علی اکبر ولایتی گفت: همکاری‌های بنده و جناب آقای قالیباف و آقای حداد ادامه خواهد یافت تا شخصی که بیشترین صلاحیت را برای احراز ریاست جمهوری دارد، که حتی ممکن است خارج از این سه نفر باشد انتخاب شود.

به گزارش مشرق، علی اکبر ولایتی در حاشیه مراسم دهمین سالگرد تاسیس خبرگزاری فارس در جمع خبرنگاران درباره وظیفه رسانه‌ها در آستانه انتخابات، اظهار داشت: رسانه‌های ما باید تلاش کنند واقعیت‌ها را به سمع و نظر مردم برسانند و به آنها کمک کنند تا مردم انشاءالله در اننتخابات مشارکت بالایی داشته باشند و حضور حداکثری را برای انتخاب اصلح در 4 سال آینده و بر روی کار آمدن دولت قوی رقم بزنند.

ائتلاف 3 گانه با جامعتین مشورت می کند

ولایتی درباره هماهنگی ائتلاف سه گانه با جامعتین تصریح کرد: همانطور که قبلا گفته‌ام حتما ما مشورت‌هایمان را با جامعتین یعنی جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین انجام خواهیم داد چرا که آنها دو رکن مهم هستند و تاکنون این کار را انجام داده‌ایم و از این به بعد این ارتباط بیشتر خواهد شد چرا که ما نیازمند گرفتن رهنمود از روحانیت و علما هستیم که نقش درجه اول را در انقلاب ایفا کردند.

ولایتی ادامه داد: ‌روحانیت در مبارزه با استعمار و حمایت از مردم در کشورهای اسلامی نقش بسیار مهمی داشته و در ایران این نقش برجسته‌تر و پررنگ‌تر بوده است و انقلاب اسلامی ایران بدون روحانیت امکان پیروزی نداشت بخصوص اینکه رهبری نظام به دست یک مرجعیت بالا مقام شیعه حضرت امام (ره) قرار داشته و ادامه آن نیز با حضور مقتدانه روحانیت در کنار ملت ادامه خواهد داشت.

دولت آینده باید با روحانیت و علما مشورت کند

مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت:‌ اگر قرار است دولتی در آینده بیاید که بخواهد موفق باشد و در مسیر صحیح گام بردارد ضروری است با علما و روحانیت مشورت‌های لازم را انجام دهد.

ائتلاف سه گانه با قوت ادامه دارد

وی در خصوص ائتلاف سه گانه تصریح کرد: فعلا ائتلاف سه گانه با قوت ادامه دارد و به همراه جناب آقای قالیباف و آقای حداد متعهد هستیم که با یکدیگر همکاری کنیم و این همکاری‌ها ادامه خواهد یافت تا شخصی که بیشترین صلاحیت را برای احراز ریاست جمهوری دارد، که حتی ممکن است خارج از این سه نفر باشد انتخاب شود.

ولایتی تاکید کرد: این به معنای آن نیست که کار ما در آنجا خاتمه می‌یابد بلکه هر کس رئیس جمهور شود آن دو نفر دیگر و بقیه اصولگرایان با او همکاری خواهند کرد تا بتوانیم یک دولت فراگیر و اصولگرا و مقتدر و کارآمد داشته باشیم.

وی در پایان درخصوص مذاکرات ایران و 5+1 گفت: بنای جمهوری اسلامی بر ادامه مذاکره براساس حفظ حقوق کشور در چارچوب مقررات بین المللی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    0 0
    توکل بر خدا
  • امید 17ساله ۱۷:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    0 0
    با وجود این همه سر و صدا باز هم به ریاست جمهوری میرسید!
  • ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    0 0
    ولایتی این همراه همیشگی ولایت لیاقت نشستن بر منسب ریاست جمهوری را از هر حیث دارد . امیدوارم با توکل به خداوند متعال در دوره بعد با تدبیر مسئولین متعهد و متدین ، مردم از تنگنا و فشار گرانی خارج شوند.
  • محمد ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    0 0
    آقای قلیباف بارشو بسته توی راهه! بعد شما میگید...
  • یدی ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
    0 0
    جناب جلیلی لطفا معرفی کنید
  • محمد ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۹
    0 0
    زنده باد قالیباف
  • ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۸
    0 0
    جلیلی، متولد سال 1344 در شهرمقدس مشهد (منطقه طلاب)است. وی كه تحصیلات خود را تا مقطع دكتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به پایان رسانده، مسلط به زبان‌های عربی و انگلیسی است. جلیلی در دورانی كه برخی افراد تحصیل در دانشگاه را، بر دفاع از اسلام وانقلاب مقدم می‌دانستند و این بحث به‌صورت جدی حتی در سطح مدیریت دانشگاه امام صادق نیز مطرح بود، با جمع میان این دو مقوله به عنوان نیروی بسیجی بارها در جبهه‌های جنگ حضور یافت و در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب به درجه جانبازی نایل آمد. وی در دی ماه سال ۱۳۶۵دیده‌بان لشگر نصر خراسان بود كه در عملیات كربلای ۵ از ناحیه پا مجروح شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه به دلیل فقدان امكانات و وضعیت اورژانسی پای راست خود را از دست داد. جلیلی پس از آن در واحد تداركات لشكر به خدمت پرداخت. جبهه‌های حق علیه باطل، رساله دكترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ رساله‌ای كه پروفسور حمید مولانا، در مقدمه‌ای كه بر آن نوشت، به تجلیل از شخصیت این دانش‌آموخته اقدام كرد. این رساله در كشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است. جلیلی، در سال 68 به وزارت امور خارجه رفت و بعد از یك دوره 2 ساله، ریاست اداره بازرسی وزارت خارجه را بر عهده گرفت. مناصب جلیلی در وزارت امور خارجه عبارتند از: ۱۳۶۸: وابسته سیاسی ۱۳۷۰: رئیس اداره بازرسی ۱۳۷۱: دبیر سوم ۱۳۷۳: دبیر دوم ۱۳۷۴: دبیر اول ۱۳۷۶: رایزن سوم پس از دوم خرداد 76 و تغییر اتوبوسی مدیران، وی به اداره امریكای وزارت خارجه منتقل شد و معاونت این اداره را بر عهده گرفت. در سال 80 نیز به دفتر مقام معظم رهبری رفت و در سمت مدیریت بررسی‌های جاری دفتر رهبر معظم انقلاب به ادامه خدمت پرداخت. جلیلی كه پس از انتخابات سوم تیر به عنوان گزینه مطرح و مورد نظر رئیس‌جمهور برای تصدی وزارت امور خارجه مطرح بود، بنا به پاره‌ای مصالح عهده‌دار مهم‌ترین معاونت وزارت خارجه، معاونت اروپا و آمریكا شد. ضمن آن‌كه در طول این دوره، ارتباط علمی خود با نهاد دانشگاه را قطع نكرد و به تدریس در دانشگاه ادامه داد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس