کد خبر 196252
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۵

در حالی که سایت های ضد سوری حضور رهبر سابق شورشیان چچن را با بزرگنمایی برجسته کرده اند، شک و گمان هایی درباره ادعای ' عمر قفقازی' به وجود آمده است.

به گزارش مشرق به نقل از العالم، گفته می شود سازمان القاعده "عمر قفقازی" را به همراه شماری از عناصر مسلح چچنی و افغان برای کمک به گروه های مسلح به سوریه اعزام کرده است.

"جبهه النصره" که در فهرست گروه های تروریستی بین المللی قرار دارد، از ورود عمر قفقازی به سوریه استقبال کرد و ارتش سوریه را به مبارزه طلبید.

"عمر قفقازی" در یک ویدیو که بر روی سایت یوتیوب منتشر شده است، گروه خود را "گردان مجاهدین" نام نهاد و هدف از حضور در سوریه را حاکم کردن دین خدا بر روی زمین اعلام کرد.

همانند دیگر سر کرده گروه های تروریستی، قفقازی از دیگران خواست یا به او بپیوندند یا حداقل با پول و اموال خود به او کمک کنند.

در این میان و در حالی که برخی از سایت های ضد سوری تلاش می کردند با "امیر قفقاز" خواندن "عمر قفقازی" از وی اسطوره بسازند، سایت های وابسته به گروه های جهادی حضور امیر قفقاز در سوریه را شایعه خوانده و تاکید می کنند که امیر قفقاز که عهده دار رهبری گردان مهاجرین است، کسی جز "ابوعثمان دوکو عمروف" رهبر شورشیان چچن نیست.

این خبر در حالی منتشر می شود که شورشیان چچن در پایگاه اینترنتی "قفقاز سنتر" اعلام کرده اند: " ابوعثمان دوکو عمروف امیر امارت قفقاز به علت بیماری به صورت رسمی از سمت خود کناره گیری کرده و امیر اصلان بیک (اصلان بیک وادالف) را به عنوان جانشین خود تعیین کرده است."

از سوی دیگر شیخ "عمری بکری فستق" شیخ سوری الاصل سلفی لبنان که اکنون در طرابلس ساکن است، احتمال رسیدن "امیر قفقاز" به سوریه را تایید نکرد و گفت: عناصر مسلح چچنی، آلبانیایی و غیره در سوریه حضور دارند، اما هیچ اطلاعات تایید شده ای مبنی بر حضور "امیر قفقاز" در میان آنها وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری الحقیقه سوریه عمری بکری فستق کسی است که به تازگی اعلام کرد عامل حمله به اتوبوس گردشگران اسرائیلی در بلغارستان از شاگردان اسبق وی بوده است که هیچ ارتباطی با حزب الله لبنان ندارد.

نکته قابل توجه آنکه در طول دو هفته گذشته ده ها تروریست چچنی در سوریه در حملات ارتش سوریه به هلاکت رسیده اند که چند نفر از آنها از سرکردگان گروه های تروریستی فعال در شمال سوریه بوده اند.

ترکیه به عنوان پناهگاه اصلی چچنی های فراری از روسیه، سازماندهی آنها را بر عهده دارد و مسکو نیز بارها از ترکیه خواسته است تا حمایت خود از تروریست های تندروی وهابی چچنی را پایان دهد، مساله ای که به نظر می رسد آنکارا چندان جدیتی در آن ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس