به گزارش مشرق،سيد محمود ميران بعد از مدتها سکوت خود را شکست و ضمن بيان مطلب فوق به مهر افزود: زماني که من هدايت تيم ملي را برعهده داشتم و بعد از بازگشت از رقابتهاي بين المللي تونس خيلي ها به تيم ملي و نتايج آن انتقاد کردند، اعضاي کميته فني همه اظهار نظر مي کردند ولي معلوم نيست با اين نتايج ضعيفي که هر ماه تکرار ميشود چرا ديگر منتقدان لب به انتقاد باز نمي کنند.
وي ادامه داد: محمدرضا حاج يوسف زاده با وجود آنکه مدير فني تيم ملي بود از تيم ملي انتقاد مي کرد، وي اعتقاد داشت از تيمي که ماه ها خورده و خوابيده اکنون نبايد انتظار داشت مدال بگيرد و نتيجه کسب کند ولي چرا اکنون کسي نمي آيد سئوال کند تيمي که ماهها تمرين مي کند و هميشه در اردوست چرا نتيجه نمي گيرد و در هر مسابقه اي بازنده از ميدان خارج مي شود.
ميران در مورد نتايج تيم ملي در بازيهاي آسيايي گفت: کسب دو مدال نقره و برنز توسط رودکي را نبايد يک نتيجه مثبت براي تيم ملي دانست، رودکي در هر شرايطي مي توانست اين دو مدال را کسب کند، ابايد برنامه اي انجام مي شد تا رودکي مدال نقره دوحه را بعد از چهار سال به طلا تبديل مي کرد.
سرمربي پيشين تيم ملي در مورد ارتقاء جايگاه تيم ملي در بازيهاي آسيايي نسبت به مسابقات قهرماني آسيا گفت: تيمي که در مسابقات قهرماني آسيا نهم شد فقط علي معلومات را از نفرات اصلي تيم ملي در اختيار داشت و در واقع تيم دوم ايران بود ولي تيم ملي با ترکيبي از بهترين نفرات به گوانگجو رفت و دو مدال توسط رودکي کسب کرد.
وي در پاسخ به اين سئوال که با روند فعلي تيم ملي جودو مي تواند سهميه المپيک کسب کند يا خير؟ پاسخ گفت: هر هفته در گوشه گوشه دنيا مسابقات بزرگ و سطح بالايي تحت عناوين مختلف برگزار مي شود، کشورهاي مغولستان، قزاقستان، ازبکستان ، کره ، ژاپن و ... در تمام اين رويدادها حضوري فعال دارند ولي تيم ما در اين مسابقات يا غايب است و يا با يکي دو نفر اعزام مي شوند، دليل آن هم ترس از نتيجه گيري است ، روند امتيازگيري براي المپيک تغيير کرده و با اين روش ما از گرفتن سهميه المپيک عقب خواهيم ماند.
ميران افزود: متاسفانه در سالهاي گذشته هيچ پشتوانه سازي در تيم ملي انجام نشده است، از سوي ديگر در جودو اتحاد و همبستگي وجود ندارد، در زماني که جودو ايران اسير حاشيه و درگير مشکلات داخلي بوده است، ساير فدراسيون هاي رزمي سرگرم آماده سازي تيم ملي خود بودند و ديديم که در گوانگجو هم بهتر نتيجه گرفتند.
سرگروه سابق تيم ملي جودو در مورد راهکار برون رفت از اوضاع فعلي جودو گفت: بايد به جوانان بيشتر توجه داشت ، در اردوي تيم ملي برخي افراد به پايان عمر قهرماني خود نزديک شده اند ولي برخي جوانان هم هستند که آينده اي روشن دارند. بايد به اين جوانان ميدان داد و سرمايه گذاري ويژه روي آنها انجام شود. بايد چند مربي زبده خارجي جذب کرده و از مربيان سازنده داخلي بهتر استفاده کرد و همدلي و يکدلي را به جودو بازگرداند.
وي در پايان گفت: به عنوان کسي که عمر خود را در جودو صرف کرده و به همه عناوين در همه رده هاي سني دست پيدا احساس خوبي از نتايج ضعيف و شکست هاي پي در پي تيم ملي ندارم، بايد راهي را برويم که از پتانسيل بالاي جودو بهترين بهره را بگيريم.
سيد محمود ميران اويل سال 88 هدايت تيم ملي جودو را 15 روز قبل از رقابتهاي قهرماني آسيا برعهده گرفت و بعد از رقابتهاي جهاني 2009 روتردام مدتها به دلايل مختلف موفق به تشکيل اردوي تيم ملي و اعزام به مسابقات برون مرزي نشد تا اينکه 213 روز قبل و درست چند روز بعد از بازگشت از رقابتهاي بين المللي تونس از کار برکنار شد و جاي خود را به محمدرضا حاج يوسف زاده داد.