کد خبر 195851
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۵

روانپزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید ادعا کرده‌اند افرادی که محصولات و فرآورده‌های غذایی ارگانیک را خریداری و مصرف می‌کنند تمایل کمتری برای کمک کردن به افراد نیازمند دارند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر «کندال اسکین» روانپزشک آمریکایی دانشگاه «لویولا» در نیواورلئان در این باره تشریح کرد: احتمالا علت روانی این تغییر رفتاری این است که استفاده از محصولات ارگانیک باعث می‌شود مصرف‌کنندگان آنها تصور کنند که از دیگران سالم‌تر و در امان‌تر هستند و بنابراین انگیزه آنها برای اینکه خودخواهانه رفتار نکنند، کاهش پیدا می‌کند.
 
به نوشته روزنامه دیلی میل، این احساس در عین حال موجب می‌شود که این افراد در مورد رفتارهای غیراخلاقی، بی‌رحمانه قضاوت کنند.

اما در عوض مصرف مواد غذایی عادی می‌تواند انسان‌ها را به سوی رفتارهای اجتماعی‌تر سوق دهد و باعث شود که در قضاوت‌های اخلاقی خود روش مهربانه‌تر و نرم‌تری را در پیش بگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • میترا ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
    0 0
    چه استدلال مسخره ای
  • ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
    0 0
    غذاهای ارگانیک مثل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • علی ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
    0 0
    گوشت خوک
  • فرزانه ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    0 0
    سلام.اتفاقا به نظر من بر عکس این غذاها باعث بهترشدن خلق و خو میشه چون مواد شیمیایی و مصنوعی نداره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس