان به اجماع و وحدت برسند.
وي با اشاره به تجربه مناظرهها اظهار داشت: ما از مناظرههاي انتخاباتي تجربههاي تلخي داريم ولي برگزاري مناظرههايي نظير مناظره عسگر اولادي با شريعتمداري ميتواند نمونه عملي مناظرههاي موفق است که ضمن جدي بودن توانست زمينه طرح مسائل اساسي را به وجود آورد، هم چنين اين گونه مناظرهها باعث حضور حداکثري ميشود.
محمدرضا باهنر:
*** محمدرضا باهنر: انتخابات 92 سه قطبی است
محمدرضا باهنر در جلسه انجمن جامعه مهندسین در محل دبیرخانه اصولگرایان جبهه پیروان رهبری اظهار کرد: انتخابات خرداد ماه 92 مسئله مهم سیاسی در کشور تلقی میشود.
وی افزود: از جهات مختلفی این انتخابات ویژه است که علاوه بر شرایط عمومی و حضور حداکثری مردم، شرایط ویژهای را نیز در خود جای داده که مهمترین آن توأمان بودن انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است.
باهنر با بیان اینکه توأمان شدن این دو انتخابات میتواند سبب همگرایی و همافزایی شود، خاطر نشان کرد: باید به هوش باشیم چرا که در کنار این همافزایی، تهدیدهای جدی نیز وجود داشته که در رأس آن اهمیت یکی از انتخابات نسبت به دیگری است که به طور جدی اهمیت یکی دیگری را تحتالشعاع قرار میدهد.
وی تصریح کرد: باید در خرداد ماه 92 همزمان با حضور حداکثری در پای صندوقهای رأی انتخابات ریاست جمهوری،انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا را باشکوه برگزار کنیم.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری از سه قطبی بودن انتخابات ریاست جمهوری 92 یاد کرد و ادامه داد: اصلاحطلبان، رئیس جمهور و کاندیداهای مورد تأییدش و اصولگرایان 3 قطب انتخابات ریاست جمهوری 92 را تشکیل میدهند.
باهنر افزود: اصلاحطلبان گرایشهای متفاوتی از انسانهای رادیکال، تند و فتنه تا انسانهایی سالم و تأثیرگذار دارند اما مسئله مهم این است که در میان اصلاحطلبان تفاوت زیاد است.
وی یادآور شد: اگر قاطبه اصلاحطلبان در چارچوب قوانین و تبعیت از ولایت فقیه کار کنند میتوانند حضور مؤثر و مثبت در صحنه انتخابات داشته باشند؛ پیشبینی میشود در نهایت اصلاحطلبان با یک نیروی نرم قابل قبول وارد عرصه شوند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه برخلاف گفتههای رئیسجمهور مبتنی بر عدم حضورش در صحنه انتخابات، عملکردی معکوس را شاهد هستیم، گفت: مسئله بر سر این نیست که جناب رئیسجمهور از فرد یا جریانی خاص در مسیر انتخابات حمایت کند بلکه مسئله مهم و قابل ذکر این است که از امکانات حکومتی برای کارهای حزبی و تبلیغاتی نباید استفاده شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اصطلاح «زنده باد بهار» از چشم تیزبین مردم دور نمیماند؛ آنچه مسلم است برنامهریزی احمدینژاد برای معرفی کاندیداهای خود در انتخابات ریاست جمهوری 92 است.
باهنر ادامه داد: احمدینژاد از بالا آمدن مشایی در انتخابات ناامید نیست، حتی در صورتی که عدم صلاحیت مشایی اعلام شود به طور قطع گزینههای دیگری را همراه دارد.
وی از احیا و بازسازی اصولگرایی در انتخابات مجلس هفتم و نهایتا انتخابات ریاست جمهوری 84 یاد کرد و گفت: عامل مشکلات فعلی توجه نکردن به خرد جمعی است.
