به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر ˈجلیل حسینیˈ روز چهارشنبه به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ( اول تا هفتم اسفند)
افزود: بیماری های پروستات به عنوان یکی از بیماری های شایع مردان به دو گروه سرطان پروستات و بزرگی خوش خیم پروستات تقسیم بندی می شوند اما علامت مشترک آنها، مشکلات ادراری است.
وی ادامه داد: در این بیماری، فشار روی مسیر عبور ادرار موجب اختلالات ادراری می شود که موجب بروز علایم مانند تغییر در نحوه تخلیه مثانه، احساس دفع سریع ادرار و بیدار شدن در شب برای تخلیه مثانه می شود.
رییس انجمن اورولوژی ایران اضافه کرد : بیماری پروستات می تواند خوش خیم یا بدخیم باشد که با آزمایش های پزشکی، مشخص می شود.
حسینی یادآور شد بیماری پروستات معمولا از سن 45 سالگی در مردان، آغاز می شود.
سرطان پروستات پس از سرطان پوست دومین سرطان شایع در بین مردان است.
نتایج یک تحقیق جدید در این باره نشان میدهد؛ با یک تغییر بسیار ساده و کوچک در زندگی میتوان از بروز این سرطان پیشگیری کرد و این تغییر کوچک پیاده روی روزانه است.
هرچند انجام مطالعات بیشتر در این زمینه مورد نیاز است اما به نظر میرسد که میزان اندکی تحرک و ورزش منظم روزانه میتواند محافظ واقعی در برابر این بیماری در بدن ایجاد کند.
حتی در بیمارانی که این سرطان تشخیص داده شده است، میتوان با تحرک و پیادهروی روزانه از وخیمتر شدن سرطان جلوگیری کرد.
به گفته محققان؛ مصرف کوجه فرنگی، نوشیدن چای و مصرف سبزیجات مناسب در پیشگیری از سرطان پروستات و کاهش سرعت پیشرفت آن موثر است.
رییس انجمن اورولوژی ایران گفت: مردان چاق بیشتر از سایر افراد به سرطان پروستات مبتلا می شوند بنابراین با کاهش وزن و ورزش می توان از بروز این بیماری پیشگیری کرد.