باهنر افزود: در این چند ماه باقیمانده به انتخابات باید تحمل کرد تا رئیسجمهوری اصلح، قدرتمند و به ویژه معتقد به خرد جمعی بیاید و کار را برعهده بگیرد؛ رئیس جمهور باید معتقد به خرد جمعی بوده و ساختارهای کشور را به رسمیت بشناسد.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری اظهار کرد: در مورد اصولگرایان نگرانی ناشی از به تفاهم رسیدن آنها وجود دارد، باید در مورد اصولگرایان مدیریتی نه حکومتی بلکه حزبی صورت گیرد.
احتمال پیوستن ابوترابی به ائتلاف «چهارگانه»
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین سیاست راهبردی جبهه پیروان خط امام را در عرصه انتخابات بر مبنای به وحدت رساندن اصولگرایان دانست و افزود: باید به ساز و کاری برسیم که اصولگرایان را به وحدت رساند و کاندیدای قدرتمند و معتقد به خرد جمعی را برای انتخابات ریاست جمهوری 92 معرفی کنیم.باهنر با اشاره به ائتلاف چهارگانه جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: مصطفی پورمحمدی با منوچهر متکی، یحیی آلاسحاق و بنده ائتلاف کرده ، ابوترابی نیز در حال بررسی شرایط بوده اما اعلام داشته در صورت قطعیت در کاندیداتوری خود با جبهه پیروان خط امام و رهبری ائتلاف میکند.
وی با ابراز خرسندی از تجمیع کاندیداتورهای اصولگرا و متمایل به تفکرات اصولگرایی گفت: تعهد میکنیم در صورت قطعیت ائتلاف پنجگانه از میان پنج نفر یک نفر بالا بیاید و در صحنه رسمی انتخابات فعالیت کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: 60 درصد حوادث مهم در تشکیل ذهنیت افکار عمومی در پانزده روز پایانی مانده به انتخابات شکل میگیرد.
باهنر با اشاره به ساز و کارهای جبهه پیروان خط امام و رهبری در ائتلاف با جبهه پایداری و ائتلاف سهگانه گفت: باید دیگران درهای ائتلاف را باز کنند تا به ساز و کار مشترک برسیم و درغیر اینصورت هر جبهه و ائتلاف به شکل بلوکی عمل کرده و هر بلوک کاندیدای خود را معرفی کند.
وی با تشریح حساسیت برنامه آینده خود برای ریاست جمهوری گفت: متاسفانه وجود شاخصهایی چون تورم و بیکاری همتراز با جمهوری اسلامی ایران نبوده چرا که این مسئله آسیب جدی بر پیکره بنیان جامعه میزند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد : ساماندهی وضعت اقتصاد برای ایجاد آرامش عمومی و همچنین توجه به بنگاهها در راس اهداف عملکردی در زمان ریاست جمهوری بنده است.
وی تاکید کرد: در سال تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی غفلت عظیمی در بخش تولید صورت گرفته و باید خط تولید را فعال کرد، باید حامی تولید کالاهایی باشیم که قابل صدور به دیگر کشورها باشند.
باهنر با ابراز نارضایتی از اعلام انحلال 10 شورا به مدت یک هفته توسط رئیس جمهور گفت: یک رئیس جمهور باید ساختارهای کشوری را به رسمیت بشناسد و به خرد جمعی احترام گذارد.
دبیرکل جامعه مهندسین با تاکید بر اینکه بر سر قدرت دعوایی نمیکند اذعان داشت: هدفگذاری و سیاست راهبردی جبهه پیروان خط رهبری وحدت بوده و اینکه اصولگرایان با مدیریتی واحد در صحنه انتخابات حاضر شوند.
وی اجرایی کردن فاز دوم هدفمندی یارانهها را همراه با نگرانی برای افزایش شدید قیمتها توصیف کرد و افزود: هدفمندی یارانهها کار قابل قبولی بوده و در ابتدا به خوبی آغاز شد اما در ادامه با بیتوجهی به برخی مفاد قانونی تولید و صنعتگران با مشکل مواجه شدند.
باهنر تاکید کرد: با یک چهارم پول یارانه هر فرد به مبلغ 10 هزار تومان میشود درمان را به طور کامل در کشور رایگان کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز نارضایتی از عملکرد دستگاه سیاست خارجی کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، تنها رابطه با رژیم صهیونیستی را غیر مشروع میداند و با دیگر کشورها به شرط رعایت اصل صداقت و انسانیت میتواند تعامل داشته باشد.
باهنر تاکید کرد: مودب به آداب دیپلماسی نیستیم و به نوعی میتوان گفت دیپلماسی رسمی کشور در سیاست خارجی فعال نبوده و یا همتراز با سیاستهای نظام نیست.
یحیی آلاسحاق:
*** دغدغه اصلی داخلی ما حوزه اقتصاد و معیشت مردم است
یحیی آلاسحاق نامزد جبهه پیروان در انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز (پنجشنبه) در همایش سراسری این جبهه با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی از لحاظ داخلی، منطقهای و جهانی در یک شرایط ویژه قرار داشته و ماموریت ویژهای هم قرار دارد، اظهار داشت: اگر این مسئولیت به درستی شناخته نشود، هر طرح و برنامهای نمیتواند مثبت باشد و آثار منفی دارد.
آلاسحاق با بیان اینکه جهان با یک سیستم مهندسی اداره میشود که دارای ارکان جهتسازی و ورودی و خروجی مشخصی است، افزود: در حال حاضر جهان در حال پوست انداختن است و استخوانسازی منطقه نیز شکسته شده است و قرار است نظام جدیدی در جهان حاکم شود، بنابراین امید طراحان جهانی این است که این منطقه چگونه شکل گیرد.
این نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه با عنایات الهی جمهوری اسلامی در منطقه بسیار تاثیرگذار بوده و حرف اول را میزند، ادامه داد: کسی که میخواهد در این مقطع تاریخی مسئولیت ریاست جمهوری را قبول کند، باید اهداف و آرمانها را سامان دهد و برای این امر لازم است که افراد اقتضائات را بخوبی بشناسد و به سخنان مقام معظم رهبری توجه کند.
وی اولین قدم برای هر نامزد را داشتن برنامه مشخص دانست و خاطرنشان کرد: عمدهترین تهدید ما در خارج در حوزه اقتصادی و دشمنان ما جمهوری اسلامی را تهدید اول خود به حساب میآورند.
آل اسحاق با اشاره به اختصاص بودجه کلان حوزه دفاعی آمریکا برای ایران یادآور شد: دغدغه اصلی ما در حوزه داخلی، اقتصاد، تولید و معیشت و اشتغال مردم است.
این فعال اصولگرا با تاکید بر اینکه هر گروهی باید ضمن توجه به تمام حوزهها نیروهای پیش برنده خود را از افراد اقتصادی قرار دهد، گفت: گستره اصولگرایی این توان را دارد که با وجود محدودیتها از پس این مسائل بر بیاید.
محمد رضا باهنر :
*** باعث پیروزی رقیب شوم کنار میکشم/دوستان مرا جعبه سیاه قانون میدانند
محمدرضا باهنر نامزد ریاست جمهوری جبهه پیروان صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در همایش سراسری این جبهه، اظهار داشت: بنده پیش از این اعلام کرده بودم که احساس تکلیف شرعی میکنم که به انتخابات نیایم. از این رو باید درباره علت کاندیداتوری خود پاسخ دهم و چارهای ندارم که در این زمینه ریا کنم.
باهنر با بیان اینکه بنده در زندگی سیاسی خود همواره به کار تشکیلاتی خود بیش از تمایلات شخصی احترام گذاشتهام، تصریح کرد: در سال 84 احمدینژاد عضو جامعه مهندسین بود اما ما به این جمعبندی رسیدیم که لاریجانی کاندیدا شود و بنده نیز رئیس ستاد وی شدم هرچند او هیچوقت در ستاد جبهه نبود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به استدلالهای جبهه پیروان برای کاندیداتوری وی در انتخابات خاطرنشان کرد: بنده اینجا قصد افشاگری دارم و در انتخابات به صورت جدی تا آخر میایستم اما ادامه حضورم به شرط این است که این حضور منجر به رای نیاوردن اصولگرایان نشود و اگر چنین شود دیگر ادامه نمیدهم و به سهم خودم باعث پیروزی رقیب نخواهم شد.
وی گفت: دوستانی که بنده را برای حضور قانع کردند، چند مشخصه برایم برشمردند و گفتند که در بین کاندیداها کسی را نداشتیم که 7 مرتبه از مردم رای موفق بگیرد و در عین حال در تصویب 20 قانون بودجه تأثیر جدی داشته باشد.
باهنر با اشاره به عضویت خود در 3 دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در رأس مجمع برنامه چشمانداز قرار دارد که رهبر معظم انقلاب پس از مشورت با اعضای مجمع تشخیص آن را اعلام میکند لذا دوستان به بنده گفتند کسی نیست که در همه این مسائل چنین تجربهای داشته باشد.
این نامزد ریاست جمهوری با بیان اینکه دوستان مرا جعبه سیاه قانون میدانند، تصریح کرد: بنده تمام تلاش خود را برای اعمال قانون انجام میدهم و به دلیل حضور 25 ساله در مجلس با تمام دستگاههای اجرایی کشور تعامل جدی و تعیینکنندهای داشتم.
وی تاکید کرد: بنده به کار تشکیلاتی بسیار اهمیت میدهم و در تصمیم و خرد جمعی متعهد و متعصب هست.
لاریجانی حضورش در انتخابات را نفی کرده است / به هاشمی توصیه میکنم کاندیدا نشود
محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران و کاندیدای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری همایش سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: معمولاً هزینههای تبلیغاتی را خود رقبا بالا میبرند، اگر یک گروهی بی حساب و کتاب پول نداشته باشد و خرج نکند، ضرورتی پیدا نمیشود که سایر گروهها هم خرجهای بالا داشته باشند، اگر رسانه ملی وارد عرصه انتخابات شود، کاندیداها میتوانند از طریق رسانه ملی حرفشان را بزنند و نیاز به هزینههای سنگین وجود ندارد.وی افزود: بنده کاندیداتوریام را اعلام کرهام و به طور جدی آن را دنبال میکنم، فقط یک نکته وجود دارد و آن هم اینکه همه ما باید متعهد باشیم که انتخاب یک فرد اصولگرا مهمتر از انتخاب خودمان است، پس اگر زمانی به نکتهای رسیدیم که احساس کردیم، باقی ماندن ما در صحنه انتخابات برای مجموعه اصولگرایی خطر دارد، تفاهممان این است که با همدیگر کنار بیاییم و یک نفر بیشتر نماند.
باهنر در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: این اطمینان را داریم که از پنج شش نفری که هماکنون از جبهه اصولگرایی کاندیدا هستند در زمان انتخابات یک نفر بیشتر نمیماند، با یک سازوکاری تلاش میکنیم که آن یک نفر انتخاب شود.
وی با بیان اینکه یکشنبه هفته آینده نشست خبری خواهم داشت، تصریح کرد: ما سه کاندیدای پیروان هر کداممان در عرصه انتخابات تلاش میکنیم و ستادهای شخصیمان را هم راه میاندازیم ولی در هر صورت با سازوکاری که تفاهم کردیم که بخش عمده آن نظرسنجی است، به آن وفاداریم، ما به مقتضیات صحنه کار میکنیم و تصمیمات خشک نیست و بیشتر در حال حرکت فعالیت داریم.
باهنر با بیان اینکه اگر علی لاریجانی وارد صحنه انتخابات شود، مقداری ممکن است پارامترها تغییر کنند، دیگران هم همینطور است، فرض کنیم آقای هاشمی رفسنجانی هم کاندیدا شود، البته ما که الان اطلاع داریم که هاشمی نمیآید و توصیهمان هم به ایشان این است که کاندیدا نشوند اما مثلاً اگر آقای هاشمی وارد عرصه انتخابات شود، قاعدتاً ما به مقتضیات زمان و مکان تصمیمگیری میکنیم.
نایب رئیس دوم مجلس در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: اینکه کاندیداها یکدیگر را نفی کنند، سیاست نخلنمایی است که معمولاً در این قضایا تخریبکننده بیشتر از تخریبشونده آسیب میبیند، باید کاندیداها رعایت اخلاق اسلامی را داشته باشند، گاهی یک نمایندهای وارد مجلس میشود و میگوید در دورههای گذشته مجلس، اصلاً کار نکردهاند و یا نماینده حوزه انتخابیه من کار نکرده است، این نمکنشناسی است، این همه کارنامه و گزارش در جهت پیشرفتها ارائه میدهیم، اینها یک مجموعه تلاشی است از همه دوستان و باید دقت کنیم که خدای ناکرده نمکنشناسی نشود.
وی با تأکید براینکه نفی دولتهای گذشته نفی خدمات انقلاب و نظام است، متذکر شد: دورههای گذشته عدهای خدمات دولت نهم را نفی میکردند و رئیس دولت نهم نیز کل خدمات دورههای قبل از خودش را نفی میکرد، اینها ظلم مضاعفی به انقلاب است.
نماینده تهران در مجلس در ادامه درباره محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی گفت: دوستان آقای خاتمی و خود آقای خاتمی تصورشان این نباشد که در انتخابات سال 92، سونامی مثل انتخابات سالهای 76 و 80 در کشور راه میافتد و 20 میلیون نفر رأی میدهند، دیگر از این خبرها نیست و رأی پایینتری خواهد بود.
«درباره آقای هاشمی هم گفتم که اگر آقای هاشمی از من سؤال کند، توصیهام به ایشان این است که کاندیدا نشود، هم مقتضیات سنشان است و هم اینکه از طرفی متأسفانه در جاهایی آقای هاشمی رفسنجانی را تخریب کردند و البته به ناحق هم تخریب کردند، این تخریبها ممکن است خدای ناکرده تکرار شود، چون آن آدمها باز هم هستند، به عنوان یک مشورت به آقای هاشمی میگویم که اگر انتخابات کاندیدای ریاست جمهوری نشود، به مصلحتشان است، اما اگر بیاید، اینکه جبهه پیروان کاندیدایش را عوض کند، قطعاً این اتفاق نمیافتد.»
باهنر با یادآوری اینکه اگر حدس میزدم که انتخاب نمیشوم، وارد عرصه انتخابات نمیشدم، گفت: تا به حال نام بنده برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح نبوده است، دیروز برای اولینبار رسماً اعلام کاندیداتوری کردهام، انتخابات این دوره ریاست جمهوری را سه قطبی میدانیم، بین اصلاحطلبان، دولت و اصولگرایان و هر کداممان هم دو قطب رقیب داریم، جدی و شوخی هم نداریم، همهاش جدی است.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دور یازدهم در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه اگر علی لاریجانی کاندیدا شود، آیا شما به نفع او کنار میروید، یا خیر؟ توضیح داد: ما همان موقع مینشینیم و بررسی میکنیم، یعنی بستگی دارد که هر کسی چه زمانی اعلام کانداتوری کند، یک موقع ممکن است آقای لاریجانی اعلام کند که خیلی دیر باشد و قابل تبلیغ نباشد، البته بنده آقای لاریجانی را فرد قدرتمندی میدانم اما تا الان هرچه از لاریجانی سؤال کردیم، ایشان کاندیداتوریشان را نفی کردند و گفتند من نیستم.
باهنر همچنین گفت: اگر قرار باشد آقای لاریجانی کاندیدا شود، توصیهام این است که زودتر آن را اعلام و اقدام کند و الا اگر این اعلام کاندیداتوری به 10 روز مانده به ثبتنام موکول شود، شاید آن موقع کمی دیر باشد.